Балони летят към небето,Февруарче ще празнува за първи път деня на детето (9)

• 23 589
  • 744
  •   1
Отговори
# 615
Честит 1-ви ден на детето на нашите съкровища! Да са ни живи и здрави!!! Весел празник!

Дани, мерси за кафенцето, аз тъкмо пия моето  Hug Моят първи цикъл дойде още на 26.03. (седмица след лохиите), така че най- добре се консултирай с лекар.
Мяу,  Hug Много ви се насъбра с тази ДГ. И все пак да защитя гилдията ще кажа, че не всички са такива ( то си е до човека, а не какво работи), но явно наистина ви недолюбват в тази ДГ, ама то май е взаимно  Wink

# 616
  • York
Радост ме подсети, че за МЦ щях да пиша  Joy
При мен все още липсва и съм много доволна. Винаги ми е били адски неприятно в топлото време да съм в цикъл  Peace

# 617
Ох, не ми напомняй, че вторият "нормален" продължи 1 месец  ooooh! А Май бяха такива жеги...

# 618
 Честит празник на малките ни съкровища! Пожелавам им да растат здрави, безгрижни и щастливи и много да се гушкат в мама и тате! Tada baloni

# 619
 Мяу, май няма много смисъл да се бориш Калина да продължава да посещава тази ДГ. Но и не оставяй нещата така. Най мразя чувството за безнаказаност в тази държава  #Cussing out. Думи нямам. За съжаление нямам и познати в тази сфера, че да помоля някой да ти помогне да придвижиш нещата в положителна посока.  Някой може ли да помогне на Мяуче??? Това отношение е нечовешко! #Cussing out

# 620
Честит 1 юни на всички малки и пораснали вече деца   bouquet
Daniela Kolarova и аз се замислях за тест, защото още си нямам цикъл, но като знам че кърмя не се учудвам много.
Кристинче и Преслав на обед е на зеленчуково пюре, но след него си търси задължително и цица newsm78

# 621
  • София
Честит празник на всички дечица!

Мяуче, жива да си с това успокоение, че е нормално кърмените бебета да акат и през 11 дни. В голямо чудене ме хвърля това нашето като не ака повече от седмица та давам Лактулоза и в крайна сметка незнам от нея ли се изаква или просто му е дошло времето.

Аз май открих причината за нервността на бебо. Явно е от подсичане. Не че го знам точно как изглежда, но на двете ингвинални гънки кожата му е като покрита с малко коричка и явно памперса го дразни там. Сега провеждаме операция "Голо дупе" - постлала съм хавлии и лежи без гащи да му диша кожата. Спокоен си е. Praynig
С какаво да мажа това подсичане? ПРобвах с крем Здраве няколко пъти ама няма ефект май.

# 622
Като казахте за акото... Снощи на Красимир му беше много рядко акото и зеленкаво на цвят. Чудя се от какво може да е като той е само на АМ  newsm78 След малко ще въня на педката да видя какво ще ми каже. Възможно ли е да е от Панадола дето му го дадох предния ден?

# 623
  • София
Честит празник на всички бебчета, дечица и порастналите мами и татковци!
Честито на всички, които днес изпълват месечинка! Да сте живи и здрави и големи да порастат и мама и тати да не тревожат   bouquet
Балерина, искам да ти кажа и мерките на Калина, щото и тя се очертава доста кльощава - на 3,5 месеца беше 5,450 кг и 63 см. Няма гънки, няма сланинки... елегантна мадама. За месеца и половина е качила само 600 г. Мъча се да вкарвам допълнителни кърмения, сега съм в терзания, че не й стига, защото вместо в 6,30-7, както си се будеше доскоро, започна да се буди първо в 5, после в 4, а от няколко дни в 3. Освен храненето в 9, правя и  още едно в 23 часа и ... това е половението. Явно вече не й стига, ама понеже и 2 броя зъби са силно видими на долния венец, отдавам и на тях тез аномалии... оф не знам вече. На всичкото отгоре, тя не умее да пие от шише, не ще да чуе за АМ, направо съм се видяла в приключение.... очаквам към 15 юни като идем на консултация педиатърката да иска да  захраним...Мяу, ще съм ти изключително благодарна, ако споделиш мнение  Hug
За ДГ - Мяу  Hug прочетох частично. Разбирам те, но най-големия зор е в 1 група. Огледай се около вас, обикновено за 2, 3 и 4-та група се освобождават места - поне в градината на Софи е така - с всяка изминала година групата намалява. Та стискам палци. Бяхме я записали Соф на дежурна група и тогава за 1 седмица 2 госпожи успяха да я откажат да ходи, а ходеше с такова удоволствие на градина! Идеше ми не знам какво да ги направя, а в същото време нямаше как да си взема отпуск ...Е, преживя го, ама на мен ми беше супер криво. Sick Сега пак дежурната група ще е в друга градина август, та ще видим какво и как. Иначе не са искали никакви бележки. Много да я нацелуваш Халюшата, ще се справи... но ако имаш съмнения, че някой я тормози - директорката и съответно местене. Ние случихме на госпожи, но какво чувам от колеги около мен направооо.... ooooh!

Хубав ден ви желая момичета!  bouquet

# 624
  • някъде тук
Честит  1 юни  на всички дечица да са ни живи и здрави !!!   bouquet

Гадно време   Sad  Аз все пак ще изляза сестра ми ще дойде да пази Жорко  поне една играчка да му купя пък Crossing Arms

# 625
Ради, ако са му били наскоро ваксина е супер нормално.И на Калоян последният път беше такова 2-дни след ваксината Naughty

Честит първи юни на нашите дечица

Честит и на васички мами, които не са спряли да го честват, като мен!(все още си чакам 50-така от баща ми  Mr. Green)

# 626
Добро утро девойчета!

Честит празник на всичките ни малки и големи дечица! Да растат щастливи, здрави, засмени, игриви и доволни! А на нас пожелавам да запазим детското в нас, за да бъдем на една ръка по-близо до съкровищата си и да се забавляваме с тях!

bigdance2  baloni baloni

Дани, мерси за закуската!

Мяуче, аз нещо съм пропуснала поста ти с отношението на учителките в ДГ към Халюша, но разбирам че е "специално", за което много съжалявам. Дано намериш поне някакво удовлетворение на всичко, което ти се е насъбрало по този повод  Hug

Аз цикъл също още нямам, 3 месеца след раждането, а също поочти не кърма, но се цедя сравнително редовно. Всичките ми кърмения, обаче, са в интервала 3-9 часа сутринта. Също не желая да се оциклям скоро, добре ми е така Mr. Green

Аксиния, тази песен ми напомни, колко по-различно детство имат сега нашите деца, как самите ние ги лишаваме от много естествени забавления със собственото си поведение и тревоги... Стана ми малко мъчно, между другото...

Бела, щях още вчера да те питам каква ти е количката. Прилича ми на Хаук Малибу? Ако е така, откога ползвашш летния кош и как се чувства Жорко в нея? Но като го гледам, бебчо си е едричък... Аз като го сглобих тоя кош, той ми се видя направо огромен, два пъти по-голям и широк от Деа hahaha, тя ще се изгуби там...И реших, че е още много малка...

Кристинче, щом му се хапва на Калоян, ми да хапва детето. Взимай му от големите пюрета и това е  Peace Синът ми беше така ящен, та той е захранен с пюрета още в трети месец и на 4 месеца ядеше пюрета и кисели от детската кухня. Но Деа сега не изглежда така ящна - по малко през два часа се храни...

Пожелавам ви един топъл и слънчев ден, въпреки дъждовните облаци навън!   bouquet

P.S. Та май цяла седмица ще е така...  umbrella

# 627
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
Честит празник на децата ни!!! Да са здрави и да растат щастливи Simple Smile Честит празник и на всички запазили детското в себе си Simple Smile (а това май са всички тук  Wink)

# 628
Честит да е празника на нашите малки човечета!Нека ни растът здрави,безгрижни и много щастливи !!!

# 629
  • Плевен
Честит празник и от мен. Да са ни живи и здрави дечицата, а и ние покрай тях!

Общи условия

Активация на акаунт