Идеи за следобедна закуска

• 15 026
  • 39
  •   1
Отговори
# 30
  • Някъде по Дунава
Киселото мляко е добра идея за малко дете,има и различни пюрета с йогурт. Днес например дъщеря ми изяде 1 филия с пастет, няколко лъжици кис. мляко и 1 малка круша. Чак се учудих на апетита  Grinning Вече кремове,нишесте,грис неиска да яде,само понякога хапва бисквитена торта.

# 31
Плод ,но ние сме без междинни закуски!

# 32

Плодове,каша или мляко с бисквити.

# 33
През лятото апетита на децата ми спада,и предпочитат плодове.
Като бебета обичаха млечни кремчета,мляко с бисквити,каши.Грис и мляко с ориз никога не проядоха.

# 34
Аз бих давала от готовите десерти на Хумана

# 35
За слетобедна закуска давам различни каши от кутия или от бурканче(ако сме навън), кисел(взимам от ДК, но рядко) грис с масло и сирене или чист, йогурти ( ако сме на вън), а иначе в къщи си му правя кисело мляко с плод и бисквити. Понякога правя и кус-кус с масло и сирене и плодово пюре с извара....не знам дали е достатъчно разнообразно, но засега толкова Peace

# 36
Грис,кисел,мляко с ориз,крем,мляко с бисквити,каши.......

# 37
За колко годишно дете става въпрос?

Аз дълго време давах плодово пюре с малко АМ. Сега ако е на кеф яде кисело мляко.

# 38
На нас любимото ни е бисквитена торта иначе си похапваме и грис  с плодове,макарони с сирене,мляко с ориз,кус-кус,кисело мляко с бисквити.Веднъж на кухнята бяха направили торта с тиквички,нещо подобно на реване с плодове,много ни хареса.

# 39
Аз давам кисело мляко, грис, мляко с ориз, прясно мляко с овесени ядки или бисквити, плодове, сирене, запечен сандвич с нещо + мляко, домашна баница...каквото има и каквото пожелае!

Общи условия

Активация на акаунт