Бебешката количка - цяла наука за второ висше - 4

• 62 948
  • 818
  •   1
Отговори
# 555
lammah виждам че сме на същата вълна Wink И аз напоследък се "просвещавам" на тема колички и засега съм се спряла на модела Trekko на Graco. Не очаквах такава "любов от пръв поглед" и изобщо не търсех триколка, но в момента в който я видях и проверих колко е маневрена сериозно се замислих...Искам да помоля за отзиви и мнения относно този модел количка. Трябва да е подходяща за новородено.Ще ви бъда много благодарна!!!

# 556
  • Λάρισα
bilyana333  Mr. Green на пръв поглед доста ми хареса, иначе по нашите ширини как се движи като пари това трекко? сега ще се задълбавам да зяпам и да чета за него, да видим дали може да ми задоволи претенциите и на мен  Laughing

# 557
Движи се от 400 до 600 за Completo,
със скоростта на светлината  Mr. Green
става за новородено
ако е Completo е с покривало и дъждобран, ако е соло (такова не съм засичал одавна) е само количката

# 558
  • Λάρισα
Durango, пак добре, че не се движи с толкова в час  Mr. Green
Иначе мерси за инфото, аз си оставам в чуденка дали да се хващам за куинито или да продължавам да търся  newsm78

# 559
ами ако държиш да се монтира кош за новородено - на трекко-то не може
макси кози също не може, може неговия стол - Аутобейби
казано чесно не се сещам за нищо от вида на speedi-и което е с обръщаща се седалка
Може би Rodeo/Cobra ама не е с помпащи гуми има кош за новородено, но столчето му е голямо дърво

# 560
  • Λάρισα
Ами не че толкова държа, щото и аз не знам какво искам, ама защо пък не. Тази работа с количките ми е дива индия, гледам да се вместя в едни пари за що годе свястна количка, която да не ми се раздрънка след 5 месеца (в смисъл, че не държа да мина максимално тънко, но не съм и с безкрайни финанси), иначе ако въпросът е какво искам - искам и Stokke, ама няма  Mr. Green
Засега за Куини Спиди чета положителни отзиви, оставам с впечатление, че си заслужава парите, но може и да не съм разбрала - знам ли, та викам да си попитам. Иначе видях я, побутах я, харесахме се взаимно..

# 561
това с незнаенето не подлежи на коментар
т.е. ако е нещо конкретно може да помогна,  Mr. Green
и двете колички не са лоши
+на speedi е помпащите гуми

# 562
  • Λάρισα
То е ясно, че като няма конкретен въпрос - няма и отговор  Laughing
Като цяло ме интересуваше дали съотношението качество/цена е ОК; евентуално дали имам и друг избор за добра количка в тоя ценови клас - да не се мина случайно.  Mr. Green

# 563
То е ясно, че като няма конкретен въпрос - няма и отговор  Laughing
Като цяло ме интересуваше дали съотношението качество/цена е ОК; евентуално дали имам и друг избор за добра количка в тоя ценови клас - да не се мина случайно.  Mr. Green
като ще го караш с кошове - да Jane Slalom  е алтернатива - 850 лв с матрикс
X-lander XT, с кош 700 лв, със столче 940
speedi -- 950/1080 с кош, 1300 за 3 в 1
trekko - то го споменахме
май няма други 3 колки (поне не с помпащи)

# 564
  • Λάρισα
Хане-то и аз го заглеждам честно казано, но не съм го виждала на живо, друго си е да го пипнеш. Но мисля, че това ми остава алтернативата. Speedi тук съм си намерила един сет 2 в 1 (с коша за новородено), като взема макси кози отделно ще ми излезе маалко повече от Слалом-а с матрикс. Иначе ми харесват и двете колички, везните май ще се наклонят според това дали ще се пазарува от тук или от БГ.

Durango - благодаря много!   bouquet

# 565
не знам къде си, но Jane-то тук е на много добра цена. Т.е. аз не съм го виждал навън по-евтино
За Queeni  е обратното - навсякъде другаде е по-евтино  Mr. Green

# 566
# 567
  • Λάρισα
Durango, Jane Слалом про без нищо съм намерила тук (в Гърция съм) на прИмоция за 240 евро. Не знам дали е добре, на мен ми се струва ок, пък да взема матрикс къп-а отделно ли... то цената пак я докарва на тая в БГ newsm78

А Куини с коша за новородено тук е 389. В голяма чуденка съм.

aleksa_sm, не съм, сега ще погледна - благодаря;)

Последна редакция: пн, 12 юли 2010, 23:08 от lammah

# 568
Durango, Jane Слалом про без нищо съм намерила тук (в Гърция съм) на прИмоция за 240 евро. Не знам дали е добре, на мен ми се струва ок, пък да взема матрикс къп-а отделно ли... то цената пак я докарва на тая в БГ newsm78

А Куини с коша за новородено тук е 389. В голяма чуденка съм.

aleksa_sm, не съм, сега ще погледна - благодаря;)

Вземи 2 и продай едната тук Mr. Green Wink

# 569
  • Λάρισα
Проблемът, обаче, коя да си оставя за мен, пак ще го има  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Аз си мислех от БГ да влача тук, а тя каква стана...  Joy

Общи условия

Активация на акаунт