Биг Брадър Фемили - 24.05 - 30.05 - Часът на истината!

• 58 690
  • 1 618
  •   1
Отговори
# 1 485
  • София
И то негативна

# 1 486
Mоже би мисли,че ще стане известна и ще има повече ухажори в заведенията??  Thinking
Пък и не виждам да говори с Цанка,уж цяла реч изпя пред Ники,че много иска да се запознае..а-у работи и сега к'во?  Tired

# 1 487
Калина се е извинила още Цанка като е влязла

Някой гледа ли при Раги?

# 1 488
Явно са го спрели от къщата, защото и при него спря...

# 1 489
Тя се е извинила в началото и сега може да прави скандали! hahaha

# 1 490
  • Варна/Лондон
На официалният сайт ББФ излъчват ли?

# 1 491
Това на живо ли е?
Калина щяла да заминава в Кипър на 05 с чиста съвест Mr. Green

# 1 492
Калина много нагла, бееееее! Сега я слушам какво говори с Паоло.

Леле  в 23ч всички спят! Само Калинка снове. И Павлин отиде да си ляга.

# 1 493
Калина много нагла, бееееее! Сега я слушам какво говори с Паоло.

Леле  в 23ч всички спят! Само Калинка снове. И Павлин отиде да си ляга.

Беше то времето,когато се вихреха до 2-3 сутринта, когато бяха Стоян и Маленка  Mr. Green

Сега си лягат с кокошките

Калина рони сълзи

# 1 494
За какво рони сълзи сега че не мога да схвана. За да я съжали ли някой. Ужас то бива ,бива ама ...............

# 1 495
По-добре да дават спалнята на Цура и Тони...може да има екшън  Mr. Green

# 1 496
  • Географският център на България-Габрово
Здравейте момичета аз късничко се включвам във Вашият отбор но ето Ви нещичко интересно от последните минути.Ето тук можете да гледате онлайн в момента.

http://bb5-online.hit.bg/

# 1 497
  • Варна/Лондон
Дреме му на Кипър за съвеста на Калина.
Не ми се ще, но няма как да не спомена, че някой хора са ,, болни от любов'' /в частност Ицето/ по Трифонови.
Не ми пречи, но е досадно да ни навират в мониторите качестава на семейството, които трябва да се търсят с лупа.
Всеки има право да си интепретира за участниците в шоуто както както си иска! Те за това са там, да ги гледаме и със свалени гащи, ако искаме. Това, че някой ,,стратег'' е очаквал да му се размине, щ'от е много готин, видиш ли, си е само негова полюция на мозъка. Имам право да си мисля и да ви споделя, че е взел Корни щото е забременяла, нали? Може би ако не беше, щеше да си кюта с гологлавия...
Може ли на лс парола за раги, мерси! Hug

Последна редакция: сб, 29 май 2010, 23:21 от Джеронимо

# 1 498
Каквото сам си направиш! Какво търси там в крайна сметка какво е очаквала Антоний до нея, а пък Цанка първа приятелка.  Нали не искала да го развежда .... не разбирам newsm78 . Аз ли съм голяма консерва или тези са съвсем изтрещяли. Ще му седя на една маса със любовницата. Пък  и тя поне да беше нещо  Sick

# 1 499
Джеронимо , любовта ще спаси света! Peace 

На мен не ми иска парола. Понякога дава старото предаване, понякога включва он-лайн. Сега изключи!

Общи условия

Активация на акаунт