Бебешката количка - цяла наука за второ висше - 4

• 62 862
  • 818
  •   1
Отговори
# 630
Второто много прилича на Стрийти. Кефи ме, обичам единични гуми и цяла дръжка (въпреки че нямам такава количка).

По предната дилема гласувам за Peg Perego Si. И XS гледах и побутнах, не е лошо, но лично според мен Си е по-добро. В Тойса в момента е на 209 евра, тук я има за 465 лв до 490 лв с чувалче.
420 лв миналогодишни (без борд) с чанта и чувалче

# 631
  • До хладилника, който обичам
А, за миналогодишния модел няма какво да бие бившата оферта на МайТойс за 130Е, макар без чанта и чувалче. Жалко, че свърши. Но при всички положения Си е добър избор и въпреки че е с две дръжки, може да се бута само за едната (е, не за постоянно, разбира се), върви леко.

# 632
Здравейте,харесах количка в май тойс ,но отказват доставка до България,как поръчвате колички от там,има ли посредници които се занимават с Германия- бихте ли препоръчали някой,ако има..
и да ви питам ползвам преводача на гугъл но пак не става ясно ; в тези два модела включена ли е кошницата за кола,мисля че в мамбата не е но ще съм би благодарна да ми помогнете:

http://www.mytoys.de/ABC-Design-Kombi-Kinderwagen-Mamba-beige-da … a02.07.04/1916172

и това е другият:

http://www.mytoys.de/ABC-Design-Kombi-Kinderwagen-Condor-4S-beig … a02.07.04/1916173

на Кондор доколкото разбирам от превода има кошница за кола,но знам ли ....пустия му немски..

# 633
Здравейте включвам се към темата.Нашата количка е Mutsy 4 rider ,много маневрена и комфортна за бебчо.
Искам да попитам Магазин Рошко за избор на столче за кола.Дилемата ми е дали да купим столче 0-18 или 0-13 и 9-18. Държа столчето да е с монтаж обратно на посоката на движение и да е с добри показатели от тестовете.Не съм наясно само дали могат да се монтират  в стар автомобил -1997 година или са само за автомобили след 2000г? Има ли смисъл да е с изофикс система след като автомобила я няма?Какво столче бихте ни препоръчали в нашият случай?

# 634
  • Варна
Здравейте включвам се към темата.Нашата количка е Mutsy 4 rider ,много маневрена и комфортна за бебчо.
Искам да попитам Магазин Рошко за избор на столче за кола.Дилемата ми е дали да купим столче 0-18 или 0-13 и 9-18. Държа столчето да е с монтаж обратно на посоката на движение и да е с добри показатели от тестовете.Не съм наясно само дали могат да се монтират  в стар автомобил -1997 година или са само за автомобили след 2000г? Има ли смисъл да е с изофикс система след като автомобила я няма?Какво столче бихте ни препоръчали в нашият случай?

Информацията която давате е оскъдна и не ми се иска да Ви подведа.

Най - общо:

Ако детето е новородено бих препоръчал стол от група 0+ от 0 - 13 кг. (те са с монтаж обратно на движението и се ползват обикновено до година) или кош за новородено с адаптери и възможност за монтаж в автомобила от група 0 до 6м. възраст и след това стол от група 0/1 с монтаж обратно на посоката на движение.
Ако детето вече има 6 месеца бих препоръчал стол от група 0/1 (част от тях с монтаж обратно на движението до 10 кг. - приблизително 9 месеца, и друга по- малка, но особено важна част с монтаж обратно на движението до 18 кг. - приблизително 4 години).
Столовете от група 1 (9-18 кг.) не се монтират обратно на посоката на движение, а само в посоката.
По принцип ако автомобилът разполага с 3 точкови предпазни колани, то повечето столове могат да бъдат монтирани, разбира се има изключения.

По отношение на монтажа: ако колата няма Isofix и нямате намерение скоро да я сменяте е безпредметно да си купите стол с такава система, защото единственото което ще имате в повече е по - висока цена.  Laughing
Isofix имат автомобилите след края на 2005-2006г. и то май не всички.
За тези на които автомобилите разполагат с Isofix система най - добрият избор би бил стол с такава система, разбира се покупката зависи и от бюджета.

# 635
Бладодаря на Магазин Рошко за бързият отговор.  Hug
Бебенцето ни е на 3 месеца,но тъй като скоро не мислим да го качваме в колата се обезсмисля да му купим столче от група 0.За това се насочваме към вариант комбинирано (0/1) 0-18кг., но с монтаж обратно на посоката на движение и след като детето стане 10кг.От това което съм чела мисля,че е най-добре да бъде" Be safe" и в нашия случай да е без изофикс система,но не намирам такова.Моля ви да ми препоръчате определен модел  Praynig

Последна редакция: нд, 18 юли 2010, 14:44 от Magi-to

# 636
  • Варна
Бладодаря на Магазин Рошко за бързият отговор.  Hug
Бебенцето ни е на 3 месеца,но тъй като скоро не мислим да го качваме в колата се обезсмисля да му купим столче от група 0.За това се насочваме към вариант комбинирано (0/1) 0-18кг., но с монтаж обратно на посоката на движение и след като детето стане 10кг.От това което съм чела мисля,че е най-добре да бъде" Be safe" и в нашия случай да е без изофикс система,но не намирам такова.Моля ви да ми препоръчате определен модел  Praynig

Изпратил съм Ви повече информация на лични.

Simple Smile

# 637

[/quote]

Изпратил съм Ви повече информация на лични.

Simple Smile
[/quote]

Благодаря  Hug

# 638
и аз да следя, че ще си дойде времето...  bouquet

# 639
Бих казала добре, че е този форум, та те и ландера да си продават количките.

# 640
  • софия
термина ми е декември ,колебая се между тези 3 колички.Карерра на бертони,кобра на абц дизаѝн,кондор 4с пак на абц дизаѝн.Вие какво ще ми препоръчате

# 641
Troshkata - нищо, поне за сега
карерата е копие на кобрата, новите колекции на абц излизат октмври ноември и тогава има промоции

# 642
точно така !!!
също и Cybex, Graco Obaby
 Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 643
За Ландера- да, но за Jane-то не съм съгласна.

Дуранго, що така ме отсвири на лични?  Rolling Eyes

# 644
точно така !!!
също и Cybex, Graco Obaby
 Mr. Green Mr. Green Mr. Green
[/quote

Същото" не съм ги видяла да се препоръчвта така активно в тази тема Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт