Завъртя се календарът пак, а ний сме в ПЛОВДИВ - най-хубавият град - 27

• 40 864
  • 741
  •   1
Отговори
# 600
На година и месец сме и още не сме го отказали!Въпрос на личен избор е според мен!На нас джипито ни каза още края на третия месец да го спираме,обаче аз нямам нерви за ревове и попитах частната,тя каза,да си давам докато самото дете се откаже,имаме приятелчета,които са на по 3 годинки и още си пият млякото през ноща!Аз лично никога не съм се водила по общо приетите правила,а само по детето!Тя през деня трудно яде,просто си е злояда и аз в никакъв случай не мисля да и спирам млякото през ноща,щом го иска,значи има нужда от него!

Абсолютно съм съгласна-щом плаче от глад, значи е гладно детето! Моята педиатърка ми каза да спирам нощното хранене-това в три часа, когато малката беше на 20дни, а на консултацията на 30тия ден ми каза да махам и това в 12 часа.Само че аз не съм съгласна и си правя пас.Малката качи първия месец килограм и шестстотин, но след 30тия ден сама спря да иска да яде в три часа и сега си прави 5-6 часова пауза нощем.Когато е готова ще си спре сама и това в 12 часа.Кърмя на поискване, но пак след първия месец започна да се буди сама на по три часа +-половин час.Та...детето само си прави режима.
Относно коликите-една седмица имахме колики, но всяка вечер си плаче по 1-2 часа. То не беше запушено носле, то не беше проблем с оригването ,то не беше трудно акане.Та може да се опитате да разберете дали не е друг проблема, защото коликите са предимно следобяд и вечер.
Колики са със сигурност започнаха в4ера към 15ч и чак до къпането към 20.30 се успокой малкия давам капки Саб симплекс и чай от анасонов семе ама май много много не му действат тези капки,ако някой може да сподели опит за справяне с коликите ще е хубаво.....Колкото до но6тното хранене и аз мисля да не го спирам,когато той иска тогава да спре и аз така нямам нерви за плач .
Стига съм се оплаквала вие как сте мамчета?
Краси оправи ли зъба?

# 601
здравейте, относно коликите - Влади имаше до към средата на третия месец, сега май няма. Ние му давахме Ентерокинд - капките са хомеопатични и винаги го успокояваха и много му харесваха Peace. Относно нощното хранене Влади го махна, когато стана на 3 месеца - сам, преди това правеше само 5-6 часова почивка. Хранех си го и аз съм на мнение, че щом бебчето си иска трябва да се храни. сега като хапне към 9 и нещо и до сутринта не търси мляко.

# 602
Момичета,знаете ли къде е разположен цирка "Балкански" ,от къде се купуват билети и колко струват?

Благодаря!

# 603
  • Пловдив
Момичета,знаете ли къде е разположен цирка "Балкански" ,от къде се купуват билети и колко струват?

Благодаря!
Разположен е в "Тракия", срещу магазин Сани- е не точно, но като ориентир ти давам това. Билети се купуват от там, но цени не мога да ти кажа. Ето да се ориентираш- в дясно от кръгчето на картата  Simple Smile
http://www.bgmaps.com/link/F2D4E537B24AA3A99BF9108FA898C726

# 604

Благодаря!
Разположен е в "Тракия", срещу магазин Сани- е не точно, но като ориентир ти давам това. Билети се купуват от там, но цени не мога да ти кажа. Ето да се ориентираш- в дясно от кръгчето на картата  Simple Smile
http://www.bgmaps.com/link/F2D4E537B24AA3A99BF9108FA898C726
  bouquet

# 605
Здравейте дами , извинете ме но мога ли да ви попитам къде се намира в Пловдив "Обувна борса", някъде е до Кауфланд 2, но го чух по радиото, а и не познавам Пловдив добре. Ходили ли сте там? Казаха много ниски цени...
Благодаря ви предварително и пак извинете за нахлуването  Hug

# 606
  • Пловдив
кауфланд 2 се намира до търговиите на брезовско шосе там има и един магазин доста голям за обувки предполагам че това имаш в предвид

# 607
Привет,

дайте идеи къде можем да отидем с децата в нашия град - ресторант, пицария или друго подходящо с хапване и пийване, така че 5-6 годишните да се чувстват ок?
Нещо с детски кът или подобно?

# 608
  • Пловдив
Привет,

дайте идеи къде можем да отидем с децата в нашия град - ресторант, пицария или друго подходящо с хапване и пийване, така че 5-6 годишните да се чувстват ок?
Нещо с детски кът или подобно?

В Кичука - бившата "Бяла воденица" (сега "Гладиатори") - до бензиностанцията ЕКО преди затвора и срещу новата Била. Ако искаш карта, казвай.

# 609
В Кючук Париж в пицария Верди.На  мен много ми харесва там.Има детски център-безплатен с жена,която се грижи много добре за малчуганите,докато вечеряте,пийвате или се забавлявате.

# 610
  • Пловдив
това за пицарията е чудно а колко трябва да са големи хлапаците че моето ходи вече
и не стои на едно място .има ли някакви определени изисквания за години и тнт.

# 611
Цитат на: dan4e rk
това за пицарията е чудно а колко трябва да са големи хлапаците че моето ходи вече
и не стои на едно място .има ли някакви определени изисквания за години и тнт.
за Верди няма проблеми да се ходи с деца тъкмо прохождащи,стига то да стои само с чужди хора няма проблеми!

Цитат на: simona06
В Кичука - бившата "Бяла воденица" (сега "Гладиатори") - до бензиностанцията ЕКО преди затвора и срещу новата Била. Ако искаш карта, казвай.
В Гладиарите според мен е за по големи деца:5-6 годишни, да разбират повече-това е за лятото, т.к. има един шадраван отвън и по малките все там искат да ходят и могат да се "изкъпят" без да искат, Но когато е по студено каквото е вече времето вътре има детски кът, безплатен и е хубаво и за големи и за малки.

# 612
  • Лондон/Пловдив
За Верди имаше бележка деца под 2г с придружител в стаята сещате се защо Peace

# 613
в центъра в мол пловдив приемат деца от 1,8 год нагоре.
доколкото виждам детето е на 1,3 год.
уважение за конкуренцията, но си умрам да видя игра с 1,3 год различна от подтичване след него  Simple Smile
всъщност може, има го, но хората, които го умеят определено не работят почасово в нито един детски център

Е, как.. моето дете като беше на възраст 1-1.4м съм я водила в Тон бонбон 2 и много слушаше какво и говорят каките, какви играчки и показват и т.н. Вече като мина 1.6 почна тичането навсякъде Laughing Проходи на 11м.

# 614
Оф, писна ми от това гадно време!Искам разходкааааа.Ама пусто не съм си купила дъждобран за количката.Ако само направи няколко часа пауза от валене това гадно време...
Свекърва ми ми каза, че влажното време било вредно за бебетата, ама не успя да ми обясни защо.Някой друг чувал ли го е това ,че аз бебка я извеждам, само да не вали.

Общи условия

Активация на акаунт