Биг Брадър Фемили - 24.05 - 30.05 - Часът на истината!

• 58 642
  • 1 618
  •   1
Отговори
# 1 500
Ще му седя на една маса със любовницата. Пък  и тя поне да беше нещо  Sick

Тази Калина има нещо много подути устни.......дали са си нейните естествени.

# 1 501

Може ли на лс парола за раги, мерси! Hug
Не е нужна парола аз си гледам обаче в момента няма излъчване

# 1 502
Цитат
Мислиш ли че Антонио не се е погрижил. Нали и е направил цици, купил и джип, дал и фирми и пак не изглежда добре на мен лично не ми харесва.

Всъщност не вярвам на всичко това. Хвали се той, но .....

# 1 503
Цитат
Мислиш ли че Антонио не се е погрижил. Нали и е направил цици, купил и джип, дал и фирми и пак не изглежда добре на мен лично не ми харесва.

Циците до колкото съм чула не са на тази любовница.......
Но инанче и аз очаквах при славата която му се носи ...........любовницата да има малко по нежно и красиво излъчване..............Но човека явно си пада по по-грубо и студено излъчване

# 1 504
  • Варна/Лондон
Ех, gerka, разбра ме ти, и аз си мисля, че любовта ще спаси света, само да не се меси САЩ. Но любовта няма нищо общо с ББФ, иначе не би имало такова риалити...

# 1 505
Дават някаква спалня, но не знам коя

# 1 506
Ех, gerka, разбра ме ти, и аз си мисля, че любовта ще спаси света, само да не се меси САЩ. Но любовта няма нищо общо с ББФ, иначе не би имало такова риалити...

Съжалявам, ако те дразня!
Аз наистина се забавлявам с ББ.
След два дни заминавам на място, където сигурно няма да имам време да влизам да пиша в темата. Ще си отдъхнеш от мен. Laughing
Та в тази връзка, Беше ми приятно тук/ почти винаги Wink/Радвам се на всички, които успяха да запазят позитивизма си! Беше готин сезон, въпреки простотиите!

# 1 507
Тони се чуди как да се отърве от смъртоносната хватка на Цура и да отиде при Калина, пухти, върти се, но не става  Mr. Green

# 1 508
 Joy Ха Цура как е гепила Тони а той" горкия" хич не му се лижи до нея,постоянно мърда

# 1 509
Охооо имало е скупаре,голи голенички станаха

# 1 510
Тони, както беше мокър се обу и си легна пак  Mr. Green

Сега е момента да отиде да оправи и Калинчето  Mr. Green

# 1 511
  • Варна/Лондон

Съжалявам, ако те дразня!
Аз наистина се забавлявам с ББ.
След два дни заминавам на място, където сигурно няма да имам време да влизам да пиша в темата. Ще си отдъхнеш от мен. Laughing
Та в тази връзка, Беше ми приятно тук/ почти винаги Wink/Радвам се на всички, които успяха да запазят позитивизма си! Беше готин сезон, въпреки простотиите!
Е, честно, не разбрах защо си помисли, че ме дразниш.?! Намек няма, даже ти се възхищавам как разпалено се бориш за фаворитите си! Аз просто нямам такива и се забавлявам и от шоуто и от темата. Много си докачлива- в случая няма абсолютно нищо лично.

# 1 512
Цанка има претенции,че Калинчето изпрала някаква фанелка на Тони. Да си перяла нейните дрехи. Сега го разпитва какво си били говорили и къде  ooooh!

# 1 513
а какво стана с Пепи на Корнелия - разкара ли се

# 1 514
Цанка има претенции,че Калинчето изпрала някаква фанелка на Тони. Да си перяла нейните дрехи. Сега го разпитва какво си били говорили и къде  ooooh!

Да, скопаре и според мен е имало.. а колкото до дрехите, права си беше Цанка..
Хубаво любовница, ама до там, какво е тръгнала да пере и да се права на каквато не е..
Интересното беше, че си заспаха спокойно, въпреки всичко.. Аз не бих могла, нямам тези нерви май.. и мога само да завиждам на Цура!

Общи условия

Активация на акаунт