Биг Брадър Фемили - 24.05 - 30.05 - Часът на истината!

• 59 179
  • 1 618
  •   1
Отговори
# 450
  • София
Генчев е супер анти , но на фона на Давид и герберите увяхват   Mr. Green
Абе, Давид беше толкова прост, че чак ми ставаше жал за него. Всичките му комплекси бяха изписани на челото, а за тези, дето не беше останало място, той говореше открито...

Пък Антонио го раздава ВЕЛИК.
Големият мъж, на когото всичко е простено, щото е дотолкова ценен, че как така можем дори да помислим, че ще кара с една жена...
Аре, нЕма нужда...!!!

# 451
Аз питам тук някой харесва ли го.

Ако се абстрахирам от всичко, което вече знам за него, да - чаровен мъж е.

И такъв един...дърт мераклия...бляк...

и за дърт, не ми е.

# 452
Много прост, ма Бианко...
Ти като ходиш в зоопарка, нали не очакваш да видиш ''Лебедово езеро'' в клетката на маймуните?
Аз като съм отишла да гледам маймуни, очаквам да ми представят всичките си маймунджулъци. И разноцветните им задни части виждам, ама това са рисковете на подобни забавления. Laughing

С изключение на София Колева, всички други са ми кажи-речи в една категория.

# 453
Ама и на нас не може да се угоди. Нека се радваме,че Давидчо и Ели са изгонени.

# 454
  • София

и за дърт, не ми е.
Дърт мераклия. КАто словосъчетание, не че е кой знае колко дърт на възраст, макар да не първа младост и определено 17-19 годишните да не би следвало да са в неговия периметър на интереси...

# 455
 Laughing

Последна редакция: вт, 25 май 2010, 02:17 от kati1000

# 456
Тоя Антонио само си го представям как се усуква около някое девойче и му говори за красивите очи, за голямата му душа, за лошия свят, който трябва да е в краката му...
С томителен поглед, забил лице в нейното, с отработен дрезгав глас...
Отврат...

След такъв мъж жената рязко добива здравословна доза мнителност и цинизъм. Laughing

# 457
Щеше ми се Качанови да излязат, победени от Господинови. Много ме хвана тогава яд.
А не от Генчеви, защото Антоний ми е много, ама много противен, дразни ме повече от Давидко.
А НК с това постоянно повтаряне, че ги обвиняваме, че всичко е нагласено и подпират Качанови, които ще грабнат наградата, нещо ми е много съмнителен.
Едва ли не така показаха, че не е нагласено  Crazy
Ама с тази любовница дето  била готова и да влезе в къщата (сякаш някой я иска вътре да рони сълзи и сополи), ни подготвиха, че Качанови са аут. Тъй де, да покажат как не е нищо нагласено  hahaha

# 458
Само мен ли взеха да ме дразнят всички? Laughing

Гледа ми се Стар Академи. Хибави, талантливи, млади хора.

# 459
  • София
Ти като ходиш в зоопарка, нали не очакваш да видиш ''Лебедово езеро'' в клетката на маймуните?
О, като ББ-образ си е тип-топ. Ама и в това се провали.
Аз попитах като личност дали допада на някого.
И като МЪЖЖЖ Mr. Green

Е, като ти се гледа Стар Академи, гледа ли България търси талант? Финала тази вечер? Mr. Green

# 460
Аз не харесвам Генчев  Peace
Но пък Давид ми е в милиони пъти по анти

# 461

Е, като ти се гледа Стар Академи, гледа ли България търси талант? Финала тази вечер? Mr. Green
На това му гледах две минути, съвсем в началото. Отказаха ме.

Стар Академи си искам, мрън.

Не ми допада като човек Антоний, брррр.
Имам алергия към подобни дърти мръсници с философия като на средностатистически чакал.

# 462
  • София
Имам алергия към подобни дърти мръсници с философия като на средностатистически чакал.
И като почнаха всички "погледнете го, нима ТАКЪВ МЪЖ очаквате да остане с ЕДНА жена??? О!!! Колко наивно!!! Принц чарминг!!! Красив, богат, удивителен...всички жени трябва да имат право да се докоснат до негоовто великолепие, а той, кат' един същински рицар на печалния образ, си стоял при жената. Герой!!!..."
А Цанка - мечтаното превъплъщение на Кали... hahaha

# 463
  • Варна/Лондон
Умират си от яд Качанови.
е та как....и аз да съм и аз така  Grinning
Тамъъъън се почувстваха богати с новия бюджет и .

# 464
И като почнаха всички "погледнете го, нима ТАКЪВ МЪЖ очаквате да остане с ЕДНА жена??? О!!! Колко наивно!!! Принц чарминг!!! Красив, богат, удивителен...всички жени трябва да имат право да се докоснат до негоовто великолепие, а той, кат' един същински рицар на печалния образ, си стоял при жената. Герой!!!..."
А Цанка - мечтаното превъплъщение на Кали... hahaha

Друг освен Кали говори ли така?
Беше доста изсмукано от пръстите и фалшиво.

Общи условия

Активация на акаунт