Балони летят към небето,Февруарче ще празнува за първи път деня на детето (9)

• 23 604
  • 744
  •   1
Отговори
# 600
Добър вечер и от мен Hug
Позагубих се малко,но да си призная,не съм в особено добро настроение,не съм ви изпускакла обаче от погледа си Embarassed
Днес и ние бяхме на консулт при педито,но незнам защо каза че предпочитала да не ги слага двете ваксини на веднъж,и само с пентаксина се разминахме newsm78,иначе сме наддали с 800 грама за един месец и сме вече 64 см(гоним макенеските мерки май),за съжаление обаче хемоглобина ни е още по нисък-93,и ни изписаха малтофер на капки,при което настроението ми тотално се срина....  smile3518
Утре заминаваме на дълго пътешествие(на гости при мама),та дано малко се поразсея newsm78
Честито на всички месечинки днес,да бъдат многооого много здрави  bouquet
Във фейсбука съм Магдалена Лазарова,така както съм го написала  love001

# 601
  • offshore & overseas
Никич, искрено завидях! Аз ще прослушам Холмарк или ТВ7

При нас напрежението ескалира и се посдърпахме с Лъвю (то гадното е, че аз се сдърпах, а той ми се хили ехидно, което направо си ме взриви, много мразя така, ще види той! Naughty), но слава Богу нещата се кротнаха...

По повод на акането: напълно в реда на нещата е кърмените бебета да акат по описания от теб начин на 7, дори и на 11 дни. Просто от една старна кърмата се усвоява доста по-добре, от друга е сравнително еднообразна храна. Можеш да опиташ да хапваш разхлабващи храни и да пиеш повече течности, пък да видим дали няма да зачести. Едва ли би било добра идея да захранваш поради тази причина...

Меги, ако искаш, напиши по-подробно какво стана при вас. Аз уж следя постингите ти, но не съм забелязала да споделяш. Малтоферът не е края на света, не се сдухвай. Калина също е пила, когато беше на годинка и няколко месеца. Въпросът е наистина да има нужда от него, а не да се приема просто ей тъй... Ника пък сподели, че Бо също е пил, така че... Има и добра страна, сега бебето ще го приема ще не ще, докато с Халюша имах и огромни проблеми с пробутването му, щото е върховна гадост.

Последна редакция: вт, 01 юни 2010, 00:41 от Мяуче

# 602
Ооо Мяу горкичката Калина-и това ми били Учителки #2gunfire
Ако можеш наистина я премести,ама аз на твое място и жалба бих пуснала,какво е това отношение-тези жени изобщо не трябва да се занимват с деца,щом такива интриги и сплетни вълнуват дребните им душици! Hug
Аз храних Явор спящ,пробвам нова система за хранене,стискайте палци ако успея ще махнем нощното хранене успешно и без излишна драма! Praynig

# 603
  • София
Мяуче, защо не сподели душо, че искаш да я преместиш в началото на кампанията когато имаше места?  Hug 8-те точки са и възстановени сега да новата кампания, но дали някъде ще се намери местенце не е ясно. Опция за преместване няма, по договорка м/у две градини може да има размяна на деца от еднакъв набор.

Последна редакция: вт, 01 юни 2010, 00:40 от Ника

# 604
Ебахти хората!!!И тяхната професия е да възпитават децата?!???
Мяу не съм компетентна в тази сфера иначе с удоволствие бих ти помогнала.
От тази гледна точка (градините) е хубаво да живееш в малък град.Просто повечето майките на дечица с еднакъв набор  се познават и всичко си споделят, та скрито покрито няма.А и си пазят името ('другарките'), че много лесно се раздухват нещата, особенно ако става въпрос за дете на по заможни родители.
А дали няма начин да се пусне някаква жалба и да преместят детето в друга ДТ??

Ееее Мяу не знаех, че си от ''нашия отбор''- на везните!
Ние сме много в нашето семейство, под ред-Брат ми 2-ри окт. , Аз 13-ти окт. , мъжа ми 14-ти окт. , сестра ми 15-ти окт. и двама бивши Mr. Green

Я да кажат по-опитните и тези с яшни деца!По колко зел. пюре трябва да яде Калоян?Тези от 130гр. не му стигат, след него изяждса 150мл мляко!Да му взимам ли от по-голямите?

# 605
  • София
Кристинче, на Борис никога не съм му купувала малки пюрета. Направо от самото начало си му давах по едно голямо - 190 гр. имаше и някакви с месо малко повече като грамаж, ама и той беше по-голям, де. Peace

# 606
  • offshore & overseas
Лелеее, много е ящен Кало! Shocked Shocked Shocked Аз като майка на 1 злоядо и второ неизвестно, не знам какво да те посъветвам. Вероятно зависи какво искаш да постигнеш. Дали млякото да си остане основно, или да започнеш да включваш повече твърди храни. По въпроса за това дали няма да му е в повече, не мога да перценя, но сигурно не, щом си хапва с удоволствие, а не чака да го тъпчеш...

Ники, аз преди не исках да я местя. Търпяхме си го дереджето, каквото си беше. Щото и на мъж ми не му се занимава, а аз докато не ми прекипя, не бях склонна да търча с бебето по институции. Сега ако стане, ще стане чрез жалба с молба за преместване, щото номерата им нямат край (явно няма и да имат), па и ми потискат детето. То вярно, че няма как да го докажем, те затова и са си позволили да постъпят така.

#2gunfire #Cussing out #2gunfire #Cussing out #2gunfire #Cussing out

Да бе, везна съм и аз, но от септемврийските -- на 29.09. Май бяхме доста в темата. 4470

# 607
  • София
Да, мен именно това би ме притеснило, че подтискат детето.  Hug
Много селски коментари са това кой как си изпълнява задълженията относно отглеждането на децата си.  #Cussing out

# 608
Той в момента е на ''хипер разнообразно хранене'', какво му душа иска, но и нищо не отказва  Laughing майтапя се!
Много съм смотана...чак днес се замислих, че мога да му взимам от големите пюрета вместо да му давам след това мляко Crazy (а той си го чака, ако не му дам-рев до небесата)
За сега ми е добре...почти съм заместила обедното хранене и смятам да се спра с въвеждането на нови храни до 6-тия месец (след един месец Sad божеее колко бързо порастват децата, кога се роди ,кога ще стане на половин година).

# 609
  • София
Честит празник на всички малки и порастнали деца!
На малките ни съкровища, пожелавам здраво и безгрижно детство!
А на големите - нека се постараем да съхраним детското в нас!
Хубав празник и много усмивки !
(въпреки лошото време, което се очертава)

# 610
ЧЕСТИТ 1 ЮНИ НА МЪНИЧКИ,ГОЛЕМИ И ОЩЕ ПО-ГОЛЕМИ
пожелавам многоо безгрижно детство на всички малки зайчета  Hug

А сега добро утро на мамите , с малко кафе и закуска

Не мога да ви изчета,защото нямам мн време,
тези дни си мислех ,да питам на всички ли ви дойде цикъла бе момичета,аз понеже още си нямам вчера си направих дори тест за бременност/ орицателен/ но си искам да ми дойде и ще ходя на доктор ,защото не ми струва нормално 4  мес след раждането и да не ми идва при положение ,че вече почти и не кърмя Rolling Eyes

Мяу това с децката на Калина доста неприятно Hug.Аз винаги съм си мислела ,че детето трябва да ходи с кеф на ДГ

Кристинче и около мен много везни много нещо , колкото до храненето си мисля че Калоян най-добре  ти показва от каво има нужда,тъй че си му давай колкото си иска

Ние  по повод 1 юни се организирахме майките в групата на Георги и им спретнахме парти в един парти център, купихме и подаръци за градината и мисля че на децата яе им бъде интересно.

сега ще се върна назад и ще видя какво сте дискутирали . . .

Целувки много на всички

# 611
  • варна
  ЗДАВЕЙТЕ МОМИЧЕТА ,С НАЙ ГОЛЯМО УДОВОЛСТВИЕ ВИ ПОЗДРАВЯВАМ ВАС И МАЛКИТЕ БЕБЧОВЦИ ,КАКИ И БАТКОВЦИ И ВЕСЕЛ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ !http://www.youtube.com/watch?v=75fokvnSkX0    

# 612
# 613
Честит първи юни! Дъждовен... Sad

# 614
  • York
Честит празник на всички пораснали и непораснали деца!

Аз нямах време да пиша тези дни, но пък поне успях да ви изчета. Прескачали сте отново от тема в тема, та незнам, а и не помня, какво щях да коментирам  Mr. Green
Вчера мъжа ми имаше рожден ден и по този повод си купихме телевизор  Laughing Вечерта и му казах, че все пак ще ходи на София рок и ще осъществи мечтата си да гледа Металика на живо.  А аз като една добра съпруга и видна клюкарка ще му правя компания да не взема да изтърва нещо  Whistling Надявам се, че ще успея да се възстановя от шока и тежкия звук бързо след концерта на бруталните метъл банди /Slayer/ ми звучи чудовищно просто  #Crazy

Мяу, много кофти ситуацията с Калина и детската градина. Дано да успееш да я прехвърлиш някъде, че да не ти тормозят детенцето, а и то да се чувства щастливо  Hug

Общи условия

Активация на акаунт