Биг Брадър Фемили - 24.05 - 30.05 - Часът на истината!

• 58 850
  • 1 618
  •   1
Отговори
# 1 170
Преди Кузмови на опашката пред изхода има други.
Толкова изнасилено предаване не съм гледала скоро, всъщност, почти не го гледам вече. Брутално отношение към драгия зрител, пускащ чат-пат по някой смс в касичката на псевдо продуценти....аман!

# 1 171
  • София
Следващият четвъртък, на последните номинации в Big Brother Family, семействата сядат на детектора на лъжата и отговарят на зрителски въпроси.

Сега ние ви предоставяме възможност, да зададете вашите въпроси и да получите отговори на тях.
Ако искате вашият въпрос да е сред зададените, напишете го тук и сега на e-mail: info@bigbrother.bg

от сайта

# 1 172
  • в Tara

Обяснява ни на лайфа през колко бури са минали с Цура за 20 години и са запазили семейството. Е това семейство ли е?  Той продължава да кръшка и дори не се крие. Има много семейства, които са минали през трудностти, но са си простили и продължават заедно, а не с прилежащ кръг любовници.
ми дааааа
и той доволен, и тя Laughing
той ако я напусне ще е 100 пъти по-зле.
така, хем жената вкъщи гледа децата им, хем си хоцка при калина, после малина, къпина и никой не му меле на главата.
ако я напусне какво ще е? няма да си вижда децата, калина може да иска да се ожени за нея и да се сОпре, а тогава къпина пък ще прави фасони що не е избрал нея...
хитрец е тончо!

# 1 173
Не, моят мъж ще го пратя да влезе вече  Crazy
Ти да не си жената на Елиния бивш?  Crazy

Елин е, но настоящ  Joy А все на някоя е бил бивш  Laughing

# 1 174
Леле, това вече е много тъпо за бившия съпруг на Корни. Развели се хората по живо, по здраво, всеки си има семейство и сега ще правят интриги, ужасТ и тъпотия.

Това го казват Трифонови, ама явно има нещо, щом снощи им беше зададен тоя въпрос от Цецо.
Не е много ясно и оттам каква катерица ще изскочи.
Ама и на мен ми писна от цялото предаване - ако трябваше да има интриги, трябваше ББ да ги създава между участниците, а не непрекъснато да намесва външни хора. Голяма помия стана вече  Sick

# 1 175
В къщата влиза и бившия мъж на Корнелия Laughing,още някой няма ли да влезе ?
А дъщеря им на Трифонови не участваше ли във Vip Dance ?

# 1 176
  • София
Участниците са некадърни дори за интриги! Повечето ги мързи да дишат. Интригите изискват ум, активност, вземане на решения, търсене на подходящи възможнсти, а не разплутост по диваните! Вярно, че повечето им мисии бяха малоумни и не заслужаваха участие, ама тези съкватиранти  не могат една мисия да изкарат кто хората! Все е половинчата работа и им пускат гювеч, иначе щяха да умрат от глад! Ако ще ще шуранайките им да вкарат,все тая! Може би единствените хора, които са дотатъчно амбициозни и способни да си наложат нещо са старите, Корнелия и и Гробарови. Останлте не-стру-ват!

# 1 177
  • София
айде пак да кажа  Гробарска да си вземе Шрек и да си ходи вече

Имаш нужда от лекарска помощ,така ми се струва. Ако имаш проблеми с намирането на такава,с удоволствие ще ти помогна.

# 1 178
Айде и аз да питам: верно ли ще се показва сега пък бившия мъж на Корнелия? Shocked Не вярвам!
За останалите вече стана ясно и си личи, че са предварителни уговорки и сценарии влизаниците и излизаниците на роднини и познати, но за Ицови ако им приготвят нещо такова - ще е импровизация със сигурност!

# 1 179

Имаш нужда от лекарска помощ,така ми се струва. Ако имаш проблеми с намирането на такава,с удоволствие ще ти помогна.

Еми то по тази логика повечето тука явно имат такава нужда...че като чета с какво удоволствие се лепват нови имена...например за Корнелия: Травестита, Траверса...написано с широка усмивка.

# 1 180
Тази къща стана като някакъв хан. Копаят неизвестни бащи, стари и настоящи любовници... Всичко се прави за сеир, който води до печалба. Но и сеирът вече ми втръсва и най-добре да свършва.
Иначе Трифонови са много много прости хора (без да ги сравнявам с никой) и не искам те да спечелят, макар че съм убедена, че така ще стане. Но всеки си има право на мнение.

А тази постъпка да вкарат любовницата му на Антоний 2 минути след като са подлъгали Цанка да излезне за козметични процедури, това е направо отвтратително. Просто надхвърля всякакви граници за мене.

# 1 181
  • out of space
Искам Веско и Ели да спечелят.  Crossing Arms

# 1 182
Аз пък искам Трифонови да спечелят.

# 1 183
  • София

Сравнението е доста удачно- оказа се, че зад ужасяващите слухове, грубите думи и външност, се крие широка и ранима душа. Стига с тези специалисти, има и хора с въображение.

# 1 184
Искам Веско и Ели да спечелят.  Crossing Arms

май и аз  Rolling Eyes , не защото познавам Газката и знам какъв сладур е , а защото в комбинация с Ели ме кефят  Laughing Също и Колеви  Peace Абе който и да е само не са Чипеви и Д и Е(добре че ги изкараха)

Общи условия

Активация на акаунт