Завъртя се календарът пак, а ний сме в ПЛОВДИВ - най-хубавият град - 27

• 41 343
  • 741
  •   1
Отговори
# 540
Здравейте момичета и ние ве4е не сме две в едно ...малкия Румен се роди на 17.09 секцио в окръжна болница 3500/ 51 см. ве4е сме си в къщи не съм писала заради дисиси-то скапан нет.
Бебо не иска да суче затова се цедя и от биберона няма проблем всичко изяйда ама незнам по този начин докога ще имам кърма дано изкараме поне месец искаше ми се да се кърмим ама уви той се превива от рев като го сложа на гърдата и не иска въобще да захване,та започнах с помпата иначе яде не отказва ядене.Дохранваме се с Хип кърмата не стига и така за сега сме добре сно6ти ни падна пъпчето.Днес ставаме на седмица!
Ако някой има съвет или може да сподели опит за кърменето да казва.
Иначе вие как сте прочетох че  sweet mashine e rodila ЧЕСТИТО И ОТ МЕН МНОГО ЗДРАВО И ПОСЛУШНО БЕБ4Е ДА ТЕ РАДВА И ДА РАСТЕ 6ТАСТЛИВ!

# 541
  • Пловдив
Честита радост и на теб Hug
Да расте жив и здрав и много радости да носи!!!

Вместо изцеждането с помпата и даването от шише, защо не пробваш със силиконовите протектори за зърна? Казват, че вършат работа...

Ние се мъчим с кърменето... Все заспива човека, все още го тормози жълтеницата явно newsm78 По цял ден ми виси на гърдите и се виждам в чудо... Жив и здрав да ми е, ама да се съвзема по-скоро и да се напапква по-бързичко, че деня ми минава в кърмене и изчеждане...

# 542
Здравейте момичета и ние ве4е не сме две в едно ...малкия Румен се роди на 17.09 секцио в окръжна болница 3500/ 51 см. ве4е сме си в къщи не съм писала заради дисиси-то скапан нет.
Бебо не иска да суче затова се цедя и от биберона няма проблем всичко изяйда ама незнам по този начин докога ще имам кърма дано изкараме поне месец искаше ми се да се кърмим ама уви той се превива от рев като го сложа на гърдата и не иска въобще да захване,та започнах с помпата иначе яде не отказва ядене.Дохранваме се с Хип кърмата не стига и така за сега сме добре сно6ти ни падна пъпчето.Днес ставаме на седмица!
Иначе вие как сте прочетох че  sweet mashine e rodila ЧЕСТИТО И ОТ МЕН МНОГО ЗДРАВО И ПОСЛУШНО БЕБ4Е ДА ТЕ РАДВА И ДА РАСТЕ 6ТАСТЛИВ!
ЧЕСТИТО БЕБЧЕ!
В болницата на шише ли бяхте?От значение е на кой час от раждането е първото кърмене-ако сте били на ам ,малко по-сложно ще стане кърменето.Много помага контакта кожа до кожа-гушкаш бебчето на голо.Това са консултантки по кърмене на Ла Лече Лига,всяка от тях ще ти помогне с ценни съвети.Аз звънях на Ива,когато бях пред мастит.Ще помоля и тук във форума да ти отговорят.

Мария Дочева,
gsm: 0889 142 079
0335/92214
e-mail: christozovi@mail.bg

Мария Атанасова
e-mail: maria@atanasovi.info
gsm: 0886 320 563

Мариета Димитрова
e-mail: pepelyashka@web.de

Ива Петкова
gsm: 0898 556 071
e-mail: iv3i3@mail.bg

Изабел Басмаджиян
gsm: 0886 666 098
e-mail: isabel.basmadjian@gmail.com

Aнтония Колева
e-mail: fonte2@abv.bg

Мирела Партинова
gsm: 0886 238 515
e-mail: klubvihar@abv.bg

Златина Панделиева
gsm: 0898 420 991
e-mail: zlatik@abv.bg

Яна Стоянова
gsm: 0885 080 088
e-mail: y.dauteva@propertymanagement.bg

ЧЕСТИТО БЕБЧЕ И НА sweet_maniche !

Последна редакция: пт, 24 сеп 2010, 18:05 от Zolka

# 543
  • Fort Worth, TX
Иначе вие как сте прочетох че  sweet mashine e rodila ЧЕСТИТО И ОТ МЕН МНОГО ЗДРАВО И ПОСЛУШНО БЕБ4Е ДА ТЕ РАДВА И ДА РАСТЕ 6ТАСТЛИВ!
Честито бебче и от мен.Да растете много здрави и послушни.За кърмата пий повече течности има разни чайове които увеличават лактацията.Погледни и в кърмаческия форум там имаше тема за майки , които се цедят и дават.Някои от тях са се справили доста успешно и са давали кърма доста дълго време.

# 544
bebetuuu И от мен Честито  bigdance2!И един съвет-Не се тормози,като е малко кърмата!По-спокойно го давай,моето дете беше по същия начин,в смисъл,че и аз се цедях и дохранвах,и след месец кърмата ми спря!От тогава,вече 1 година сме си на АМ и детето ми нито един път не се е разболяло baby_neutral!Адаптираните млека вече не са като от едно време,всичко е по-качествено и достатъчно обогатено!Знам,че от кърмата по-хубаво няма,ама пък не всяко дете може да се кърми!И последно-Не се вживявай много,по-спокойно и приемай всичко с усмивка,защото те чакат още мнооооогоооооооо изпитания!Хайде прегръщам ви силно и теб и sweet_maniche

# 545
Честито на родилите! Желая на вас и на бебчетата ви много здраве, щастие и късмет в живота.

# 546
sweet_maniche ЧЕСТИТО!!!
желая ви всичко най-хубаво,здраве най вече.малкия да ти е послушен и усмихнат и много да ви радва.на Таня вече и честитих но пак ще и пожелая най вече здраве и да нямате тревоги това да са ви най големите кахари Simple Smile
съвети не мога да ви дам ама ви пожелавам да се справите с тези проблеми за които споделяте по скоро.

# 547
Zolka аз бях секцио в Окръжна и ми го дадоха чак след 24-тия час и е бил на шише(незнам обърнала ли си внимание на бибероните в окръжна с 3 дупки),но интересното е че там го слагах на гърда преди всяко дохранване т.е. всеки път и засукваше.Сега не иска и да чуе плаче ,черви се напъва се извива се като риба на сухо и рев,ами ще цедя докато има кърма и ще му давам и това колкото толкова .Иначе е спокойно дете спи си яде си от бибата за сега сме добре.
Вие как сте прочетох някъде че си от Кичука аз живея до Камела горе долу може по нататък да разхождаме бебоците заедно ...

# 548
Хайде мамите в Кичука да се включат по едно мое питане  bouquetМалко не е по темата,ама да си питам-Някоя от вас да е записала детето си при д-р Бранимир Белишки в Кичука,че ще сменяме джипито и се чудярдали да не я запиша при него!Ние цялата фамилия сме при него,ама не знам при децата как е?Дали са му доволни малките пациенти?

# 549
  • Карлово
момичета извинявайте че нахълтвам в темата Ви но бихте ли ми казали къде  в Пловдив има 4Д видеозон
къде ще ме посъветвате да отида

# 550
  • Пловдив
Аз ходих при д-р Даскалов в МЦ "Медикус Алфа" http://www.medicusalpha.com/page.php?p=5&l=bg
Има и във ВМИ, и на още няколко места. Другите да се включат за координати. Hug

# 551
Ходила съм при Троянчев и при Даскалов. Препоръчвам Даскалов за 4Д.

# 552
Колкото мами-толкова мнения Hug!Аз пък съм за д-р Кръшков,гледа в Селена!Позна ми пола още в 16 седмица и теглото на малката един ден преди да се роди,включително и бузките и видя Hug!

# 553
аз ходих в селена само веднъш обаче.доволна съм макар че доктора в начало само мълчеше и се подразних ама после се разтопи леда

# 554
Колкото мами-толкова мнения Hug!Аз пък съм за д-р Кръшков,гледа в Селена!Позна ми пола още в 16 седмица и теглото на малката един ден преди да се роди,включително и бузките и видя Hug!

Аз също съм била на 4Д при Кръшков,наистина мн е добър и съм мн доволна! Peace

Общи условия

Активация на акаунт