Завъртя се календарът пак, а ний сме в ПЛОВДИВ - най-хубавият град - 27

• 40 886
  • 741
  •   1
Отговори
# 555
  • Пловдив
+ 1 за д-р Кръшков в Селена Party

# 556
Момичета,здравейте!
Отдавна не съм писала,но ви чета,когато имам време.
Искам да споделя с вас за безхаберието на управниците в града ни
Дъщеря ми е в ДГ "8 март"-район Южен.Детската гради на до Кожния диспансер.Цяло лято се канят да правят ремонт и сега площадката около градината е в ужасен вид.Целия двор на детската градина е разбит и най-лошото е ,че няма работници.Имало някакъв проблем и някой от общината ги изгонил.Сега,като си водя детето е заградено от двете страни с висока метална ограда /за безопастност на децата/ и така с коридори през цялата градина.УЖАС!Как може това да се случва в 21 век!?
И то в срана от Европейския съюз!
Незнам кога ще приключи ремонта,а още по-страшно е че не се знае кога ще започне. #2gunfire

# 557
  • Пловдив
По план трябва да свърши на 31 април  Mr. Green

# 558
Shocked 2011 година ли?
Шегуваш се април има само 30 дни.Може би не си разбрала!?Да не би да става въпрос за 30 февруари?

# 559
  • Пловдив
Няма все още срок, но има нова фирма-изпълнител, която се захваща сериозно с детските площадки.  Peace
На същия хал са още 9 детски площадки в Плодвив, за съжаление.  Общината ще даде жега на фирмата в най-кратки срокове да се завършат.  Дано успеят.  Peace

# 560
Добро утро мамита как сте днес?Ние току 6то ядохме и сега заспиваме....много поспаливи и марзеливки се опитваме да ставаме о6те от сега заспива и не иска да си дояде полагаемото ама аз съм по-упорита и така наядохме се в крайна сметка.Сега 6те се приспим.

# 561
Shocked 2011 година ли?
Шегуваш се април има само 30 дни.Може би не си разбрала!?Да не би да става въпрос за 30 февруари?
А, от кога февруари има 30 дни  Joy
 Peace

# 562
Shocked 2011 година ли?
А, от кога февруари има 30 дни  Joy
 Peace
Simple Smile вие май много се объркахте с датите Simple Smile поне ме накарахте да се усмихна че в понеделник ми е трудно Simple Smile

# 563
# 564
Честито на родилите мами!Да са ви  живи и здрави бебоците,много да ви слушкат и да ви радват!  bouquet
Мами от Кючука,няма ли да направим една среща преди да се е развалило времето?

# 565
  • Пловдив
Извинявам се, цитирах по памет, грешката е моя, просто за момента не съобразих, че април има 30 дни и се поправям - 30 април. За по-голяма достоверност показвам и източника си  Mr. Green

http://news.plovdiv24.bg/192361.html

# 566
е нищо де какво толкова е станало Simple Smile

# 567
Честито на родилите мами!Да са ви  живи и здрави бебоците,много да ви слушкат и да ви радват!  bouquet
Мами от Кючука,няма ли да направим една среща преди да се е развалило времето?

И на мен ми се иска да дойдем ама сме о6те мнооо малки....ама като запо4нем да излизаме навън няма да може да се оттървете от нас Laughing Mr. Green.
За сега само на терасата за малко и пак вътре.
От сно6ти давам капки за колики появиха се а той милия е само на 12 дена.
Давам Субсимплекс ако някоя мама има опит  нека сподели как се успокоявате при колики?
Какво ядете,ако кърмите?
Пишете ще ми е от полза...

# 568
bebetuuu,Аз давах на дъщеря ми Ентерокинд в комбинация с един билков чай,който ми правеше една баба билкарка от Марково!Това може би е единственото нещо,което наистина и помогна,обаче ние си бяхме изцяло на АМ!При вас нещата може да са по-различни,след като кърмиш!

# 569
  • Пловдив
bebetuuu за коликите- ние се спревихме с Инфакол и Ентерокинд, не пий прясно мляко /аз направих тази грешка само веднъж и малкия имаше мнага силни колики/, газирано също избягвай.

Общи условия

Активация на акаунт