Биг Брадър Фемили - 24.05 - 30.05 - Часът на истината!

• 58 781
  • 1 618
  •   1
Отговори
# 1 290
  • Столицата на "Второто българско царство"
От зрителката днес,която се обади в "къщата на парите" разбрах,че всъщност Калина,Антоний и Цанка са живели заедно (под един покрив) година и половина.И че всъщност те двете се познават много добре!Калина работи във фирмата на Антоний и че случващото се в момента между тях е ЦИРК!

# 1 291
  • София
Корнелия е свястна жена, притеснителна и услужлива и аз лично намирам усмивката и за много лъчезарна и искренна.
В голяма грешка си. По-прикрито същество нямам в този сезон на ББ. В реалния живот Корни не е това за което се представя в къщата, убедена съм.

# 1 292
Евала за реакцията на Трифонови, вдигнаха им рейтинга, вместо да го смъкнат!

това е на 100%

# 1 293
в момента ги пуснаха на НОВА

# 1 294
Корнелия е свястна жена, притеснителна и услужлива и аз лично намирам усмивката и за много лъчезарна и искренна.
В голяма грешка си. По-прикрито същество нямам в този сезон на ББ. В реалния живот Корни не е това за което се представя в къщата, убедена съм.

а ти от къде си Убедена? newsm78

# 1 295
  • Sofia
На Ицо и Корнелия не им е приятно изобщо появата на новия човек.

# 1 296
От зрителката днес,която се обади в "къщата на парите" разбрах,че всъщност Калина,Антоний и Цанка са живели заедно (под един покрив) година и половина.И че всъщност те двете се познават много добре!Калина работи във фирмата на Антоний и че случващото се в момента между тях е ЦИРК!
Нищо чудно ако е така.Аз знам за един друг пич от Варна който живееше с жена си и любовницата и спяха на едно легло Shocked

# 1 297
  • тъгата в мен
Корни нещо натъжена го раздава,пушейки..

# 1 298
Корни нещо натъжена го раздава,пушейки..
ами те сигурно за това го пуснаха,за да видим "разтревожената" Корнелия!

# 1 299

Би ли обосновала поне един от последните си постове?
Защо си убедена?

# 1 300
Геркаааа Hug и аз това се чудя  Thinking

# 1 301
  • София
И аз си мисля през цялото време, че ни играят един добре измислен спектакъл. Антоний е много грижовен и любящ съпруг, баща, любовник, покровител и т.н.,  Калинка е много мила и благородна, приела е отстъпателна позиция (готова е да се оттегли, въпреки огромната си първа единствена любов към Антоний) и си рецитира добре заучените предварително фрази, а Цанка е много щастлива, че ще се разкрасява и че ще впечатли своя съпруг с новата си визия и той най-накрая ще направи правилния изботр в живота си, т.е. избирайки нея и т.н и т.н........ исторята продължава. Каква идилия само......  bouquet

# 1 302
Да си я продължават и доразвиват идилията у Варна Crossing Arms

В трепетно очакване съм сега да вкарат първия на Ели, брата на Добрин, адвоката на Паоло и Бойко Борисов за Колеви. И да побързат, че време не останА Mr. Green

# 1 303
  • София

Би ли обосновала поне един от последните си постове?
Защо си убедена?
Това си е мое лично убеждение и не смятам пред никой да се обосновавам. Изразих просто мнение, не може ли????

# 1 304
На финала Чипеви и Стюардесови се борят за наградата... Mr. Green
Кой пИчели,бееееееееееееееееее?

Общи условия

Активация на акаунт