Аз родих в окръжна, но ако мога да съм полезна-отговорът е всичко си носете. Като се започне от два комплекта чаршафи-аз носих един и го оплесках с кръв/ или си пригответе още един за да ви го донесат/ или се заредете с памперс пелени, но не 60 на 40 , а от големите за възрастен човек.Паста, четка за зъби, принадлежностти за мама, много удобни са бикините за бременни, въпреки че не дават да се носят гащи, ама пак си носехме ,защото иначе бяхме като хеликоптери с тоя лигнин.Лигнин-превръзките не са удобни, въпреки че си носех не влязоха в употреба.Памперси за бебчето, два комплекта обикновени пелени, поне два чифта дрешки, одеалце, мокри кърпи. Два броя нощници-пижамите не са удобни, освен ако не са за преди раждането. Помпа за кърма-моята не влезе в употреба, колкото и упорито да ме караха да цедя, не ме навиха.Сапун за бебчето.Подплънки за кърмачки-не се знае кога ще ви слезе кърмата и са удобни.За сутиен препоръчвам от тези тип потниче. И т.н.
Да, в парка до Шарманта, ако за него иде реч.Ще се радвам да се запознаем.
само на едно дете друго нейн връстник много обичаше да му я дърпа от устата и те някрая ни е подариха и тя и нея не искаше ,явно просто и е било кеф да му я взема незнам.та така но благодаря за съвета,ще ми е от полза.
Но и тях ги дават на бройка...