С две думи:
Неви, радвам се, че имате напредък в разходките! Аз щях да ти предложа да пробваш кошница за кола с колела, но ти и сама си се сетила. Дано увеличите престоя в количка навън!! Люс също не пребивава мирна и кротка повече от половин час. Като й омръзне, надава вой и я разнасям, кво да правя...

Ники, действам и аз със заплахи, макар и със свито сърце, че на тая възраст са много чувствителни. Просто на моменти няма друг начин да постигнеш целта. Абе, трудно е да си родител и да взимаш всички тези решения. И все по-трудно ще става, чини ми се.
Относно репортажа за починалото детенце, или каквото е там, аз предпочитам да не чета такива, а ако случайно мерна нещо, по-скоро не се влияя. Та нали затва имам глава на раменете си. Още повече, сега като съм й бацнала вече и двете ваксини на Люсил бодил, какво? Да взема да се вайкам и да си скубя косите или да я водя на кръвопречистване? Тц, отказвам да се притеснявам, още повече, че нямам и повод.
Все пак, ако е истина, жалко за детето (признавам, че прочетох само първия ред от статията
Велви, успех на консулта и чакаме отчет, както и от Мики. Аз днеска се замотах, но по-късно ще се зачуем по скипето и ще видим...
Калина засега е решено да ходи на ДГ в сборни групи. Иначе не виждам как ще оцелея.
И без това съм на изчерпване откъм нерви. Ако не потръгне, ще я спрем и толкова. Само странното е, че май ще искат да се плаща предварително за дните през лятото. Хм, хм. 
Май вече иде лятото, дано се задържи поне 3 месеца!

П.П. Вчера манджата стана хубава. До степен, че си сипах 3 пъти. Другите не ги знам ядоха ли.
! Приятни, слънчеви разходки днес ви желая
!

Аз не съм много запозната с тези неща, но съдя по мен.