True Blood-сезон 3 наближава и феновете увеличава-23 т

• 15 198
  • 728
  •   1
Отговори
# 600
Оооо одобрявам, одобрявам  newsm53 Всичко що смразява кръвчицата одобрявам.

Хихихи. Само не ме мислете за луда

http://picbg.net/img.php?file=18db2a9693d9c8de.jpg

Нова мания  Blush Само трябва да се науча да оразмерявам  Mr. Green Малко кратунката на Вълчо пораснала, ама то е от битката за спасяването на Билиту  hahaha

Последна редакция: вт, 01 юни 2010, 20:06 от mamakaty

# 601
  • София
Тарита що не се разделиш с Тео малко по-натам  Mr. Green Изцеди всичко хубаво пък после мини на Куин  Whistling (ама и аз давам едни  съвети  ooooh!)

Хаххаха не, че не ми дойде наум да си затрая за момента, но пък нали всичко честно си казвам- не се сдържах Mr. Green
Някоя нова фенка може да се възползва от кралския мъж, ако си го хареса, аз отстрани ще му се любувам само Flutter
То вярно, че бая ще си почакам, дано все пак дочакам де, защото тигърът ще се яви едва в края на 5та книга, но много ме радва пък и... надеждата умира последна  Praynig

# 602
Тарита що не се разделиш с Тео малко по-натам  Mr. Green Изцеди всичко хубаво пък после мини на Куин  Whistling (ама и аз давам едни  съвети  ooooh!)

Хаххаха не, че не ми дойде наум да си затрая за момента, но пък нали всичко честно си казвам- не се сдържах Mr. Green
Някоя нова фенка може да се възползва от кралския мъж, ако си го хареса, аз отстрани ще му се любувам само Flutter
То вярно, че бая ще си почакам, дано все пак дочакам де, защото тигърът ще се яви едва в края на 5та книга, но много ме радва пък и... надеждата умира последна  Praynig

Е, защо да не дочакаш? Важното е да намерят актьор, който пасва  Wink

Ау, бе, Кате! Страшна двойка сте, Манганиелови!  Hug Съвсем сериозно, много добре си пасвате (а главата ще му спадне, не се съмнявам Mr. Green)

# 603
  • Срещу планината:)
 smile3532 Кате,Кате Джо да не го ухапало нещо та му е толкова голяма главата

# 604
 Joy Joy Мани, мани. Милото цял ден на работата си търсило свестни лесни фотошопи, ама ако скиф за къв киндил са ми били и моята чутурка може да се надуе  hahaha

# 605
Верно Кате,пази се да не я види мъжо ти Joy Joy
Те да са благодарят,че гаснем по вампири,че ако беше по реални хора...

# 606
Ками, Ей това е изказването на темата  bouquet

# 607
  • София
Реални, нереални - факт е, че не сънувам мъжа ми !
 Mr. Green

# 608
 Mr. Green
Сънуваш чужди мъже, а, пардон вампири,и след някой друг сезон и шейпове и върколаци ще засънуваме. Абе пак са мъже newsm78, нал' имат ..атрибут Mr. Green

# 609
 Mr. Green
Сънуваш чужди мъже, а, пардон вампири,и след някой друг сезон и шейпове и върколаци ще засънуваме. Абе пак са мъже newsm78, нал' имат ..атрибут Mr. Green

Да ама неизползваем Simple Smile Демек не навлиза никой в градинката Simple Smile И се полива само от един градинар - ЗАКОННИЯ  Joy

Дами и аз съм на линия вече за сийдване на ЗАВЕТА Simple Smile до 1-2 някъде после смятам да поспя  Joy

# 610
 Mr. Green

Да ама неизползваем Simple Smile Демек не навлиза никой в градинката Simple Smile И се полива само от един градинар - ЗАКОННИЯ  Joy

Е,те това е изказване на място. Wink Hug

# 611
 Mr. Green

Тъй, тъй, ама ако сънувам по-често вълци и кучета си е стряскащо направо  Confused

А, добро утро, да ви пожелая, че до 30мин. в нас става пълна лудница  Tired Стискайте ми палци да издържа днес 4 момчета на по 7, 5, 3 и 1 години  doh smile3544

# 612
  • гр.София-Красна поляна
Добро утро! Hug

Като мър,страшни сте с Джото,много си тичате. Wink
Ма да не е направил алергична реакция от ухапване на луда калинка
та му е подута тимбата мър? Thinking

# 613
Добро утро!

Аз малко ще поработя, а после да ви разкажа какъв сънов маратон ударих тая нощ, още съм изморена  Tired

Говори за себе си  Flutter Whistling

ПП Катенце, успех ти желая, да оцелееш без особени травми!  Hug

# 614
Ира-права си Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт