Бебешката количка - цяла наука за второ висше - 4

• 62 867
  • 818
  •   1
Отговори
# 615
от тези които се сгъват на чадър много малко са с борд, ако много държиш на това по- добре си вземи АВС. а иначе според мен Макларън Куест ще ти върши идеално работа.
тази е също с борд, а и е на съвсем прилична цена  Simple Smile http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/product_info.php/ … /products_id/4005

# 616
  • София

дали някой може да ми каже къде в софия мога да видя колички zooper на живо (освен в "от а до я за вашето бебе")?  newsm78

благодаря!!

Преди месец имаше в Малечко.

# 617
Durango ,защо така не ти се връзва Бъгстъра? Той се сгъва доста компактно,освен това му се маха гумата и става още по-малък.Аз онзиден побрах в моят малък багажник него + една мамас енд папас /оли си взех/  Wink Е,има и по-компактни естествено,но ако погледнем откъм возия  Naughty

# 618
Ренито защото е 3 колка
защото останалите имат що годе една констркуция и са малко по-леки

# 619
Ренито защото е 3 колка
Си-то е 7кг,АБЦ-Giro имах и то е 7кг,Бъгстър е 7кг, Ландера е може би 1кг по-лек,но пък съм го бутала и няма нищо общо с Бъгстър возията.
За Макларъните  нищо не мога да кажа  Rolling Eyes

# 620
Ренито защото е 3 колка
Си-то е 7кг,АБЦ-Giro имах и то е 7кг,Бъгстър е 7кг, Ландера е може би 1кг по-лек,но пък съм го бутала и няма нищо общо с Бъгстър возията.
За Макларъните  нищо не мога да кажа  Rolling Eyes

ландера xs е съвсем различен модел от бъгстъра и е 5.5 кг освен това не е 600 лв Simple Smile

# 621
Цитат:ландера xs е съвсем различен модел от бъгстъра и е 5.5 кг освен това не е 600 лв

http://www.bebe-best.com/strollers_kolichki-tfk-products_id-7744.html

# 622
Ренито специално този е намален явно
2010 цената е 570 лв.
 Mr. Green

# 623
2010 цената е 570 лв.
 Mr. Green
ако не се лъжа по точно е 575 лв срещу различен тип модел на x-lander XS които освен всичко друго има промо цена от 239 лв Simple Smile май са някъде към 336 лв разлика . всъшност може да си вземеш този багстер на промо от бебе бест и един x-lander XS за почти толкова пари и да имаш 2 колички пък и сигурно ще ти направят пакетна цена Simple Smile)))))))))))

# 624
2010 цената е 570 лв.
 Mr. Green
576лв,като разликата е само в дамаската.
Другите са на 449,светлосивата е на промоция 399.
Казах само че съм ги бутала и двете и разликата е огромна,всеки вече сам да си преценя според джоба и приоритетите  Peace

# 625
# 626
здравейте,по принцип знам че количките на Джордани са скъпи,а тук в един сайт намерих малко по евтини ,бихте ли ми казали недостатъците и ако виждате такива,аз като бъдеща мама почти всичко ми харесва.Благодаря предварително:

http://mal4o.com/product_info.php/cPath/117/products_id/1426

# 627
  • София
Второто по- го бива заради единичните гуми. Не съм фен на обръщащата се дръжка, предпочитам седалката да се обръща.
Първото обаче е с по-удобния кош. Peace

# 628
  • До хладилника, който обичам
Второто много прилича на Стрийти. Кефи ме, обичам единични гуми и цяла дръжка (въпреки че нямам такава количка).

По предната дилема гласувам за Peg Perego Si. И XS гледах и побутнах, не е лошо, но лично според мен Си е по-добро. В Тойса в момента е на 209 евра, тук я има за 465 лв до 490 лв с чувалче.

# 629
  • София
Бу, хубавото конкретно на тази количка е, че въпреки цялата дръжка се сгъва като чадър /дръжката посредата се чупи/. Лошото на цялата дръжка е единствено че не можеш да закачиш всичкия багаж на света.  Laughing Иначе аз лично предпочитам да бутам с цяла дръжка с една ръка, щот другата ми е заета да влача големия.  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт