МАРТЕНЧЕ2010 в количката се вози,а мама с него по кафета ходи(4)

• 24 054
  • 744
  •   1
Отговори
# 75

Tink (.Y.), радвам се, че Дара е добре, не се осмели да и направиш противоколиковия масаж и туй то. Ти ползваше Lefax, нали, че ми дадоха. Значи и те не помагат. Аз още давам профилактично и отвреме навреме пак пищим, но по-малко.  Целувки на адашката remybussi

Леле това как съм го изпуснала... Ама аз малко през ред чета... Embarassed Значи на нас Лефакс-а изобщо не ни помогна (нищо че две шишенца иизпихме), но то е много индивидулано. А масажа го направих, как да не го направих... Обаче освен, че му се зачерви на детето гърба, друго не постигнах. Де да знам може и да не съм го направила правилно. newsm78

Коя мама беше писала за шезлонг с 4 степени на люлеене, или нещо подобно беше? Ако може да ми пошушне кой точно е този шезлонг, защото и аз искам да вземем люлеещ се, че нашия с вибрациите хич не го бива...

# 76
  • София
Честити 3 месеца на всички, специално на Николета на Фемме.
Честита годишнина на Вени, бъдете много дълго щастливи.
Нин4у, не се притеснчвай, това със зъбите е само напън, може да минат месеци преди да пораснат. Ама Вики има и хрема.
Елзас, браво за дупето на Вики.

# 77
Влизам набързо, мами  Hug Само да Ви прочета и да знам, че дте добре, да не Ви мисля  Hug

Честити месечинки на мишлетата, които днес ги навършват!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Вени  Hug  Hug  Hug честита годишнина! Пожелавам Ви много любов и разбирателство и много, много щастливи мигове заедно!!! Нека денят Ви днес да е прекрасен!!!

Ние вчера ходихме на село. Мислех, че малкия ще се успи здраво от чистия въздух, но НЕ! Дали усети, че не си е вкъщи това дете  Rolling Eyes - не заспа за повече от 10 минути... Чак като се прибрахме вечарта в София направо припадна  Laughing - такъв сън заспа, че аз чистих с прахосмукачката и той изобщо не се събуди, нито помръдна  Laughing
Днес ще имам гости - един колега с приятелката му ще ни гостуват и отивам да пошетам до като малкия спи.
Утре може и да не се включа, че ще е весело - ще водя малкия на работата за първи път ще го видят колегите в офиса, ще ходиме на бал, на консултация сме в късния следобед и ще ни слагат ваксината...
Ели  Hug браво, че се е оправило дупето на Вики! Ако й е по нежна кожата наистина й прави въздушни бани  Peace Много помагат. Аз оставям Любо да поритва поне 10-15 минути преди баня и по възможност малко и като му сменям пеленката... че ако е много гладен гледам да съм бърза  Laughing На мен цикъла ми дойде в началото на май. Беше страшноооо  ooooh! И май наистина се успокояват хормоните, Нинчето е права  Peace

# 78
  • София
Щастлива съм. Мажа всеки път със Судокрем, не смея да рискувам да пропусна.
Ения, Тейсти, Тинк и всики, които имат проблеми  Hug Hug Hug кураж, момичета. скоро всичко ще е ок
МамаДа, снимката, с която спечелихме е от изписването, а нагрдата се оказа 4 тестера на Бябхен, но важното е, че е първата награда на Вики. Ето снимката http://ahoney.snimka.bg/baby/baby-victoria.481772.17762458

# 79
  • София
Elzas, моята Вики хич не харесва шезлонга, а много обича кошчето за кола. Извивката е точната за бебето.
МамаИв, и на Вики й се появи първата бенка - на ръбчето,
Сега отивам да храня звяра, че захапа дядо си. Дано успея да в изчета днес.

# 80
Вени , да ви е честита годишнината !На цялото семейство пожелавам много здраве , обич и разбирателство!

# 81
  • София
Магдалин, каква марка е кошарката с тази джаджа за вибрации. искам такава, че Вики само на ръце спи
Мамада, направо настръхнах от разказа ти. Много се радвам за хубавата развръзка  Hug Hug Hug
Маринекс, и мен ме боли кръста страхотно, но по цял ден разнасям бебе 7 кг. След секциото ме болеше страхотно от спиналната, као се има предвид и всички проблеми при слагането й (по скоро неслагането й, защото не успяха), дори имах страхотни отоци, но това мина. сега е от преумора и от всички промени, настъпили в телата ни.
На мен пък тези дни ми прималява и ми се завива свят много, пък и ме боли адски главата. Ще си пусна кръвна картина да нямам анемия, че съвсем забравих, че са ми преливали много кръв и трябваше да се изследвам по-рано.

# 82
  • София
Мадлен (блекейнджъл), Марти станал истински манекен. Страхотен е. На снимката с колата дрънкалка страшно прилича на баща си (доколкото го помня).
Мамма, страхотни очи има Дара,  Hug Hug
Василия, голям тарикат го раздава Вилиан Laughing, а снимката с крачето е уникална. Ще я покажа на мъжа ми, мрънкайки "и аз искааааам такава". И ти изглеждаш много добре.
а последното бебе кое е? Не е надписано и не знам коя е сладураната.
Днес голям спам му ударих. Ще ме извинявате, но така ми липсваше да ви изчета на спокойствие и да пиша на всички.
 Hug Hug Hug

# 83
# 84
# 85
Здравейте мами,

наминавам да ви видя, че от вчера се преместихме да живеем в Самоков от София и днес си прекарах интернет. Малко ми е мъчно живеехме в прекрасна квартира, но решихме докато съм по майчинство да не давам грешни пари за скъп наем и да поживеем както аз казвам "на село" уж по добре за детенце, но тук никой не познавам ще ми е трудно в началото, ако някой е от тук да се обади за компания.

Иначе малката ми расте бяхме на консултация в петък вече е цели 6 800 кг и 65 см - на мама манекенката, биха й 2-те ваксини и всичко мина добре нямахме температура, но си взехме панадолчето.

Малката му мишонка е много любопитна , аз ли я научих от носенето покрай коликите, но тя вече като е будна не иска да лежи а само да е права, така и я нося напред и права купих и кенгуру с позиция  напред защото няма да описвам как боли кръст и гръб защото си знаете. Опитва се да става набира се напред абе много е жилава да ми е жива и здрава пък мама ще я носи Simple Smile

Оставам ви за сега че ме чака много багаж за разопаковане, но вече ще съм по-активна защото  тук ми е още непознато и като милото е на работа съм само с малката, е и свекито е наблизо, но слава богу не живеем заедно Simple Smile

Лек ден и много слънчево време на всички и честит празник на всички празнувашти!!!!

# 86
честити месечинки Heart Eyes

Тинк, а аз си мислех, че съм се прецакала с нашата люлка, защото Никола не я обичаше много, но сега ми се изби стократно,Валери я обожава,така че,пази си я Wink мерси за инфото тениските  bouquet

# 87
марисса видях, че и ти си поръча от тениските. Радвам се, че съм била полезна! Hug

За люлката искрено се надявам в един момент да ни влезе в употрба. Може би като ни минат коликите... Praynig

# 88
  • Варна
ahoney последната девойка е моята вчера като писах коментарите кой да щракне на запази промените Simple Smile)) сега ги оправих Simple Smile)

# 89
  • California
Кали, Елзас, Фемме, Ахони  Hug
Минавам да ви почерпя за рождения ми ден днес   party023
Честити месечинки, годишнини и рождени дни на празнуващите! Да са живи и здрави и много радост им пожелавам!  Heart Eyes  
(ама как се самопоздравих  Laughing  Crazy )
Весело изкарване!   bouquet

Последна редакция: пн, 24 май 2010, 19:22 от Vasilia

Общи условия

Активация на акаунт