Биг Брадър Фемили - 24.05 - 30.05 - Часът на истината!

• 58 647
  • 1 618
  •   1
Отговори
# 1 545
Казвала ли си, че съквартиранта ти Давид се прави на маймуна?
Да!

Е, няма що, голям въпрос!Със същия успех можеха да я питат дали си мие зъбите всяка вечер.

# 1 546
Егати въпросите са им подготвили  ooooh! Само сексулни и мутренски ...

# 1 547
Значи бабето все пак е изневерявало  Laughing
Ама нещо обяснението й не ми прозвуча много добро, в днешното модерно време ... пък то било преди 27 години ... много модерно е било тогава времето, няма що  Mr. Green

# 1 548
 Laughing Софи изневерявала на  Цончо той на нея също...Нормално Laughing кефат ме

# 1 549
  • Варна
Какво значение има дали Янко джудиста се е самоубил? Тези от ЦИ не се усещат вече! Човекът може проблеми да си има благодарение на тях.

# 1 550
Какво значение има дали Янко джудиста се е самоубил? Тези от ЦИ не се усещат вече! Човекът може проблеми да си има благодарение на тях.

То ЦИ по-тъпо и от ББ...за кво ли му седнах да го гледам!

# 1 551
Цончо заминал на 30 юни, а Янко бил убит на 31-ви. Юни месец е 30 дни  #Crazy

# 1 552
hahaha

еееееее то по ОНОВА време може да е имало 31  Joy Joy Joy

# 1 553
Тия се оляха, все пак Цончо участва в ББ, не е пред съда. Такива пробеми могат да му донесат с тия тъпи въпроси от художествените измислици на Георги Стоев  ooooh!

# 1 554
Цончо заминал на 30 юни, а Янко бил убит на 31-ви. Юни месец е 30 дни  #Crazy

и на мен това странно ми се видя  Thinking Павлин много ме дразни като почне ЦИ почва да филосоства,защо не са му задали еди какъв си въпрос на него... Дразни ме

# 1 555

Мдааа, ставаш за детектив  Mr. Green

Иначе малко прекалиха с тези въпроси на мен не са ми особено интересни  Crossing Arms
А Софчето все гледа да се обяснява, измислила е подходящ отговор за всичко  Laughing

# 1 556
Чипев и притулупката му =  Sick
много са противни тия селски хитреци
Вярвайте ми, те ще спечелят  Peace

# 1 557
Цончо заминал на 30 юни, а Янко бил убит на 31-ви. Юни месец е 30 дни  #Crazy

и на мен това странно ми се видя  Thinking Павлин много ме дразни като почне ЦИ почва да филосоства,защо не са му задали еди какъв си въпрос на него... Дразни ме

Ти не го ли скиваш какъв филмар е Павлин - мутри познавал и той (явно му е гордостта на живота, ама аз мисля, че и местния кокошкар не познава, ама..), та кой не познавал такива - много жалка и тъжна картинка е...

# 1 558

Мдааа, ставаш за детектив  Mr. Green

Иначе малко прекалиха с тези въпроси на мен не са ми особено интересни  Crossing Arms
А Софчето все гледа да се обяснява, измислила е подходящ отговор за всичко  Laughing

Но никой не се усети  Crazy

# 1 559
  • Варна

и на мен това странно ми се видя  Thinking Павлин много ме дразни като почне ЦИ почва да филосоства,защо не са му задали еди какъв си въпрос на него... Дразни ме

Ти не го ли скиваш какъв филмар е Павлин - мутри познавал и той (явно му е гордостта на живота, ама аз мисля, че и местния кокошкар не познава, ама..), та кой не познавал такива - много жалка и тъжна картинка е...
Чак се набира като балканче на баир  Joy

Общи условия

Активация на акаунт