Биг Брадър Фемили - 24.05 - 30.05 - Часът на истината!

• 59 062
  • 1 618
  •   1
Отговори
# 660
Цанка била доволна от първото място  Shocked ooooh!

# 661
Цанка свири първа цигулка и
отзад цялата филхармония.
Ама тя е доволна.
Да е жива и здрава!

# 662
Цанка е адски объркана. Жал ми е за тази женица. Sad

# 663
Те са си пари на ДиД и е честно да си получат поне за бавачка, на Елеонора козметичните процедури са и по-важни и нямаше да е лошо ака парите са нейни, но те не са Naughty
Цанка ми е много смотана и нямам нерви да я гледам, какво се прави на много важна като е толкова дебилна.Няма грам самоуважение.

Абе какви пари на ДиД, моля ви се ooooh! Парите са на ББ, който вчера е решил едно, днес друго, а всички, влезли там, му играят по свирката.

Много са безлични тези двамата, ама и те в калабалъка ще останат до края. дано само да не спечелят. Просто няма за какво.

# 664
Калина да си вземела живота в ръце,сякаш,че тя самата го е направила,затова с години  търпи забежките му.Не съжалявам Цура.Тя сама е направила избора си.Да се е случило веднъж и да му прости,бих ч разбрала,но да се примирява с цялата тази помия....не ч разбирам,а и не искам,заслужила си е съдбата.

# 665
Много и е хубаво на ПЪРВОТО място, горката тя никога не е била.Ако това отношение е да си номер 1, ние които сме наистина, можем да и го обясним на Цанка.Много е наивна или се прави, направо вече ми идва да я шамросам bash.Чудя се има ли такива жени Rolling Eyes

# 666
Струва ми се, че Цанка има проблеми с главата. Може ли ББ да се гаври с болен човек, ако наистина е така?

# 667
А не ви ли се струва че тоя дето говори /ББ/ ми звучи гласа като на гей Mr. Green
и какви смешни ? пита Crazy

# 668
Да в момента са негови, но те са направили така, че да имат и вън, да имат и вътре в къщата.

# 669
Да в момента са негови, но те са направили така, че да имат и вън, да имат и вътре в къщата.
В реалния живот може и 2 пъти повече да имат,но това е игра.Сега са вътре и разполагат с 300 лв.Пък и невярвам Чипеви и Качанови вън да живеят с 300 лв,но в къщата ги оставиха с толкова.

# 670
И аз смятам,че парите,които им дават са на ББ и той определя правилата-на кой колко и защо.Давид и Елеонора си дадоха дяла за храна,не мисля,че са длъжни да дават и за бавачки и др екстри.

Умрях от скука  днес ,Цура е една съсипана,нещастна жена.За мен брака им е не струва и пет пари,много важно,че са заедно толкова време с този Антоний,който си прави каквото иска,а тя депресирана ли е,има ли й нещо-се съгласява почти позропотно ooooh!

# 671
А не ви ли се струва че тоя дето говори /ББ/ ми звучи гласа като на гей Mr. Green
и какви смешни ? пита Crazy

Абе ти много питаш нещо... Mr. Green или се опитваш да насочваш вниманието на хората?

# 672
Заядливки Mr. Green

# 673
Ама тя е доволна.
Да е жива и здрава!

Joy Joy Joy Peace

# 674
  • София
Ама тя е доволна.
Да е жива и здрава!

Joy Joy Joy Peace

Много смешно ама като дойде ред на оня с големия тъпан..............
Ше види тя филхармония.
Не зная но за мен това нейното не е реакция на нормален човек. Може би това е черупката на безкрайно смачкания и обезверен човек. Не знам откъде ми дойде на акъла но след 25 години и Корнелия я виждамхайде да не кажемна същия хал ама поне на половина. Дано да греша.

Общи условия

Активация на акаунт