. Ако бяхме само на кърма щях да подскачам от радост, ама с това смесено хранене не знам какво да си мисля
. Док каза, че сме на долната граница. Дет`вика Мяу не отглеждаме прасета, но знам ли...,а бе нещо не ми е спокойно и това е. Чудя се кое да обвиня - кърмата ли, АМ ли
? Дали да не взема да дохранвам с Милумил, както Ника ме посъветва за по-злояди деца
?Иначе за ваксините каза, че по принцип се поставят заедно Синфлорикс+Пентаксим, АКО сме ги почнали в началото заедно т.е. при навършването на 2 месеца-и двете ваксини. НО т.к. ние сме поставили само първата доза Пентаксим без Синфлорикс, то тогава минаваме на втората схема-Синфлорикс в периода от 7-ми до 10-ти месец, което ме успокои някак си.
http://www.facebook.com/photo.php?pid=38101&id=100001123146844

И да ви сюрпризирам с новината че от 1 юли се връщам на работа.

Аз като велик карък не можах и тия снимки да видя. Изписва ми това:
"Съдържанието в момента не е достъпно
Страницата, която желаете да отворите, не може да бъде показана веднага. Тя може да е временно недостъпна, връзката към нея да е вече невалидна, или вие може би нямате право да разгледате тази страница."
Дано се справите Бръмби
! На мен към момента хич не ми се бачка
.Минавам на бързо само да попитам...
Мога ли да консумирам октопод,докато кърмя??

За вечеря мисля да приготвя подобен деликатес,та исках да знам,дали няма да е вреден с нещо за беб.
Лелееее каква таз глезория
? Без да съм сигурна, но не виждам проблем да си хапнеш
. Пък после да споделиш как е
.
Нали децата са ни здрави, това е най-важното.
! 

(ами да бяха, нямаше да откажа
) В момента си спи сам в кошарата по цяла нощ!

!!!
.