Абсолютно съм съгласна-щом плаче от глад, значи е гладно детето! Моята педиатърка ми каза да спирам нощното хранене-това в три часа, когато малката беше на 20дни, а на консултацията на 30тия ден ми каза да махам и това в 12 часа.Само че аз не съм съгласна и си правя пас.Малката качи първия месец килограм и шестстотин, но след 30тия ден сама спря да иска да яде в три часа и сега си прави 5-6 часова пауза нощем.Когато е готова ще си спре сама и това в 12 часа.Кърмя на поискване, но пак след първия месец започна да се буди сама на по три часа +-половин час.Та...детето само си прави режима.
Относно коликите-една седмица имахме колики, но всяка вечер си плаче по 1-2 часа. То не беше запушено носле, то не беше проблем с оригването ,то не беше трудно акане.Та може да се опитате да разберете дали не е друг проблема, защото коликите са предимно следобяд и вечер.
Стига съм се оплаквала вие как сте мамчета?
Краси оправи ли зъба?
. Относно нощното хранене Влади го махна, когато стана на 3 месеца - сам, преди това правеше само 5-6 часова почивка. Хранех си го и аз съм на мнение, че щом бебчето си иска трябва да се храни. сега като хапне към 9 и нещо и до сутринта не търси мляко.