Биг Брадър Фемили - 24.05 - 30.05 - Часът на истината!

• 58 857
  • 1 618
  •   1
Отговори
# 1 140
Сега гледах клипчета в официалния сайт. Едното е влизането на Калина в къщата/вчера от лайфа/. Забелязах, че Антоний ХИЧ не се изненада като я видя.

А другото клипче е изпращането на Цура. Гробаря и казва на изпроводяк да внимава сега като е без Тонката да не прави групов секс някъде. hahaha

# 1 141
Сега слушам пак по Нова, че Антоний, Цанка и Калина са живяли заедно година и половина и всичко е една игра и че Цура знае много добре за тях двамата. Отделно Антоний имал 2ра любовница Цветелина  Laughing Е..си филма  Joy

# 1 142
да и аз в това се загледах  ooooh! ooooh! ooooh!

# 1 143
  • Куциндрел
Сега слушам пак по Нова, че Антоний, Цанка и Калина са живяли заедно година и половина
Ето от къде идва групина на Цанка. hahaha

# 1 144
Според мен вси4ко е предварително уговорено Rolling Eyes
Първо в разговора между Цанка и Антоний..той и каза 4е била запозната с това което ще се слу4и.(какво се ядосвала)..и ако искала да Не види края можела още утре да излезне и той с нея..
И двамата говореха 4е тази Калина си мислела 4е е лЮбовница Thinking
В4ера то4но преди влизането на Калина Антоний разказваше на някой как помагал и се лепяли за него после(според мен бяха камъни в градината на калинка)
Как пък от Клиниката избраха то4но Цанка за пласти4ни манипулации и то то4но когато Калина влиза... Rolling Eyes

Абе много са съвпаденията......

# 1 145
Сега слушам пак по Нова, че Антоний, Цанка и Калина са живяли заедно година и половина и всичко е една игра и че Цура знае много добре за тях двамата. Отделно Антоний имал 2ра любовница Цветелина  Laughing Е..си филма  Joy

Нали вчера Калинчето каза,че не познавала Цура и за първи път я видяла на лайфа.  ooooh! Омръзнаха ми тъпите им лъжи  Sick #2gunfire Павлин сподели,че новата съквартирантка не отговаряла на въпросите му и спряха звука, че не можах да чуя на какво не е отговорила  #2gunfire

Някой виждал ли е Сашка да готви? Сега пак я гледах как си стискаше пъпките пред едно огледало  ooooh! Освен грима и цигарите друго не знае тази жена

# 1 146
За Генчеви мога да кажа,че им съчувствам за трагедията,която са изживяли двамата,но тези трети,четвърти,пети и шести хора,както каза Тони,които са били между тях просто за мен не е нормално.И се чудя още защо се опитват да ни убедят че това едва ли не е нормално,че чак и любовници да влизат в къщата и т.н.Това си е много гадно публично унижение за Цанка,след всичко което чу и видя до сега.Ще е позорно това семеиство да оцелее оттук нататък...

# 1 147
 ooooh! обаче  ни смятат за е..си балъците  ooooh!

# 1 148
Тя Цура е отгледала сестрите му, след това е минала на любовниците на Тони  Mr. Green

Не я съжалявам въобще  Peace Каквото повикало,такова се обадило. Тя си е виновна,че е търпяла и продължава да търпи  Peace

# 1 149
  • София
И аз не я съжалявам Цура. Никой не я кара насила да го търпи.

# 1 150
Вярно ли е че довечера ще има извънреден лайф и ще влиза бившият съпруг на Корнелия,казали го в предаването на Гала.Някой може ли да потвърди със сигурност????

# 1 151
Много странно семейство за мен са Генчеви.Този Антоний си води любовниците вкьщи и кара жена си да правят тройка сигурна сьм в това.Кой знае още какви ненормални неща правят.

Angiell ,Маги  Желязкова каза сьщото за бившия на Корни,че ще влиза.

# 1 152
Много странно семейство за мен са Генчеви.Този Антоний си води любовниците вкьщи и кара жена си да правят тройка сигурна сьм в това.Кой знае още какви ненормални неща правят.

Angiell ,Маги  Желязкова каза сьщото за бившия на Корни,че ще влиза.

Как бе, каква тройка, та те не са се виждали?  hahaha

# 1 153
лелел представяте ли си от ЦИ където питаха Цурата Laughing(много ми е смешно тва) дали е правила групов секса да се окаже с Калинчето  Joy Joy

искам да и зададът въпрос ' правила ли си групов секс с една от любовниците на Антоний" да я видя тогава  Laughing Laughing

# 1 154
  • София
Леле, това вече е много тъпо за бившия съпруг на Корни. Развели се хората по живо, по здраво, всеки си има семейство и сега ще правят интриги, ужасТ и тъпотия. Тоя сезон големи тъпотии сътворяват общо взето, явно тотално са изчерпани откъм идеи.

Общи условия

Активация на акаунт