Ийит Озшенер: Мелодията на сърцата ни / Yiğit Özşener: сега и в "Ezel" - 66

• 29 699
  • 737
  •   1
Отговори
# 30
Виви  Hug със полиция ли ги докара  Grinning

Ами като се покриват! Laughing

# 31
  • КиТ
Точно факта с изчезването на цяла страница осмислях  newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 Снощи бяхте на 3-та, а сега на втора, да не се е върнало времето назад?!!!  Joy Joy Joy

Виви, благодаря ти, че попита.. Тези дни съм малко в нелегалност, защото имам кандидат-гимназистка, но по сериите работя, споко.

Изобретихме машина на времето Бланче....не играем на дребно Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

О готвиш се за малките матури....ще стискам палци Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Hug Hug Hug Hug Hug

Виве,супер снимки както винаги
smile3501 smile3501 smile3501

# 32
За изчезналата страница- имам съмнение, че аз съм виновна Peace, бях постнала доста големи снимки на Алито, ама не бяха май цялата страница, де , ако е за товаз сигурно щеше да е моя пост newsm78 Сега последните ги намалих

# 33
Точно факта с изчезването на цяла страница осмислях  newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 Снощи бяхте на 3-та, а сега на втора, да не се е върнало времето назад?!!!  Joy Joy Joy

Виви, благодаря ти, че попита.. Тези дни съм малко в нелегалност, защото имам кандидат-гимназистка, но по сериите работя, споко.

Изобретихме машина на времето Бланче....не играем на дребно Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

О готвиш се за малките матури....ще стискам палци Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Hug Hug Hug Hug Hug

Виве,супер снимки както винаги
smile3501 smile3501 smile3501

пламиииииииии, значи за това билоооо, да съм спокойна  newsm44

# 34
  • КиТ
За изчезналата страница- имам съмнение, че аз съм виновна Peace, бях постнала доста големи снимки на Алито, ама не бяха май цялата страница, де , ако е за товаз сигурно щеше да е моя пост newsm78 Сега последните ги намалих

Виви не си ти виновна..ние със Зизуто се отклонихме от темата.... Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Laughing Laughing Laughing Laughing

# 35

С бели букви ще постна нещо за 29 еп, преведох го от руския форум
http://beautifullife.7bb.ru/viewtopic.php?id=1631&p=48

ББ Истината излиза, играта се усложнява допълнително. Бахар приема  важно решение. Но има една истина за която никой не знае ... ... Дженгиз Дженгиз е в трудно положение, той няма сила, но има план. Eзел знае, че ако Дженгиз е замислил нещо, това е голяма опасност за всички. На първо мястоза Ейшан. Животът на  Ейшан се променя драстично

# 36
  • Стара Загора
Записвам се и аз в новата тема и се връщам да Ви чета Hug Hug

# 37
Аз ви прегъщам и целувам и най-вече Дженгиз и Али  Hug  Grinning

# 38
# 39
Ето и от мене,ама да не станат много на една страница  Mr. Green  

# 40
# 41
  • КиТ
Пламено,да знаеш тоя на снимката е сто процента първи братовчед на Мурат.....щом още не е изтрит Joy Joy Joy Joy Joy

то не че не е чаровен човека,ама щом Баръш изтриха,кво да мислим за останалото

,а това е втория му братчет Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Joy Joy Joy Joy

ето и голямата ти любов! Тука е по-представителен..... Sunglasses,с надписче се е барнал Wink

# 42
  • ... ъраунд, инсайд, снизу...
Нямаше нужда от уточнения.....то и Рамиз говори за теб в 26-та серия Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

даже и Али-то те търси да те свитне #2gunfireзаради големо количество чар Laughing Laughing Laughing Laughing

# 43
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Нямаше нужда от уточнения.....то и Рамиз говори за теб в 26-та серия Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

даже и Али-то те търси да те свитне #2gunfireзаради големо количество чар Laughing Laughing Laughing Laughing
Чшшшш..алооооуууу...я нема да обсъждаш некви серии за който не съм светната...аааааааа...аз не разбирам нищо ти обсъждаш 26 серия... Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy spam2 spam2 spam2 spam2 spam2 spam2 spam2

# 44
  • ... ъраунд, инсайд, снизу...
Дека са ми белите букви бре Joy Joy Joy Joy Joyи пръстените Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт