Биг Брадър Фемили - 24.05 - 30.05 - Часът на истината!

• 58 785
  • 1 618
  •   1
Отговори
# 1 275
И кво сега, очерниха и изгониха моите невинни агънца, дето единственият им грях се оказа, че са млади, глупави и хвърчат в небесата, а оставиха крадците, мръсниците, простаците, наркоманите и к*варите да приберат парите.
Ако сега изгонят и Трифонови, които въпреки всичките им кусури, са най-нормалното семейство там, вече ще бъде връО на тъпизма на ББ.

# 1 276
Сега ББ иска да каже на Цанка-" Ти си стара и грозна ,ще ти направим корекций,пък после ще завариш младата любовница в къщата при мъжът ти!!!"
И тоя Антоний на къв са прай???? --- "Дал съм и фирми,дал съм и бизнес"  ХВЪРЛЯЧИ hahaha
п.п.Трифонови изобщо не се притесниха от появата на Петър.

# 1 277
На кого Тони е дал бизнес?

# 1 278
  • Столицата на "Второто българско царство"
Евала на Трифонови-дано не се подведът по сценария на big brother и да не им се получи интригата!!!!

дал  е бизнес на Карла!!  Laughing Laughing Laughing

# 1 279
  • София
На Карла!

# 1 280
Ми каза на Карла,всичко и дал в ръцете!

# 1 281
  • София
Ако сега изгонят и Трифонови, които въпреки всичките им кусури, са най-нормалното семейство там, вече ще бъде връО на тъпизма на ББ.
И те са големи играчи, такова театро ни играят, че ум ще ни се зайде. А усмивката на Корнелия в 99% от случаите е изключително изкуствена и мазна, особено на номинации. Между другото аз фаворити нямам, да не кажете че съм пристрастна, всички са ми супер антипатични и гнусни. Sick
Евала на Трифонови-дано не се подведът по сценария на big brother и да не им се получи интригата!!!!
Те вече отдавна са се подвели........

# 1 282

Ми на Калинка, бе Mr. Green
Какви точно не се казва, ма щом е импресарио... Импресарски сигурно Rolling Eyes За които дават по 11 години затвор.

Може пък и наистина да й е дал, ако са верни приказките, че е свързан с определени среди.

# 1 283
  • София
Абе всичко й дал в ръцете. Струва ми се че и той се изхвърля като ч.....я на мокър пясък. Калина каза че тя сама се издържа и не разчита на него. Ха сега кой лъже...... А той ако разполагаше с толгова много пари защо досега не плати на жена си  пластичната хирургия и ботокса, ами жената да се радва на "подаянията" на ББ.

# 1 284
  • Столицата на "Второто българско царство"
Абе всичко й дал в ръцете. Струва ми се че и той се изхвърля като ч.....я на мокър пясък. Калина каза че тя сама се издържа и не разчита на него. Ха сега кой лъже...... А той ако разполагаше с толгова много пари защо досега не плати на жена си  пластичната хирургия и ботокса, ами жената да се радва на "подаянията" на ББ.

Peace Peace Peace Peace Peace

# 1 285
Възможно е, Корн да е забременяла, когато са били разделени с Петър, но не официално разведени. Тогава детето по закон е негово и истинският татко трябва да заведе дело за бащинство. Вероятно формално, в техния случай Peace

Не може да е така, защото по закон детето не може да бъде записано на името на друг баща, ако майката има брак с даден мъж. Детето винаги се записва на името на съпруга.  Peace
Дори и след развод, детето пак се записва на името на вече бившия съпруг, освен ако не са минали 300 дни от развода. Това не важи за случаите, в които майката междувременно се е омъжила отново - тогава детето се записва на името на новия й съпруг.

# 1 286
  • София
 Евала за реакцията на Трифонови, вдигнаха им рейтинга, вместо да го смъкнат!
 Евала и за отношението на бившия, не можаха да измъкнат лоша дума от него.
 Кой знае сега какви напъни ще има, за да ги предизвикат поне малко.

# 1 287
Тя нали танцува в дискотека, това не е бизнес, освен ако не и води клиенти Thinking.Аз под даден бизнес разбирам поне едно магазинче или салонче.

# 1 288
Няма значение кога се е родила Деси, защото се видя , че и тук не може да се извади нищо. Хак им е на ББ.
Корнелия е свястна жена, притеснителна и услужлива и аз лично намирам усмивката и за много лъчезарна и искренна.

# 1 289
Евала за реакцията на Трифонови, вдигнаха им рейтинга, вместо да го смъкнат!
 Евала и за отношението на бившия, не можаха да измъкнат лоша дума от него.
 Кой знае сега какви напъни ще има, за да ги предизвикат поне малко.

Даа, подкрепям! И понеже няма да успеят да завъртят интрига пак ще слушаме гласът на ББ зад кадър, опитващ се да ни внушава неверни и несъществуващи неща за семейството и отношенията им.

Общи условия

Активация на акаунт