Завъртя се календарът пак, а ний сме в ПЛОВДИВ - най-хубавият град - 27

• 40 882
  • 741
  •   1
Отговори
# 570
Честито на родилите мами!Да са ви  живи и здрави бебоците,много да ви слушкат и да ви радват!  bouquet
Мами от Кючука,няма ли да направим една среща преди да се е развалило времето?

И на мен ми се иска да дойдем ама сме о6те мнооо малки....ама като запо4нем да излизаме навън няма да може да се оттървете от нас Laughing Mr. Green.
За сега само на терасата за малко и пак вътре.
От сно6ти давам капки за колики появиха се а той милия е само на 12 дена.
Давам Субсимплекс ако някоя мама има опит  нека сподели как се успокоявате при колики?
Какво ядете,ако кърмите?
Пишете ще ми е от полза...

Аз съм навита за срещичка, но понеже кърмя на поискване не мога да кажа точен час и мога да изляза само до парка на Шарманта примерно.Най удобно ми е следобяд между 2 и 5часа.Иначе ние сме навън от 20тия ден , за да използваме хубавото време, а и педиатърката ми каза, че след 30тия ден трябват два пъти по час разходки и ние започнахме с по 5на терасата и за 10дни ги увеличихме.
Коликите не успяваме да успокоим, каквото и да давам.Може да пробваш да гушнеш бебчето така че да му притискаш коремчето с твоето тяло, хем да се стопли.Или да го сложиш в количката и да я буташ.
Аз ям всичко ,което ми се яде, освен бобови,зеле и внимавам с количеството прясно мляко.Иначе изобщо не се ограничавам.Количеството кърма не зависи от храната, а лоша кърма няма!

# 571
  • Пловдив
Аз съм навита за срещичка, но понеже кърмя на поискване не мога да кажа точен час ...
Мила, най-голямото облекчение за мен беше, когато преодолях свенливостта си да кърмя навън. Ако много се притесняваш, вземи си един хубав голям шал, слагаш го на рамото и над главата на бебчето и отстрани не се вижда абсолютно нищо (все едно детенцето спи) - повярвай. Имам снимана даже една приятелка така, но я нямам качена в нета, за да ти покажа, ако искаш дай едно мейлче да ти я пратя.

За коликите - след няколко поредни лекарства се убедих, че докато не им дойде време да минат, нищо няма да подейства.
И аз ям всичко от както се е родил малкия и не съм забелязала да има връзка с вида на кърмата ми или с неговите колики. Повече гушкане, повече люлеене, здраво стискане на зъби и усилие да останеш спокойна. И ... много вода (или течности).

Между другото, и аз съм в Кичука, но до Миража (близо до Коматевско шосе).

# 572
Не е толкова до срам и престрашаване, а по-скоро до удобство, защото бебка след хранене връща винаги ,понякога повръща и на фонтанче и освен мен мокри и себе си.Та освен шал трябва да нося по две-три блузки за нея, отделно за мама, да не говорим, че в това време няма как да я преобличам.Пълни памперса след ядене, та това значи ,че и памперс трябва да сменям и то става дълга и широка.Пък нали съм още от начинаещите майчета, не съм свикнала да се оправям в полеви условия, а и не ми се ще все още. Hug

# 573
Момичета някой да знае билкар в Пловдив, който лекува молуски. Има един билкар срещу мега Марина /Смирненски/ някой да има телефона му?

# 574
  • Пловдив
Не е толкова до срам и престрашаване, а по-скоро до удобство, защото бебка след хранене връща винаги ,понякога повръща и на фонтанче и освен мен мокри и себе си.Та освен шал трябва да нося по две-три блузки за нея, отделно за мама, да не говорим, че в това време няма как да я преобличам.Пълни памперса след ядене, та това значи ,че и памперс трябва да сменям и то става дълга и широка.Пък нали съм още от начинаещите майчета, не съм свикнала да се оправям в полеви условия, а и не ми се ще все още. Hug
Не се притеснявай, и Петър беше така. С времето ще се обиграеш доста и няма да се притесняваш от нищо Hug

# 575
дОБРО УТРО МАМЧЕТА  ние снощи спахме спокойно от 12.30 до 5.20 вчера ходих до аптеката и взех анасонови семена запарих му ги и резултатът е на лице ще продължа да му давам.
Аз живея до пазара ДО Слънчевите лъчи може да се видим по нататък.
Ние ве4е направихме първата разходка на 14-тия ден....

# 576
Тъй като ние май сме най-големи,за нас не е проблем къде ще е срещата  bouquet.Аз преодолях свенливостта си/ако въобще я е имало/ и без проблем кърмя навън/особено в Градската градина/.Иначе Влади има изграден горе-долу режим/на него си му харесва/,с който и аз се съобразявам.Така че за нас няма значение къде и кога ще е срещата smile3521.

# 577
  • Пловдив
дОБРО УТРО МАМЧЕТА  ние снощи спахме спокойно от 12.30 до 5.20 вчера ходих до аптеката и взех анасонови семена запарих му ги и резултатът е на лице ще продължа да му давам.
Аз живея до пазара ДО Слънчевите лъчи може да се видим по нататък.
Ние ве4е направихме първата разходка на 14-тия ден....
Ехее, ние всеки ден сме там. Към 11-11,30 взимам кухнята и горе-долу натам ни е пътя след това. Ама ние вече не седим на едно място, та кафето в седнало положение за мен е МИРАЖ!!!!!!!!!!!!!!   Cry

# 578
Ние пък още се разхождаме по за 10-15мин. но се радвам да видя мамчета комшийки живот и здраве като свикнем с разходките ще се видим

# 579
Здравейте момичета. Времето започна да се разваля и аз се замислям за детските центрове. Понеже моята дъщеричка няма 2 годинки,но ходи сама,заиграва се, та въпроса ми е в кои детски центрове пускат деца под 2 годинки. Благодаря и хубав де от мен.

# 580
добро утро момичета.
можете ли да ми препоръчате свестен зъболекар който да работи с здравна каса и кординатите му ако може .
благодаря ви предварително.

# 581
  • Пловдив
В Тракия, 107 блок. За входа не съм много сигурна, но е или Б или В, на първия етаж. Не можеш да объркаш - само той е там Simple Smile Д-р Печалов се казва.
Работи със ЗК и е супер внимателен, даже аз, която имам панически страх от зъбари, се навих сама да отида да си оправя едно зъбче, което ме тормозеше години на ред Simple Smile

# 582
Момичета,някоя от вас има ли идея къде в Пловдив мога да изкарам курс за валутен касиер?  bouquet

# 583
В Тракия, 107 блок. За входа не съм много сигурна, но е или Б или В, на първия етаж. Не можеш да объркаш - само той е там Simple Smile Д-р Печалов се казва.
Работи със ЗК и е супер внимателен, даже аз, която имам панически страх от зъбари, се навих сама да отида да си оправя едно зъбче, което ме тормозеше години на ред Simple Smile

благпдаря а с записване ли работи.мен не ме шротеснява това че ще боли ами дали работи качествено че много се изтарикатиха на последак и те .нещо телефон имаш ли му?

# 584
  • Пловдив
Ще ти пратя телефона на лични Wink
Със записване е, но няма да те върне, ако нямаш час и няма пациенти Simple Smile
Аз съм доволна от него - внимателен е и да - работо качествено.
p.s. и взима доволно (повечето пенсионери от махалата са при него, а това си е показател в това отношение Laughing)

Общи условия

Активация на акаунт