Майкъл Джаксън In The Closet / В килера

• 29 985
  • 751
  •   1
Отговори
# 675
# 676
  • BG
childhood

# 677
Уфф,тия журналисти дали пък не повръщат сутрин  като се поглеждат в огледалото...нямам думи просто... #2gunfire

# 678
  • София
Ето  тази статия имах предвид като писах по-горе, че  се предвижда  само  Принс да посещава училище http://news.yahoo.com/s/ap/20100621/ap_on_en_mu/us_michael_jackson_family,  но не
мога да преценя дали  е достоверно, пък  и с отсъствието на английски при мен сещайте се как
мога да ви  подведа.

Според dailystar децата ще присъстват и  на събиране  на свидетелите на Йехова  и ще четат лични  спомени,  доколко е  вярно това  newsm78, но дано успеят поне малко да разпръснат
журналисти и папараци от децата  в този ден   Praynig
http://www.dailystar.co.uk/news/view/140593/Proud-kids-tribute-to-dad-Jacko/

Ей така, без нещо специално, се сетих за това изпълнение:
REMEMBER THE TIME (LIVE) 93' - MICHAEL JACKSON
http://www.youtube.com/watch?v=5WmjRfQIjY8&feature=player_embedded

Последна редакция: вт, 22 юни 2010, 20:26 от valq61

# 679
Дам,така пише.За сега се знае,че Принс ще тръгва в частно училище,а все още обмислят дали и Парис да бъде с него.За Бланкет пише,че е много красиво и талантливо дете и страшно прилича на баща си.Катрин управлява сама имотите на Майкъл с помоща на Джон Бранка и Джон Маклейн.Казва за Невърленд,че не би искала да го продават,но потдръжката на 3000 акра била много скъпа и можело занапред да се наложи да преобмислят възможността за продажба.(среден пръст на всички журналисти спекулирали,че Майкъл продаде ранчото заради дълговете си).
В общи лининии това.Джо продължавал делата за издръжка от 15 хил.долара и се очаквало да призове Мъри в съда за убийството на сина му.Не е пропуснато да се спомене,че Джо и братята и сестрите не са включени в завещанието на Майкъл,нито в грижите за децата.
Това е в резюме.

# 680
  • София
Gita,  благодаря  bouquet

# 681
  • BG

Милички, НЕВЕРОЯТНА новина - в петък, в 20.00ч. по любимата ми вече TV 7 познайте какво ще дават...!!!!
Филм за Майкъл - "Човекът в огледалото". Игрален , с документални кадри. Току-що гледах анонса. Ще умра от кеф и се счупих да гоня детето от компа,
за да ви съобщя.....Това ще е утешителна награда за тези от нас, които не сме от София....

Peace Hug Heart Eyes

# 682
  • София
Benisima,  Hug ,  и аз ще съм  пред телевизора   Sad , добре, че поне една медиа ще излъчи нещо.

# 683
Beni, супер! Ще го запиша, защото ще съм пред Народния тогава! Момичета от София (и други, които ще дойдат) - давайте да видим окончателно кои сме и къде да се чакаме? Направо там? Моля ви, носете фотоапарати, моя е огромен и тежък и просто няма как да стане Crazy

ВАЛЕ, ЗАЩО няма да дойдеш?

# 684
  • София
memorgana,  разби ме с тази  нежност и красота  под въпроса ти!
Не мога, няма  да издържа психически там.

# 685
Бенисима,не искам да скършвам ентусиазма и радостта ти,само искам да те предупредя да не очакваш кой знае колко от този филм.Не съм го гледала ...май(може и да не помня),но съм чела коментари на фенове,които не са въодушевени.Мисля,че просто не е погледнато на човека в дълбочина.Незнам...ще видим!

# 686
Вале  Cry Знам, че ще е тежко, но аз чувствам, че трябва да сме още по-заедно (дори духом) в тези моменти   Hug Прегръдки за теб!

# 687
  • Linz
Гита, хубаво направи, че сподели за гнусната статия тук. Нека сме в течение какво излиза в пресата и виртуалното пространство Peace Но аз просто нямам желание да чета подобна помия, прочетох само първите 2-3 реда и се отвратих. Хора без никакъв морал винаги е имало и ще продължава да има Confused

# 688
Абсолютно съм съгласна с Рени. Много е гнусно всичко! Просто хората наистина продават душите си и на дявола за пари. Sick

# 689

Да кажа за книгата с преводите. Говорих с едно от момичетата, които превеждат. Остават им още 40 песни, почнали са вече демотата да превеждат. Ще гледат го 29-ти август да са готови. Даже и аз смятам да дам рамо и се ядосвам,че по-рано не се запознах с тях, та да им помогна. Книгата щяла да бъде нещо уникално. Това са думите на момичето.

Самоцитирам се....Може да сте пропуснали.Значи още търпение.

Бени, ще превключваш канали явно  Mr. GreenОт 21,15 по Pro7  This is it
MTV цял ден  Peace

Вале, мисля, че трябва да отидеш, поне ще си сред хора, които те разбират.Аз предпочитам пред това да си рева сама, но всеки сам си знае....

Общи условия

Активация на акаунт