Балони летят към небето,Февруарче ще празнува за първи път деня на детето (9)

• 23 807
  • 744
  •   1
Отговори
# 240
  • София
Жаничка, правилното място където ще те информират е РИОКОЗ. По-точно те ще се свържат със залухавата лекарка да и обяснят туй-онуй. А ти не давай да му бият Дифтекока, че повечето деца доста трудно го понасят.
Теди, аза на Максуел му правя 150 мл. вода + 5 лъжици АМ и става около 165 мл. общо количество. Пие го и пита за още.

Ние се прибрахме малко след 21 часа. Дребното си спеше кротко под комарника, а големия тичаше като побеснял с една топка, та не го стигаха комарите, но мен ме нахапаха добре. Mr. Green
И ние никога не сме плащали потребителска такса.

# 241
  • York
Утре ще пиша позитивни неща. Тази вечер само ще ви предупредя, че с пълна сила се вихрят шарки. Преди малко по скайпа приятелка ми се оплака, че бебето и е болно от варицела, а е само на 10 месеца.  Sick Донесла я е каката от градината.  Confused

# 242
  • София
Дано бързо се оправи бебенцето и каката, ПонякогаPeace По принцип нали казват, че колкото по-рано изкараш шарките, толкова по-добре. Ще трябва да се образовам по този въпрос, тази година може и да подминем, ама догодина 100% ще се натръшкат от градината.

# 243
  • York
Ника, цветно ти е на душата а?  Peace

Честит юбилей, Звездичке! Пожелавам ти много здраве, късмет и любов!  newsm59

# 244
Напоследък нямам много време да пиша, но да се включа по повод кърменето с надеждата да успокоя Теди и Бобишана.
 Моите гърди са пълни само сутрин (след 8-10 часовия сън на Климент)през останалото време има колкото си изсуче, след кърмене и капка не мога да изтискам,преди кърмене макс 30мл и от двете  Rolling Eyes Човек ще каже, че нямам грам кърма, но знам че не е така след като си пишка и ака нормално, пък е и завидно дебел. А от 4-5 следобед положението е направо критично, не ми слиза от гърдите до девет-смятайте пет часа съм закотвена да кърмя иначе реве. Така е от около седмица, не е заслабнал , а и продължава да си спи по цяла нощ. Отдавам го или на криза в растежа или на зъбите, пък може и от скука да е Crazy Спираме с кърменето колкото да му сменя памперса и да го изкъпя. Ама по това време хич нямам нерви да измислям забавления за него, че батко му ми разказва играта с неговото защо това защо онова ,ама защо ooooh! пък и някакъв необясним страх го гони от всевъзможни измислени герой и иска да съм плътно до него. И така сядаме пускаме филмче и аз кърмя докато стане време за лягане иначе буквално изпадам в истерия и става страшно.

# 245
Добро утро!!!
Честит юбилей,Стар!!!Да си много щаслива,винаги обожавана и глезена,с деца за пример!!!
Снощи не се наложи да дохранвам ламята!!! newsm44 newsm44 newsm44Замисли се даи да си иска още манджа,но се отказа(като никога).Беше малко кисел,че му се спеше,но дотам.Тази сутрин се събуди пак в 6.30 ,хапна си подобаващо и сега се занимава с една дрънкалка с животни(лапа на слона хобота,дърпа опашката на лъва,абе купон Joy).Изчиствам набързо и се оправям за излизане!
Извинявам се за спама,но съм направила една глупост и сега трябва да си оправям бакиите.Имам памперси на Пмперс,тройка, в повече.Ако някоя от вас иска,мога да й дам.Като казвам в повече имам в предвид 3 пакета Embarassed Embarassed Embarassed.Не прецених темповете на растеж на мойто дете,а всички деца покрай нас са по-големи Embarassed Embarassed EmbarassedАко желаете да ме отървете ,драснете ми на лични Embarassed Embarassed Embarassed
Хайде и да ви поглезя

# 246
ДУ  Hug
Стар, честито   bouquet  bouquet  bouquet

Искам да ви похваля един крем предназначен да мори хремата - Низита. Хубавото е,че е подходящ и за кърмачета. Снощи намазах нослето на Динка и спа цяла нощ с чисто носле  Shocked Едва към 4-5 часа започна леко да похърква Rolling Eyes но и в момента няма обилна секреция...
Тъпото е ,че Тин, който прекара вчерашния ден в пълна изолация кашля  Tired Дано не се разболеем ...
Хубав ден

# 247
Стели, честит юбилей и тук!!!
Бъди много обичана и щастлива!

# 248
Добро утро !

Благодаря ви  Hug ! Дано пожеланията ви се сбъднат, дано ви се върнат стократно  Heart Eyes ! Много ми се иска да мога да ви почерпя реално, но няма как ! Ето на картинка , но от сърце  Laughing !

# 249

Стар, честит юбилей! Бъди жива, здрава, щастлива, обичана, постигай мечтите си с лекота и граби с пълни шепи от благата на живота!  Kissing Heart

Празнуваш или не-това е твоят ден!

# 250
Честит рожден ден, Звездичке! Да си жива и здрава, красива, обичана и щастлива! newsm51 (Даже на рима го докарах)

А сега да ви се оплача. Вече втора-трета седдмица не мърдам по надолу с килата. Все си стоят 59-60 и това е.  Sad

# 251
Дами,Борисова градина?

# 252
Аз няма нужда да казвам...

# 253
  • Плевен
star, честит юбилей. Здраве, щастие, мир, любов и спокойствие в семейството. Аз ще стана на 30 на 12.06 - ех, била хубава възраст, ще видим дали е така. Сега да споделя и аз за нашите ваксини - понеже с първия Пентаксим се забавих - сложиха го на 26.04, а трябваше на 18.04, та на 18.05 като ходихме на консултация му удариха само Синфлорикса, а втория Пентаксим го сложиха вчера - та нямам оплаквания. Не е вдигал температура, леко му се зачервява крачето и е малко по-превъзбуден. На 18.05 като го мериха е 6000 гр. и 60 см. - качил е 900 гр. и 4 см., а е само на кърма. Майка ми се кара, че ще го направя дебел и да не го храня нощем, но аз си му давам на човека. Той се буди всяка нощ към 3 часа и си яде със завиден апетит. Изобщо не се цедя, бутам цицата и това е. Нито знам колко яде, нито нищо, ама като гледам какви торти прави в памперса - явно си му стига кърмата...
Ако днес някой навършва пълен месец - честито,  че не погледнах на първа страница  Simple Smile.
Ааа, и друго да споделя - вече сме с летния кош, който има пълно легнало положение и навън излиза само по цяло костюмче с къс ръкав и къси гащи - нито боди има, нито нищо. Даже и чорапчетата му събувам, защото доста се поти милия...Нощем спи по къс ръкав и къси гащи, но е с боди потник отдолу, а го завивам само с чаршаф, по-късно мятам една памучна пелена отгоре и явно му е добре. Ще излезе истина, че момчетата не обичат жегите...Ами това е от мен. Лек ден на всички и ВЕСЕЛ ПРАЗНИК НА ЗВЕЗДИЧКАТА. Изкарай си един незабравим рожден ден!

# 254
Стар,честит юбилей много здраве и щастие ти пожелавам!!!
Аз се отправям към Борисовата също малко по-късно,ще се видим там

Общи условия

Активация на акаунт