Нямам време да пиша и чета, защото моята Алекса се е разинатила, не ще да яде, с 300 зора се храним. Вече не помага и прахосмукачката... Засега някак успяваме, ама да видим... На всичко отгоре категорично отказва да стои легнала и 5 минути. Мрънка, вика, ядосва се, реве, докато някой не я вземе. Май утре ще вадя летния кош. Все иска права или седнала. Само като й подам ръце и се изправя сама до пълно седнало положение. Моята майка казва, че аз от 4 месечна съм била в лятна количка, седнала, защото не съм искала да лежа изобщо, все едно ме слагали "на трънчета". Явно на мен се е метнало детето, на себе си ще се сърдя... Ние още спим след всяко хранене на 3 часа, но по 30-40 мин., вече рядко по час и повече. Имате ли идея по колко часа на ден трябва да спат дечицата на нашата възраст? Чудя се дали да продължавам да я приспивам след всяко хранене или да я оставям да бодърства повече.
А храненията с порасването намаляват ли? Има ли вероятност Алекса да не огладнява толкова често и затова да ми прави циркове?
Може пък и при вас да сработи

.
..и без това добре си хапва
. През деня спи различно. Има дни в които му се събора 2 часа сън за целия ден. Вчера спа почти цял ден.