Биг Брадър Фемили - 24.05 - 30.05 - Часът на истината!

• 58 743
  • 1 618
  •   1
Отговори
# 1 380
Аз искам любовна авантюра със Стефанова. Някоя/й да знае от кой квартал на Варна са?
Търси самолета  Laughing
Самолета го 'дигам без проблем... на мен дерта ми е друг.  Praynig
Ама е убава - не мой да отречеш. Аз зарад нея почнах да го гледам това... предаване.
За другия самолет говоря, бе човек, нали е стюардеса  Joy Ама щом искаш, направи си самореклама, няма лошо  Laughing

# 1 381
И само още нещо ,моля ви спрете с обидите по повод външния вид на хората в къщата ,като прочета -КУрнела ,траверса ,Травестита и ми иде да помоля тоя дето е писал да си сложи една снимчица да видим ,колко е прекрасен/а.....

Аз пък напълно споделям определение от този тип в конкретния случай!!!
Хорате не използват думата травестит за това което природата и е дала на Корнелия!!!
Думата травестит е относно корекциите които тя си е направила по СВОЕ СОБСТВЕНО ЖЕЛАНИЕ, и които вместо да я напраявят по красива   са постигнали ОБРАТНИЯ ЕФЕКТ....

Преди няколко часа гледах за малко разговор между Корнелия и Ели  в близък план.......Няма значение че Ели не е първа красавица, но устните и примерно изглеждаха в пъти по красиви от така разкрасените по изкустен начин устни на Корнелия. Дори направо отблъскващи ми се видяха устните на Корнелия .

Нищо чудно утре и дъщеря и да отиде да се обезобрази по същия начин......а майка и сигурно дори и ще я подкрепи!  Ужас!

# 1 382
Аз предлагам наградата да я гепнат старците.
Мойта стюардеса не ща да я пускам от града ни, шот кафа сиктир вече сека убава булка да оди да живее у София.
Мисля, че оня бик с русата жена от Поморие не заслужава, шот е селтак от секъде, а и без това вече шопите ни нареждат зарад такива екземпляри...
Дебелия гробар и жена му са некви хамави и най-лошото е, че жената е кукундрела, която си вярва, че е права за всяко нещо. Съседите им ше станат пишман - а аз съм хуманист и не държа хората да вдигнат ръце от тях.
Оня русенски крадлив църул пък е за затвора. Хем жена му ше си почине от него, хем няма да им се налага да си взимат ново жилище.., ама предвид факта, че и тя не цъфти с много акъл - смятам, че апартамент и кола са й прекалено голяма награда. Нека й дадат 5-10 000 лева и да си оди на село.
Дъртите са ми мъгла, ама понеже не остана на кой да дам наградата - нека са те... и без туй скоро ше умрат (има няма 20 години... иначе, нека са живи и здрави де)

# 1 383
За другия самолет говоря, бе човек, нали е стюардеса  Joy Ама щом искаш, направи си самореклама, няма лошо  Laughing
Разкажи ми повече за нея. Моля! Иначе.. ако може да й видя и дупето от некъде - също ше съм ти благодарен. Hug

# 1 384
Като даде наградата на Колеви  Laughing , те какви деца имат, нищо не съм разбрала, извинете за което?
Мен Стефанова не ме е заинтригувала толкова, че да я проучвам, но знам че мъжът й е адвокат  Peace

# 1 385
  • София
Стан Колев им е дете, ся ще ти изровя инфо.

http://www.capital.bg/light/lica/2006/09/08/281116_kolev_stan_kolev/
http://stankolev.com/
http://vbox7.com/play:b777c3b9

Убавец!

# 1 386
Мойта стюардеса не ща да я пускам от града ни, шот кафа сиктир вече сека убава булка да оди да живее у София.
Мисля, че оня бик с русата жена от Поморие не заслужава, шот е селтак от секъде, а и без това вече шопите ни нареждат зарад такива екземпляри...
Дебелия гробар и жена му са некви хамави и най-лошото е, че жената е кукундрела, която си вярва, че е права за всяко нещо. Съседите им ше станат пишман - а аз съм хуманист и не държа хората да вдигнат ръце от тях.
Оня русенски крадлив църул пък е за затвора. Хем жена му ше си почине от него, хем няма да им се налага да си взимат ново жилище.., ама предвид факта, че и тя не цъфти с много акъл - смятам, че апартамент и кола са й прекалено голяма награда. Нека й дадат 5-10 000 лева и да си оди на село.
Дъртите са ми мъгла, ама понеже не остана на кой да дам наградата - нека са те... и без туй скоро ше умрат (има няма 20 години... иначе, нека са живи и здрави де)

Шопите си ви нареждат заради самите вас. Като казвам ВАС, имам предвид , такива като теб. Доказателство: твоя пост!
Да се смееш ли, да плачеш ли?!

# 1 387
ето и едно старо негово парче, вокала е жана му  Peacehttp://vbox7.com/play:c4619470 и тя е красавица Flutter

# 1 388
  • София
Май имат дъщеричка, сигурно е разкошно хлапе.

# 1 389
Сладур си е, няма две мнения, но въпреки това аз смятам, че Колеви," Бакалов" и даже Трифонови нямаха място във фамилната къща. Клонят към вип-персоните...

# 1 390
  • София
Понято ВИП ми стана силно мъгливо след спечелването на Христина.

# 1 391
Понято ВИП ми стана силно мъгливо след спечелването на Христина.
Абсолютно... в нашата държава, дори само да си се запознал с някой известен или важен (нищо, че въпросният ВИП може и въобще да не си спомня за теб) - моментално ставаш мнооого важен и ти самия!  Crazy

# 1 392

Шопите си ви нареждат заради самите вас. Като казвам ВАС, имам предвид , такива като теб. Доказателство: твоя пост!
Да се смееш ли, да плачеш ли?!

И аз съм от село, но ми беше доооооста трудно да го прочета и разбера.

# 1 393
Сладур си е, няма две мнения, но въпреки това аз смятам, че Колеви," Бакалов" и даже Трифонови нямаха място във фамилната къща. Клонят към вип-персоните...

На Трифонови кое им е ВИП? Че дъщеричката им е участвала в конкурс по танци и се е появила май 2 пъти по ТВ - първата вечер, в която се състезаваха с други 2 двойки и на финала?

# 1 394
Не нападайте вероятно единствения мъж  Laughing  в темата  Peace
Ами все има някакви асоциации...известност...На Здравко какво му беше ВИП, за Христина да не говорим?

Общи условия

Активация на акаунт