Завъртя се календарът пак, а ний сме в ПЛОВДИВ - най-хубавият град - 27

• 40 872
  • 741
  •   1
Отговори
# 585
  • Пловдив
Здравейте момичета. Времето започна да се разваля и аз се замислям за детските центрове. Понеже моята дъщеричка няма 2 годинки,но ходи сама,заиграва се, та въпроса ми е в кои детски центрове пускат деца под 2 годинки. Благодаря и хубав де от мен.

добро утро
в центъра срещу мол Пловдив взимат с условие проходили
каките наистина си играят и занимават с дечицата а не само да подтичват след тях .

# 586
  • Германия
Здравейте,весел и приятен ден от мен,Приемате ли нови попълнения в пловдивската тема?

# 587
stern,Добре си ни дошла мила  welcome smile3525!

# 588
Здравейте момичета. Времето започна да се разваля и аз се замислям за детските центрове. Понеже моята дъщеричка няма 2 годинки,но ходи сама,заиграва се, та въпроса ми е в кои детски центрове пускат деца под 2 годинки. Благодаря и хубав де от мен.

добро утро
каките наистина си играят и занимават с дечицата а не само да подтичват след тях .

Благодаря. Скоро ще го посетим Simple Smile

# 589
Здравейте,весел и приятен ден от мен,Приемате ли нови попълнения в пловдивската тема?

добре дошла и от мен.

# 590

добро утро

Благодаря. Скоро ще го посетим Simple Smile
Като ще е в центъра срещу МОЛ-а, не е ли по добре в МОЛ-а в "Тон Бонбон"? Там поне е сигурно, че децата прекарват страхотно, интересно им е, добре е оборудван с играчки и забавления центъра, и какичките са на ниво.
Пепи много го обичаше центъра, сега само го наобикаля, и пъшка, че за 7 / и отгоре /-годишни май е малко срамно да се мешат с "бебетата", но определено беше и е любимото му място за забавления Peace

# 591
в центъра в мол пловдив приемат деца от 1,8 год нагоре.
доколкото виждам детето е на 1,3 год.
уважение за конкуренцията, но си умрам да видя игра с 1,3 год различна от подтичване след него  Simple Smile
всъщност може, има го, но хората, които го умеят определено не работят почасово в нито един детски център

# 592
А някой водил ли е детенцето си в детския център в "търговски център Сани" ж.к. Тракия. Бившото заведение "Сантименто"

# 593
А някой водил ли е детенцето си в детския център в "търговски център Сани" ж.к. Тракия. Бившото заведение "Сантименто"

ние сме редовно там, много съм доволна

# 594
Здравейте моми4ета как сте?Ние сме добре само дето много недоволстваме ве4ер и по4ти не сме спали с таткото 2 дена...но поне през деня спим,явно само тогава има колики.Искам да попитам кога вашите деца се отказаха от нощното хранене?

# 595
На година и месец сме и още не сме го отказали!Въпрос на личен избор е според мен!На нас джипито ни каза още края на третия месец да го спираме,обаче аз нямам нерви за ревове и попитах частната,тя каза,да си давам докато самото дете се откаже,имаме приятелчета,които са на по 3 годинки и още си пият млякото през ноща!Аз лично никога не съм се водила по общо приетите правила,а само по детето!Тя през деня трудно яде,просто си е злояда и аз в никакъв случай не мисля да и спирам млякото през ноща,щом го иска,значи има нужда от него!

# 596
На година и месец сме и още не сме го отказали!Въпрос на личен избор е според мен!На нас джипито ни каза още края на третия месец да го спираме,обаче аз нямам нерви за ревове и попитах частната,тя каза,да си давам докато самото дете се откаже,имаме приятелчета,които са на по 3 годинки и още си пият млякото през ноща!Аз лично никога не съм се водила по общо приетите правила,а само по детето!Тя през деня трудно яде,просто си е злояда и аз в никакъв случай не мисля да и спирам млякото през ноща,щом го иска,значи има нужда от него!

Абсолютно съм съгласна-щом плаче от глад, значи е гладно детето! Моята педиатърка ми каза да спирам нощното хранене-това в три часа, когато малката беше на 20дни, а на консултацията на 30тия ден ми каза да махам и това в 12 часа.Само че аз не съм съгласна и си правя пас.Малката качи първия месец килограм и шестстотин, но след 30тия ден сама спря да иска да яде в три часа и сега си прави 5-6 часова пауза нощем.Когато е готова ще си спре сама и това в 12 часа.Кърмя на поискване, но пак след първия месец започна да се буди сама на по три часа +-половин час.Та...детето само си прави режима.
Относно коликите-една седмица имахме колики, но всяка вечер си плаче по 1-2 часа. То не беше запушено носле, то не беше проблем с оригването ,то не беше трудно акане.Та може да се опитате да разберете дали не е друг проблема, защото коликите са предимно следобяд и вечер.

Последна редакция: чт, 07 окт 2010, 16:56 от Zolka

# 597
Стискам палци и на двете,да ви минат всички проблеми!  bouquet

# 598
# 599
  • Пловдив
...и ние сме на годинка и две седмици, но пак си се храним нощно време по един път, каката пък се отказа още към десетия месец и само водичка понякога пиеше нощем, така че всяко дете е индивидуално! baby_neutral

Общи условия

Активация на акаунт