Звездни компромати-63

• 66 028
  • 770
  •   1
Отговори
# 690
Инфантилна, много си хубава, дори и не наподобяваш Андреа и подобни "величия" Grinning

# 691
  • Габрово
Инфантилна, много си хубава, дори и не наподобяваш Андреа и подобни "величия" Grinning

Абсолютно, "звездите" пасти да ядат. Естествена хубост, без тонове зидария или фотошоп  Peace.

# 692
Вие ще видите като се поупражня какви муцки ще докарам. Това на снимката беше несъзнателно.
То само се започва така. Искат се тренировки за този резултат.

Между другото, докато търсех снимки на Андреа в гугъл забелязах, че тези с устите като на  (цитирам от един форум)" гладна риба" са и по-старите, напоследък явно не ги отваря толкоз.

п.п.Благодаря!

# 693
Инфантилна, невероятно си красива, изобщо не можеш да докараш глуповатото изражение на Андреа Hug

# 694

Абсолютно, "звездите" пасти да ядат. Естествена хубост, без тонове зидария или фотошоп  Peace.

Абсолютно!

# 695
  • Балчик

Абсолютно!
И на мен ми харесваш момиче , естествена си  Peace

# 696
Инфантилна,каква красота имаш.Много си сладка Crazy

# 697
Деликатно ми намекнахте да не си фантазирам кариера в Пайнер ли? Blush

Скарлет Йохансон

Мария Илиева какъв е смисълът от слънчеви очила в клуб?

Азис и Глория

# 698
# 699
Пусти филтри, чак физиономиите изменят.

# 700
О4ила ве4ерно време и в zаведения се носят от хора,които 6мъркат.

# 701
О4ила ве4ерно време и в zаведения се носят от хора,които 6мъркат.

Shocked ooooh! е ти пък, познавам хора които носят,но не шмъркат  Naughty

# 702
  • На брега на реката
Тази реклама ми напомня на Банкя, ако не се лъжа. Нещо подобно представляваше, само, че имаше и пеперуди май. Даже първоначално като видях само ГАлена, се изненадах, че точно вода ще рекламира  Joy

# 703
Между другото сега се сетих, че Динко Динев има още една жена, мисля тази преди Соня, от която има дъщеря. Жената е била манекенка, след раздялата той е взел това-онова от апартамента,който и купил. Дъщерята е била на детска градина първо в София, след това учила в Англия. Значи би трябвало да е студентка или може би в частен колеж /гимназистка/.  Thinking

# 704
В момента Андреа и Анелия са при ИиА, Андреа е с потресаващо пристегнати гърди Shocked

Общи условия

Активация на акаунт