Балони летят към небето,Февруарче ще празнува за първи път деня на детето (9)

• 23 602
  • 744
  •   1
Отговори
# 570
 Ей сега се връщаме от консулт. Качила е 600гр и +1см. Резултата не ме притеснява, но не ми е и спокойно нещо  Thinking. Ако бяхме само на кърма щях да подскачам от  радост, ама с това смесено хранене не знам какво да си мисля  Thinking. Док каза, че сме на долната граница. Дет`вика Мяу не отглеждаме прасета, но знам ли...,а бе нещо не ми е спокойно и това е. Чудя се кое да обвиня - кърмата ли, АМ ли newsm78? Дали да не взема да дохранвам с Милумил, както Ника ме посъветва за по-злояди деца Sad?
 Иначе за ваксините каза, че по принцип се поставят заедно Синфлорикс+Пентаксим, АКО сме ги почнали в началото заедно т.е. при навършването на 2 месеца-и двете ваксини. НО т.к. ние сме поставили само първата доза Пентаксим без Синфлорикс, то тогава минаваме на втората схема-Синфлорикс в периода от 7-ми до 10-ти месец, което ме успокои някак си.

Айде да ви представя новата светска двойка:
http://www.facebook.com/photo.php?pid=38101&id=100001123146844
 Grinning

И да ви сюрпризирам с новината че от 1 юли се връщам на работа. Sad

Аз като велик карък не можах и тия снимки да видя. Изписва ми това:
"Съдържанието в момента не е достъпно
Страницата, която желаете да отворите, не може да бъде показана веднага. Тя може да е временно недостъпна, връзката към нея да е вече невалидна, или вие може би нямате право да разгледате тази страница."  Sad

Дано се справите Бръмби Peace! На мен към момента хич не ми се бачка  Whistling.

Само да кажа че преди малко получих смс че са ми превели детските..
Браво, Radi_, да си ги похарчиш със здраве.

Хелоууу
Минавам на бързо само да попитам...
Мога ли да консумирам октопод,докато кърмя?? newsm78
За вечеря мисля да приготвя подобен деликатес,та исках да знам,дали няма да е вреден с нещо за беб.

#Crazy Лелееее каква таз глезория  Simple Smile? Без да съм сигурна, но не виждам проблем да си хапнеш  newsm78. Пък после да споделиш как е  Wink.

# 571
  • София
Балеринке, а тя всъщност колко хранения с АМ има на ден?
Моя е в абсолютната горна граница за 4-месечна възраст, а още не ги е навършил даже.  Embarassed
Да ни има някой проблемите на нас!  Crazy Нали децата са ни здрави, това е най-важното.

# 572
Ние също бяхме на консултация днес ! Стас е 600гр отгоре и + 6см ! Това за месец и 10 дни ! Сложиха му две ваксини, опитах се да надам вой, но педиатърката каза да не се притеснявам ! На мен ми е тъпо обаче  Tired !  

# 573
Прибрах се най-накрая. При нас детските не са преведени, нито майчинството ( ама моето е 100лв от социалните, а не от НОИ). Тез хора как я мислят тази работа? Вярно, че са 135лв, но в края на месеца са ми изключително необходими  Confused Нестига, че сега ще ми платят за Април  #Cussing out
Браво на Ели и Стас за мерките на консултациите. Ами аз защо си мисля, че 600 гр е добре за един месец  newsm78 Стар, 6см за 1 месец си е постижение  Hug
За плача - аз също не мисля, че толкова малко бебе може да плаче от глезотия. До 1-1,5 месеца Красьо заспиваше върху мен на спалнята и после спеше между нас. Какво ли не чух тогава - че щял да се разглези, само така щял да спи... Даже свеки ми вика: "Ами ние защо ви купихме кошара, да ви бяхме взели нова спалня"  hahaha (ами да бяха, нямаше да откажа  Joy) В момента си спи сам в кошарата по цяла нощ!

# 574
  • offshore & overseas
 #2gunfire

Последна редакция: вт, 01 юни 2010, 00:43 от Мяуче

# 575
Леле Мяу...за теб май се очертава едно бурно лято... newsm08 smile3505

# 576
Ефи, ще ти пиша на лични за октопода, че да не спамя темата. Иначе - защо да не можеш да го ядеш? Хапвай си яко.

# 577

Та така, след всичко, което преживяхме, сега ме отрязаха за лятото: поискаха бележки от р-дател, че майката и бащата не ползват отпуск през лятото, докато детето е на градина и съответно, на базата на бележката, която мъж ми предостави за мен, отказват достъпа на Халя до градината!!!

Направо нямам думи!! #2gunfire

Ами според тях ти си почиваш вкъщи и се опитваш да им пробуташ детето да го гледат те. Системата е толкова смотана, че нямам думи.И като започнат да почиват по 3 месеца лятото. Аз с каката имах "късмета" нашата детска градина три години подред да почива по 2-3 месеца лятото и да се чудя как да стигам до дежурните детски градини.

# 578
  • София
Мяуче, хич не ти завиждам!  Scream
 Hug

Леле, Стар, 6см!  Shocked Браво на юнака! И Диди е нещо такова - 660гр и 4см!

Ефи, да ти имам гозбите!   chef

# 579
На Боби сутринта му сложиха първия Пентаксим. Синфлорикса ще му го слагат след две седмици, за да не са двете едновременно. Малкото ми момче мъжки понесе боцкането без да каже гък. После си спа нормално следобед, но като се събуди беше много кисел. Като хапна се успокои пак за малко и после пак киселя, даже и като го гушках. Накрая се приспахме пак. Предполагам от ваксината е кисел, защото иначе въобще не е такъв. Мерих му вече няколко пъти температурата и уж няма според термометъра,а на пипане ми се струва леко топъл (но може и да си внушавам).
Ох, оплаках се

# 580
  • София
Мяуче, тез вашите са за убиване! При нас официално цялата градина август няма да работи, но юни и юли който искаше си даваше попълнена декларация че детето му ще посещава.

# 581
  • София
Вие майчинтво и детски чакате (то и аз де), а на мен още последните 3 болнични не са ми изплатили! #Cussing out Викам на мъжа ми "като ги изплатят някога тия пари направо ще забогатеем"! За утре не мога да взема подаръче на детето. Rolling Eyes

Я и ние да се отчетем към изнервените бебета. Последните няколко дни е много превъзбуден Ивко, трудно заспива през деня и е кисел. Трябва да вися до него и да го приспивам, че да не плаче. То очите му се затварят за сън, ама той - не. Ръкомаха, върти се, мрънка... Confused Какво ще е това чудо? Дали са зъби?

# 582
Eто нещо да се посмеете:

Фейсбук топ идиот на май месец
 Joy Joy Joy
1.   АЗ НЕ СЛУШАМ РУМЪНСКИ TRASH POP!
2.   „Обичам те!"-прошепна ми някой и избяга с всичките ми спомени...
3.   По-добре скъпи презервативи, отколкото евтини детски колички!
4.   УМОРЕН ХУЙ ЕБЕ КАХЪРЕН НЕ
5.   До кога ще се ебаваш така с мен,Господи? Confused
6.   Днес се наплюсках като прасе... ама утре ЩЕ СЕРА КАТО САМОСВАЛ!!!
7.   Хора, моля измислете 3ти пол, защото ми писна и от двата(м,ж)...
8.   НИЕ НЕ ХАРЕСВАМЕ ВИЦОВЕТЕ НА ВАЛКАТА!!! (ВАЛКА, НЕ СИ ИНТЕРЕСЕН)
9.   Ако се съберем 100 човека, Томан ще намери изгубения ми суичър!
10.   Които ни мрази , под нас да лази ! ПФК Миньор ПЕРНИК
11.   ДА ДОЙДАТ РУСКИТЕ СЕРИАЛИ ,ЗА ДА НИ ОСВОБОДЯТ ОТ ТУРСКИТЕ СЕРИАЛИ.
12.   Помогнете на Цено да спечели 538 Евро
13.   ИМА ЛИ СТРАХ БЪЛГАРСКИЯТ МЪЖ ОТ ИСТИНСКАТА ЛЮБОВ
14.   Аз бях отвлечен от шумери и искам целия свят да го знае !!!(Zimabu eter)
15.   Всеки може да намаже жена с ягоди и сметана. БЪДИ БЪЛГАРИН ! Намажи я с боб
16.   Има ли поне 100 човека, които мислят, че АНЯ ПЕНЧЕВА е...селянка проста?
17.   Кнут Хамсун за кмет на София
18.   Ебал съм като животно една от мойте фейсбук приятелки
19.   ПРОТИВ БЕЗКРУПОЛНОТО ОТНОШЕНИЕ КЪМ БРЕМЕННИТЕ
20.   "ЖЕНА С МЪЖКИ ГЛАС- НЯМА СРАМ, МЪЖ С ЖЕНСКИ ГЛАС- НЯМА СИЛА"
21.   НЕ на безразборното изригване на вулкани!!
22.   Обичам да казвам "въй" и се гордея с това!!!
23.   Мога събера 10 000 души които нямат facebook профил, преди тези, които имат
24.   КОГАТО БЯХ НА ТВОЙТА ВЪЗРАСТ, АЗ ЗАГУБИХ ЗЪБ...А НЕ ДЕВСТВЕНОСТТА СИ!!!
25.   Ко прайш?- Ми ко да права. - Ми ко да прайш!
26.   Събудил си се и не знаеш с кой крак да станеш? Изпрати КРАК на 1212!
27.   Специално за всички нас, които казваме "Опа", вместо "Извинете"!
28.   ДОМАШНА РАКИЯ ЗЕЛЕНА САЛАТА И АГЪНЦЕ БАГЪНЦЕ
29.   Мразя да ме настъпват по ръцете на излизане от дискотеката!
30.   Играя си с пацата и след това се ръкувам с поне 1 от моите Фейсбук приятели
31.   Когато съм сам и чуя звук, веднага ставам нинджа!
32.   Ајде да се собереме 2 000 и да одиме да го тепаме Чак Норис
33.   Мислих,Мислих и на Края го измислих - Не Може така,Треа нещо да се Измисли
34.   Ям грейпфрут с лъжичка и винаги се пръскам в окото
35.   Хомо дружинка "Росно дупе"
36.   Имам голяма буба и искам целия свят да знае това
37.   ИСТИНСКАТА МИ ЛЮБОВ Е ЕДНА- ЦСКА,НА ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ ЩЕ ИЗНЕВЕРЯ
38.   Димо Падалски - Айде Димо ти си
39.   Да кръстиш тоалетна хартия Емека е същото като да кръстиш к*ра си е Етвърд
40.   Плюя на Марчела!!
41.   ВЪН ЦЕКО ОТ АЛЕКО
42.   парти агенция Джули Марули
43.   Те че ми пушат, я че им пръцкам!
44.   За всеки, който поне веднъж е пикал в храстите пред Народния Stuck Out Tongue
45.   No woman, no cry. No football, yes cry.
46.   Аве Бойко Ти що лъжеш бабите че ще опраиш България???
47.   И аз си купих кухненско руло, мислейки, че е тоалетна хартия
48.   Семки да ядеш и русо да ебеш, нито ш'се наядеш, нито ш'се наебеш ! ! !
49.   Направи свирка - изяж дете!!
50.   Много станаха нещата, които искам да правя с някой от приятелите ми във ФБ
51.   Е, ни моа', ща' цуна! :*
52.   Искам дълго да люлея с тебе на съседа полилея
53.   Нанди прави гадост!
54.   Зад всеки глобален проблем стои поне един перничанин!!!
55.   11-тата Божа заповед - НЕ СА ПРАЙ !!!
56.   ПРЕЦАКАЙ EVN,CEZ,EON....ПРАВИ СЕКС НА ТЪМНО!!!
57.   Сутрешна ерекция
58.   Май харт топур лопур фор ю!!!
59.   Гледайки те,изникват два въпроса:къде е заминал цирка и защо са те оставили
60.   Мноо си тъп, Саше!
61.   Немам срам от нищо и от никой !
62.   Не разбирам защо жените си правят устата на КОКОШИ ГЪЗ като се снимат!!!
63.   Излязох човек .... Прибрах се животно (drunk)
64.   Краката - гипс, очите - хикс
65.   Искам да попитам, Ако ме удари Селянин Важи ли ми Гражданската Отговорност?
66.   Вярвам, че в пералнята живее НЕЩО, което яде по един чорап при всяко пране
67.   Въобще не съм полицай,господин пиян
68.   ДА на шумния секс след 23:00 в Студентско общежитие № 1 на ЮЗУ
69.   Комари, спрете да ни хапете! Ние хапем ли ви?
70.   БОГ ДА МЕ УБИЙ ПАК МИ СЕ ПИЙ...!?!

hahaha Joy Joy

# 583
Мяу, много добре те разбирам ! Градината на Рая е 3 месеца в ремонт  ooooh! !!!

Детски не взимам за жалост, ама се присъединих, и подписах де що има акции по въпроса ! Знам какво е да разчиташ на някакви пари , а те да се бавят !

Ахахах, Бръм, много яко, на някой от тези групи съм член  Mr. Green !

Последна редакция: пн, 31 май 2010, 18:46 от star

# 584
Ника, шест пъти яде и й правя добавка от по 60 мл средно на ядене й се падат, но не винаги ги изяжда. През нощта се буди в 3 часа и е само на кърмене, освен и тогава да додавам АМ newsm78.

Radost^^ ,  600 гр за месец са си екстра, но мен ме притеснява, че като цяло е малка- 5050 гр и 58см  Sad. И ние с баща й не сме големи хора, ама както казах тъпо ми е. Просто чувството в момента е по-силно от мен и си ми е криво нещо Sad. Дето вика Ника, да ни имат проблемите хората.

Стар, имаш моите молитви да понесе леко Стас ваксините  Praynig.

Мяу, що така във вашата ДГ? Всъщност имат ли право да постъпват така Thinking?

Общи условия

Активация на акаунт