Балони летят към небето,Февруарче ще празнува за първи път деня на детето (9)

• 23 807
  • 744
  •   1
Отговори
# 255
Звездичке,чистит рожден ден,нека цялото щастие на земята да ти се изсипе на главата  bouquet
Ние вчера до 20 часа се борихме с Т(38),но успешно,мисля,че днес ще дишам спокойно.Млечицата почти изчезна Flutter
Бръм и аз съм така с кг-те,свалям няколко седмици и после задържам, та мисля ,че скоро ще зпочнеш пак ! Hug

# 256
Честит рожден Звездичке, пожелавам ти да си много щастлива мама, много обичана жена и съквартиранта много да те слуша!
Съни, имаш стиснати палчета от мен докато са ти нужни.Целувки на Диманка сладуранка Hug
Момичета оплаквайте се в РИОКОЗ за ваксините, защото се олагат на всички родени 2010г., а и после ще ни ги искат да са сложени за ясли и градини.
Мики и ние едва преборихме температурата,чак днес е под 37, дано са ни здравички дечицата Praynig
Относно шарките като бебета, баткото ни( който днес е на матура) я изкара варицелата на 5 месеца.Мога да кажа направо леко с еднократна температура и еднократно повръщане за 4-5 дни беше като пушка, а баща му я изкара след него и щеше да пукне.

п.п Някой знае ли къде се губи Шоколадче, а и мама Уидоу, Мария Лакова липсват доста от редовните преди мами newsm78 Дано да са добре

# 257
  • offshore & overseas
Стар, ЧРД! Да си все такава свежарка!! bouquet

Вчера щях да пиша, но не ми достигна времето, въпреки че нищичко не свърших.

Люс ме изненадва със странно поведение, та не се спи по цяла нощ. Първата нощ и двете не спахме, а втората само аз, нали съм майка, трябва да оправдая титлата.

Комари още не са ме хапали, но те обикновено ме подминават, особено ако Лъвю е наоколо. Само на морето, и по-специално в Черноморец, има едни доста свирепи мутанти, които биха се задоволили даже и с мен за закуска, обед и вечеря.

КоШмарници някой подсказа, че в Джъмбо имало универсални, ама този маНгазин ми е твърде далече. Ще видим тая работа...

Бобиш, тройките ги предложи на априлки и майки (за мартенки е късно май), щото ние отдавна сме на 4 вече. Или поне повечето бебешоци.

Ники, виждам, че сте добре. Браво на теб -- никога не се даваш, ти си ми за пример. Е, и аз съм корава, де, и никога не падам по гръб, котешка порода и туйто...

Колкото и тъпо да звучи, аз съм на обратния принцип по отношение на болестите, докато не се опаря. Гледам да е изложен бебока на максимално много вражески влияния, та да може отрано да изгради имунитет. Чат пат обаче ме избива и мен на „Страх лозе пази“. И в единия, и в другия тертип има логика.

Не се страхувайте от шарките, наистина -- колкото по-ранна е възрастта, толкова по-леко, а бебетата най-леко ги карат, докато пуберите най-тежко и с най-големи поражения (някои шарки може даже да доведат до безплодие у момченцата). То затова е хубаво да се ходи на ДГ, за да си ги изкара детенцето по ред на номерата. Ей мъж ми, едва е оцелял след едни морбили на 14.

За кърменето, браво на Мери, много ми хареса как разсъждаваш! Останалите не се предавайте!

Снимките на всички бебоци са страхотни! Най-скоро разглеждах Андро на Пеперудката, Ели на Стеф и Крис на Вики. Ами, невероятни са и тримцата!! Освен това се зарових в оцелелите снимки на Калина, щото един диск замина с моя лаптоп и само част от снимките, които бяха там и на харда са запазени онлайн. Ще се изям.

Като гледам колко съм я снимала Халята -- има хиляди снимки, буквално. А сега за Люсил все не намирам време и настроение. Все ми се иска някой друг да се намеси, а няма кой. Така си мечтаех за снимки на двечките и нищо не правя, но съм толкова уморена от непрестанни борби, че...

Днес искам да се епилирам вече и да изляза на разходка. Аман от мен, пак ще го кажа!

Хубав ден, лейдис!

# 258
# 259
Стели, честит юбилей и от мен  Hug Да си много, много щастлива!  Simple Smile

И аз съм за Борисовата днес  Party

# 260
  • Бургас
Влизам да поздравя Стели,че пак закъснявам...

Стели,Честит рожден ден ! Много здраве ,късмет, винаги така чаровна и бъди многоо обичана ! Весел празник !  Hug

# 261
не мога да се сдържа и да не споделя прическата на Ели ала "отнесени от вихъра"  Mr. Green

# 262
  • offshore & overseas
Деска, айде стискаме палци днес да се получат нещата с изпита. Нема да се пУашиш!

Ели е супер чароматна! Mr. Green

# 263
Звездичке, честит ти юбилей!   bouquet
Много да те радват и да те ухажват! Grinning

# 264
ЗДРАВЕЙТЕ МОМИЧЕТА!КАКТО ВИНАГИ В КРАЯ НА МЕСЕЦА МИ Е ДОСТА НАПРЕГНАТО И НЕ ОСТАВА ВРЕМЕ ДА ПИША,НО ПОНЕ УСПЯВАМ ДА ЧЕТА   #Crazy
ЧЕСТИТ ЮБИЛЕЙ ЗВЕЗДИЧКА!ДА СИ ЖИВА,ЗДРАВА,ЩАСТЛИВА И МНОГО ОБИЧАНА!  
А НИЕ ДНЕС С МОЯ СЪПРУГ ПРАЗНУВАМЕ СТЪКЛЕНА СВАТБА.ЧУДЯ СЕ КОГА МИНАХА 15 ГОДИНИ  newsm78  loveuuu  loveuuu  loveuuu
НЯКОЯ ОТ МАМИТЕ СЕ ОПЛАКА ,ЧЕ И СЕ Е СЧУПИЛА КОЛИЧКАТА-МАЛИБУ НА ХАУК.НИЕ Я ИМАМЕ СЪЩАТА,ПРИ НАС ПРОБЛЕМИ НЯМА- ЗА СЕГА.НЕ СЪМ И ЧУВАЛА НЕГАТИВНИ ОТЗИВИ,НО ТЯ Е И НОВ МОДЕЛ.
СИЛВЪРИ,НА ЕЛИ МНОГО И ОТИВА ТАЗИ ПРИЧЕСКА.ГОЛЯМО БОНБОНЧЕ Е   Heart Eyes
ЛЕК ДЕН И УСМИХНАТ ДЕН!

# 265
  • София
Добро утро, дами! Simple Smile

silvery, прическата на Ели е върха! Ако имах права коса щях да си направа, такава, честно! Party

Днес май ще трябва да излезем по-раничко, че се очертава жега. Чета Merijan как е облякла детенцето за излизане и викам "Аз моя да не го навличм много, бре... Thinking", ама ми светна една лампичка да видя кой е писал и като видях, че е тя се успокоих - то в Плевен климата е друг! Mr. Green Все пак днес и мама и бебе ще скачат в късите панталони, че с тия 30 градуса ще се сварим.

# 266
ЕТО Я И ПОЧЕРПКАТА:

# 267
  • София
Стели, честит юбилей! Пожелавам ти през 30-те да се чувстваш като тийнейджър (като си спестиш най-големите глупости, де)!    bouquet

Шомире, честита годишнина! Още 5 пъти по толкова ви пожелавам, всички изпълнени с топлина и радости!   bouquet

Аз дремя  smile3507, снощи Диди беше кисела (ама тъжно кисела), на 2 пъти през нощта сменях пълен памперс с необичайно иначе съдържание по цвят и консистенция (отдавам го на ваксината...  Thinking ), а в 4 и в 7 така жално жално плачеше smile3518, че забравих и спане и всичко и си я гушках по 2 часа някъде. Сега изглежда по-добре, макар и леко отпаднала. Отлагам разходката за следобеда.

Мий, Преслав е опасен бандитко!  Heart Eyes

Ели има страхотна прическа, както винаги!  Peace

# 268
МИИ,МАЛКИЯ Е ГОЛЯМ ЧАРОВНИК !ДА ТИ Е ЖИВ И ЗДРАВ!
УСПЕХ НА МАТУРИТЕ  fingerscrossed
ЮХУУ,ДАНО ДИДИ ВЕЧЕ Е ПО-ДОБРЕ И ДА ГИ КАРА ПО-ЛЕКО ДРУГИТЕ ВАКСИНИ.

# 269
  • София
Здравейте момичета,

Стар, честит ти юбилей! Да си жива и здрава, все така прекрасна и всичките ти мечти да се сбъднат!   bouquet

Шомире, честита ви годишнина! Още много пъти по толкова години да сте заедно и все така Флюбени  Hug

Честито на всички, които изпълват днес месечинки, да са живи и здрави и много да радват мама и тати!
От своя страна да ви почерпя за 4-тата месечинка на Калина:

и една за бебетата:

Бобиш, ние сме на 3-ка, и както гледам още доста време ще сме на тройка... Имам вкъщи още малко пампи, ако не си ги пласирала докато свършат моите и още сме на 3-ка - ще сигнализирам  Hug (аз също имам около 3 пакета, затова и не мога да съм категорична).
За ваксините - ние сложихме 2 Пентаксим на 15 май на Калина, тогава за Синфлорикса нищо не се  знаеше. Средата на юни ще питам пак.
Стефи, страхотна е Елена. Да я нацелуваш от мен!
Мии, Преслав е голям сладур, целувки и за него!
Хубав ден и приятни разходки   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт