Майкъл Джаксън In The Closet / В килера

• 29 998
  • 751
  •   1
Отговори
# 660
Леле, това е най-големия боклук, който съм чела някога!Ужас!!!Как е възможно да се гаври така тази журналистка!!!!

Изтрих го, че така грози темата тази помия!!!Даже ви се извинявам, че ви го преведох и си изцапах пръстите с тази кал!!!! Sick

За тези дето не знаят англиски и по-добре!!!!Само малко ви преведох да се уверите колко скверна е тази статия!На Майкъл вече му е все едно кой боклук какво ще пише за него, но това наранява нас, семейството му, приятелите му!Дано успеем да я спрем!

Последна редакция: вт, 22 юни 2010, 12:02 от lenitta

# 661
Навсякъде по света има злобни и мръсни в душите си хора,но тази изкачи и дори прехвърли върхът на наглостта,безочието и невежество по абсолютно всичко засягащо Майкъл.
Бе кой им плаща на тези изроди и тази ми била журналист на годината? smile3515Казвам ви аз,че няма по тъпа нация от Хамериканската.Повръща ми се от такива драскачи.

# 662
Здравейте и аз съм от тези които повече четат и рядко пишат, тези дни имах много работа и не съм ви навестявала и много ми стана кофти че пак има дразки в темата, преди време пак и явно мине не мине и все се разваля тона на темата ни.
Развали ми се настроението честно казано, а исках да ви се похваля че вчера пристигна тениска и чаша с лика на Майкъл - и бях много щастлива. Тениската и на работа ще дойда с нея искам да афиширам скръпта си (образно казано), не се срамувам от това да се нарека негов фен и писанията на журналистката (който имах неблагоразумието да прочета) ме ядосаха още повече.

Не ми се чете назад и за това искам само да попитам в София ще има ли нещо организирано на 25 юни?

# 663
Стига Галюшана,нищо не е станало,дори и намек за скандали няма,всеки си е казал каквото има.Стига сме раздухвали тези недоразумения.
Ще се ходи в 20,00ч. пред Народният театър,там имаме среща. Peace След което на място ще решаваме какво ще правим,но най вероятно ще седнем някъде на открито,повечето мацки ще са с децата.

# 664
  • София
Шайни, ето сайт за продажби, не зная дали върши работа. Объркала съм цените - евтина ми се струва е-версията на книгата, а не календара - той си е цифричка.

https://webportal.orderwave.com/mjsv/portal.0?action=viewAllProducts

По повод ходенето на децата на училище, някъде срещнах, че се предвижда само за Принс, защото той бил "достатъчно социализиран вече" .  Ще потърся пак, дано го намеря и ще дам линк.

Gita , благодаря, че ни информира. За тази журналистка и аз няма да я чета  #Cussing out, дори и превода, няма и да пиша, достатъчно й е това от вас.

# 665
  • Linz
Пак ли някакви простотии по негов адрес са писани? Tired Такива заслужават да ги подминаваме без да ги отваряме и четем. Мен лично не ме интересуват грозните клюки, които се носят- тая статия да си е завре някъде въпросната журналистка Twisted Evil

Преди малко ми доставиха потничето. Тъкмо се чудех дали да отида сама или с децата, но щом ще има и други деца, ще ги взема и моите.

# 666
Стига Галюшана,нищо не е станало,дори и намек за скандали няма,всеки си е казал каквото има.Стига сме раздухвали тези недоразумения.
Ще се ходи в 20,00ч. пред Народният театър,там имаме среща. Peace След което на място ще решаваме какво ще правим,но най вероятно ще седнем някъде на открито,повечето мацки ще са с децата.

Супер благодаря устройва ме идеално..дано не вали, че и аз ще дойда с детето.

# 667
# 668
Е съжелявам,ако съм "осквернила" темата,но това ми беше изпратено на лична кореспонденция и просто ме вбеси,а когато нещо по темата ме развълнува ми се иска да го споделя и мислех ,че това е мястото.Аз не мога да го подмина радушно,още повече че през последната година подобнии извращения не съм срещала да се пишат(за преди не коментирам).И ако това нещо наранява  толкова много мен,представям си какво им  е на дечицата.Извинете,че го споделих...

# 669
  • Пловдив
 Party Днес си намерих бял потник и го оставих във фотото да ми сложат снимката ,точно на 25-ти ще е готов  Confused в последния момент ,надявам се да не ме излъжат нещо,че ще лудна.
И аз се надявам да не вали тогава,че ако няма на кой да оставя малкия ще дойда с него  Blush

# 670
Шайни, ето сайт за продажби, не зная дали върши работа. Объркала съм цените - евтина ми се струва е-версията на книгата, а не календара - той си е цифричка.

https://webportal.orderwave.com/mjsv/portal.0?action=viewAllProducts

Мерси Валя  Hug  bouquet сега ще го погледна

Не знам защо продължават да пишат статии хора, които не са си помръднали пръста да се запознаят с личността Майкъл, това е супер нагло и безочливо и то преди годишнината  smile3511

# 671
  • София
Gita, много добре направи, че го сподели тук,  пък оттук нататък каквото можем да направим във facebook и други подобни места.

# 672

Пише ,че децата и баба им на 25,06 ще бъдат в родното място на Майкъл в Гари-Индиана

# 673
Е съжелявам,ако съм "осквернила" темата,но това ми беше изпратено на лична кореспонденция и просто ме вбеси,а когато нещо по темата ме развълнува ми се иска да го споделя и мислех ,че това е мястото.Аз не мога да го подмина радушно,още повече че през последната година подобнии извращения не съм срещала да се пишат(за преди не коментирам).И ако това нещо наранява  толкова много мен,представям си какво им  е на дечицата.Извинете,че го споделих...

Скверна е статията, защото обижда Майкъл. Това че си го споделила няма нищо скверно  Peace Даже хубаво направи,че сега ще я размажем тая 'журналистка' #2gunfire

Да кажа за книгата с преводите. Говорих с едно от момичетата, които превеждат. Остават им още 40 песни, почнали са вече демотата да превеждат. Ще гледат го 29-ти август да са готови. Даже и аз смятам да дам рамо и се ядосвам,че по-рано не се запознах с тях, та да им помогна. Книгата щяла да бъде нещо уникално. Това са думите на момичето.

Последна редакция: вт, 22 юни 2010, 13:17 от lenitta

# 674

Общи условия

Активация на акаунт