МАРТЕНЧЕ2010 в количката се вози,а мама с него по кафета ходи(4)

• 23 912
  • 744
  •   1
Отговори
# 660
elzas относно количките, аз съм си още с коша за новородено...честно да си призная с него ми е супер удобно...защото шасито на количката ми седи в колата,а коша само си го взимам с мен...и в колата като я возя си ми е удобно..., мисля поне още няколко месеца да си изкарам така,че после с летния кош...ще е голяма хамалогия...пък и стол за кола трябва... ooooh!

# 661
  • Варна
Добро утроо мами и от мен Simple Smile) честит рожден ден на НАНИНА на патерица не съм влизала сега успях да по прочета това онова Simple Smile
Относно малките да ходят на плаж вчера сутринта съвсем случайно гледах едно предаване с УНГ и човека каза че може да се водят и бебчета на морето но в многооо строги граници и за съвсем малко иначе препоръчителната възраст била 1г. Ние сме си на морето но мен лично ме е страх все още да я заведа и смятам това да го направя чак догодина когато ще е на година и 2-3 месеца:)
Елзас аз спрях да я въртя мънинката няма смисъл тя така или иначе се обръща по гръб да спи и си върти главата един път на ляво един път на дясно Simple Smile
Марисса относно серума на нивеа аз съм с крема казаха че той бил по ефикасен ами да ти кажа още си имам целулит но моя е многоооо и почна да се позаглажда кожата явно ще трябва многооо мазане при мен Simple Smile дано при теб има по-бърз ефект Simple Smile
Връщам се още малко назад да чета и ще пиша пак Simple Smile

# 662
  • Варна
Виждам че обсъждате и кг-ите и аз като Антония я почнах тази диета на Дюкан не знам дали ще има ефект аз кг-ите от преди да забременея ги свалих обаче тогава си бях пълна и сега искам да стана 57-58 а сега съм към 68 това са 10кг а и искам да сваля поне половината заради разширените вени някоя мама беше писала че краката й са сини от напукването на кръвоносните съдове, моите вече са ужасниии аз от преди това си имах сега още повече направо не мога да си покажа краката ужас е дано има ефект ще видим. Иначе и аз не обичам месо ама щом е за идеята ям Simple Smile айде стига толкова от мен ние иначе си спинкаме и папкаме, по малко и ревем то не може без хич Simple Smile само че кръстта ми от ден на ден става все по-зле в понеделник съм на изпит и сега мислите ми са там Simple Smile)) Хубав ден от мен Simple Smile прегръдки и целувки на всички малки съкровище и техните мили мами Simple Smile

# 663
  • Враца
Добро утро мамчета
Айде по едно студено кафенце,че в тая жега ще  изпукаме

Честити месечинки на Симеон  на мама vassi79 ,Алекс  на мама STELLE ,Радослав  на мама Цветослава ,Велизара  на мама hiki–miki,Георги   на мама ilein7,Валентин   на мама Lena_R,,Александра на мама мила-лила,Ивет  на мама sunlight74, ,Кристиян   на мама schani
Да са живи и здрави
Аз много тихичко искам да споделя,че да не чуе дяволчето.Моята мишка от 3 дни заспива вечер към 22.00-22.30 часа и се събужда сутрин в 7.30-8.00 часа ,ако продължи така ще съм много доволна.Единствения проблем е,че докато тя се събуди моята млекоцентрала ще се гръмне Mr. Green
Ами това от мен мамчета сега ще си пийна кафенцето с вас и ще отлитаме по разходки.
Синева Hug Hug Hug

А за кг аз макар да кърмя и да си хапвам всичко (най-вече сладичко)се върнах на кг от преди да забременея 57кг,като за цялата бременност бях вдигнала 12 кг
Айде стига толкова,че се олях Hug Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Мама Ив Hug Hug Hugоправих се вече ,ама си изкарах акъла(то не ,че нещо е останало в главата ми ,де Mr. Green)

# 664
  • София
Здравейте,
честити месечинки на Симеон  на мама vassi79 , Алекс  на мама STELLE ,Радослав  на мама Цветослава ,Велизара  на мама hiki–miki, Георги   на мама ilein7, Валентин   на мама Lena_R, Александра на мама мила-лила, Ивет  на мама sunlight74, Кристиян на мама schani (взех списъка на готово от Вени  Hug). Нека всички малки слънца бъдат здрави и много усмихнати.

# 665

стига бе мила с тия кг. И аз съм като в 6-тия. А какво да кажа, като качих 32 кг от стимулацията, на ден ми биеха хормоните на 300 коня..... Ама не ми пука, купила съм си едни широки дълги рокли и така карам.... Не стига това ами и вените на краката ми се изпонапукаха и съм цялата синя, а това оправяне няма.... Който иска да има поколение прави жертви, аз 4 години сън не спях, затова не ми пука много много,...... е като се погледна в огледалото направо ми идва да заплача, но ..... Малката ми принцеса е налице и съм безкрайно щастлива.
 newsm10 newsm10 newsm10 и аз съм на същото мнение.  Hug

# 666
  • Враца
Ахони Hug Hug Hug пак заповядай,за теб винаги Heart EyesНацелувай бузанка от мен

# 667
 Hug честит празник на всички празнуващи и на малките бебоци
хубав ден момичета  bouquet

# 668
Майчета, не се ли притеснявате в това слънце и тая жега да изкарвате децата? Да не ги претоплим?!  Thinking Аз само питам, малко ми е този въпрос така на чуденка, но въпреки това я извеждам, като много я пазя от това слънце. Сега мисля, да си купя някакъв по плътен чадър за количката, че тоя много прозира и горкото така си свива очичките като излезем на слънце. Ох, ще търсим сенките от тук нататък.

# 669
здравейте и от мен .
честити месечинки на бебчетата родени на 9.
при нас засега една и съща.
Кармен мерси и  Hug
сега ще бягам че миша ме чака в количката.

# 670
Добро утро и от мен. Моето бузенце днес се наспа рано рано в 6:30, но вчера пак счупи рекордите за спане, яля е само 4 пъти за деня и вечерта към 21 часа пак едва успях да я събудя, че да побудува малко, да я изкъпем, нахраня и да спи за нощен сън. Сега си търка очичките милото и задрямва. Дано поспинка, че да мога да се изкъпя, да оправя шишетата и т.н.

Дари, не ме дразни мила с тая астмичка и тая биричка, че всеки ден гледам календара, кога заминавам за морето и аз. Отиваме си във Варна и просто си представям какъв ще ми е кеф. На гости при сестра ми. Майчето и тя ще отскочи за седмица - две. Относно багажа и ние се чудим кое къде ще побираме, просто не ми се мисли.  ooooh!

Ааааа мами, я да ви питам - вие въртите ли все още бебоците ту на едната страна да спят, ту на другата, защото нали така кават в болницата, за да не им се схващат мускулчетата. Защото моята бебка, а предполагам и вашите де, не седи вече на една страна а само по гръб спи. Скоро ще й се отърка перушинката отзад на темето.

А относно количките - кога мислите да ги слагате в летните варианти, в смисъл такъв да махате вече зимните или т.нар. кошове за новородено, защото на мен много ми се иска другата седмица като заминаваме вече даси взема другия кош.

И аз питах същото за кошовете преди време. На нас зимния кош много ни утесня и на дължина и на широчина - бебчо расте висок като баща си. Grinning

В крайна сметка бях решила да изчакам още малко, но тези дни определено ще минем на летния вариант. Вече просто няма никакво място вътре.

Иначе и аз държа шасито в багажника на колата. Слизам с коша и бебето, щраквам го на количката и заминавам. Ще измисля някакъв начин и за летния вариант.

# 671
Здравейте момичета Hug

Сега ще споделя една тайна за кг, че всички много се вълнуват - има едни хапченца, хомеопатични Inhua Slimming - японска технолигия.Аз ги пия вече месец и съм смъкнала малко точно на онези местенца - корем, дупе, крака..... Не зная дали си въобразявам, но така ми се струва. Отделно правя масажи там поне 5 мин всяка сутрин, докато се зачерви, че нямам време за масаж, а и няма кой да ми гледа детето.

Честити месечинки на бебоците

Бягам, че се събудихме....

# 672
Добър ден от нас! Hug
 Grinning И аз ще се възползвам наготово  smile3534 , но нямам много време.
Честити месечинки на  Hug
Симеон  на мама vassi79 ,
 Алекс  на мама STELLE ,
Радослав  на мама Цветослава ,

Велизара  на мама hiki–miki,
Георги   на мама ilein7,
Валентин   на мама Lena_R,

Александра на мама мила-лила,
 Ивет  на мама sunlight74,

Кристиян на мама schani   bouquet  bouquet  bouquet

# 673
 Сега да почерпя, че племеника ми е рожденик  smile3510 Drunk
demi70 аз твърдо съм решила, че няма да давам флуор и дори в градината ,като стигнем ще се боря ако трябва,но не искам моето дете да приема нито мляко ,нито капки, нито пастата и за зъби и тем подобни с флуор  Stop Стига ми , че едното ми дете е  с разрушен емайл  и се ронят постоянните и зъби от това така наречено полезно нещо за децата.Лично за себе си съм категорична ,само ще ви посъветвам да прочетете из нета за какво става въпрос преди да решите да  давате на бебоците си  Praynig Rolling Eyes http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=255038 тук има доста изписано по темата  ooooh!
krasita1 дано те остави този проблем ,ти нали прави операция нямали подобрение някакво.Стискам палчета за теб  fingerscrossed fingerscrossed
elzas ние откакто сложихме конче с синьо око нямаме проблеми  Peace А относно почистването на интимн.части с помуче напоено с преварена вода го правим. Peace Ние вчера бяхме пред блока в жегата под дебела сянка на дърветата и беше само по боди.Като заспа я завих с много тънка пеленка само.Гледаме да излизаме сутрин до към 10 .30 цх. и после чак след като се скрие слънцето. Peace
hellena нормално е и при нас стана твърдо , но докато се разнесе лекарството . Peace Браво на Радост  Hug Да ти кажа само как останах изумена от приликата на нашите моми когато са били по на няколко дена .Чак моя съпруг се заблуди голям смях падна  Laughing Hug Сега разбира се нямат  Wink
*Антония* Hug ех море ...море ,ние ще сме другия месец чак стига да не ни мине котка пътя  Wink
zvezdi4ka "Отряза се" докато си пиеше "питието"Smile) Joy Joy Joy разсмя ме от сърце  Hug
Дари абе то никои не ми вярваше , че съм раждала две деца преди , но сега вече както казват дружките ми  с лека злобичка да те видим с малко мръвка(сланинка) и ние  Laughing Ех супер ще си изкарате под тази асмичка  Drunk Wink
moon милото дано му минава бързо хремата , а за тернометрите така и не ги схванах и аз ,колко се махка .Някоя мама да каже  Hug
marinex ти си бълсам за моята душа. Hug Ще ти драсна на ЛС да не занимаваме другите  Peace
ahoney много си мила  Hug а относно количката и смеенето на минувачите и ние сме така ,просто вече опознават света  Peace само дето като съм сама ми е зорно да бутам и да я нося  Wink
Нинка мерси за сладоледааа ,отивам да взема дълбокия черпак и почвам  Mr. Green а ако ме видиш какви закуски си правя , ще разбереш ,че килограмите хич вече не ги мисля. hahaha Joy следобедите не съм чак толкова хищна ,но хапвам си добре  Mr. Green
tincheto на мен освен храната и течностити , сериозно ми намаля кърмата  ако не съм се наспала. Flutter За шишето ние бяхме така в самото начало ,но се научи може би , защото и вода и давам от шише. Peace Аз един път в седмицата се цедя и давам от шише да видя колко яде и хем да не се пребираме един път от разходката. Laughing
марисса супер , че ще отивате на морето   grinning039
Vasilia Hug ех, аиде да ви урочасам и да спре да мрънка и плаче малкия през ноща ,та да си отдъхнете с тати му  Praynig babydust7 Hug Скоро да се похвалиш , че спинка и само се смее Вилиянчо  Praynig
красинка голяма сладуранка , абе много усмихнати тези наши бебчета ,кои ли ги е разсмивал докато са били в коремчетата на мама  Wink Laughing
Carmen  Joy Joy Joy напомними толкова много смешки и вицове ,които изчетох през бременноста  Mr. Green Laughing Моята линия още си е доста тъмна,а да не казвам как пъпа ми се е качил нагоре  #Crazy абе стига за тези неща , я да се усмихнем и да се радваме на живота  Hug
вени мерси за хубавото кайвенце  Hug тук пък заваля от сутринта  newsm78 Радвам се, че всичко си е дошла на мястото и вече да нямаш такива проблеми  Peace
Ооооох, пак стана ферма голям  Mr. Green спирам до тук  Hug
Лек ден ви желая  Heart Eyes

Последна редакция: ср, 09 юни 2010, 12:33 от mama Iv

# 674
  • Сред обкръжението
Здравейте и от нас!

Честити месечинки на всички бебчовци! Да растат много здрави и послушни и майките им също много да ги слушат  bouquet

Аз реших да се приберем за големите жеги Simple Smile

Относно количките - от вчера сме с летния кош. Просто на Боби зимния определено много му отесня. Иначе зимния ми е значително по-удобен за сваляне по стълбите, но .... какво да се прави. Свалянето е лесно - Боби на ръце и количката дум-дум по стълбите. Но качването ще видим. Досега се намират добри хора да помагат. А уж била много лека тази количка. Поне затова я купих. Замислям да оставя кенгурото в багажника на колата, а като се прибирам да местя Боби в кенгурото, а количката да прибирам в бакажника и така.

Мамо Ив Да ти е сладко!  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт