Биг Брадър Фемили - 24.05 - 30.05 - Часът на истината!

• 59 078
  • 1 618
  •   1
Отговори
# 645
Гледам дейлито- сега лудницата е пълна  Laughing

# 646
Като обърнаха бюджета дали сега ще карат стюардесата да мие тоалетните,че нали е с 300 лв... Mr. Green

# 647
Ее нее е истина. Давид не иска даде от парите на Добата и Диана за да си платят на бавачка. Ами учи и работи и ти бе , търтей.

# 648
  • на пясъка при черупките от миди
Мале, тия двамата са цигански малки душици!!! Значи те 2 месеца можеха да ядат и да пушат от чуждото, ся не могат да дадат за бавачка. Много добре, че ги изгониха. Сега Елеонора може да ходи да се снима гола, пък Давидчо да ходи да подрежда ключовете във Велинград! Sick Sick Sick

# 649
И аз да се възмутя - тези двамата наистина ли не могат 3-4 дни да си гледат детето сами, без да ползват услугите на гледачка?
Ще кажеш, че са се счупили от ангажименти в тази къща.
 Confused

# 650
Някак не мога да я възприема Ани Владимирова като сериозен психолог с този потник, от който изскачат силиконови гърди  Crazy

# 651
  • в моя гьол
Че защо пък да дава за бавачка?
Търсеха си отплата за храната, която им даваха, а сега - длъжни били да дадат за бавачка...
За храна - да. Ама за глезотия, щото небесната сервитьорка не може да си гледа детето, ами не го разбирам. По тая логика - да дадат бавачка и на Ели.

# 652
Ами ДиД досега имаха бавачка,сега като нчмат пари да си гледат сами детето...

# 653
  • в Tara
цурата ми е много по-симпатише като си отваря устата да говори

# 654
  • в Tara
Някак не мога да я възприема Ани Владимирова като сериозен психолог с този потник, от който изскачат силиконови гърди  Crazy
а на мен ми направи впечатление, че не гледаше висилин в очите като му говореше.
не би ли трябвало да е обратното? не съм от бранша, но не ми се струва нормално психолог да си върти като гламав главата и да не гледа клиента докато го анализира/съветва.

# 655
източници коментират, че Стефанови са били тайния избор на процудентите, тъй като са младо семейство, перспективно и  интелигентно.

Така сложени нещата на масата – Диана и Добрин изглеждат като перфектното семейство. Поне такъв образ им създават от предаването, излъчвайки подбрани видеа за нас -зрителите. Онези, обаче, които имат възможност да наблюдават целодневно онлайн живота в Къщата са наясно, че нещата изобщо не са такива.  По цял ден младите нехаят за детето си Карина – оставили са го в ръцете на детегледачка и се шматкат като свободни електрони напред-назад.

# 656
а на мен ми направи впечатление, че не гледаше висилин в очите като му говореше.
не би ли трябвало да е обратното? не съм от бранша, но не ми се струва нормално психолог да си върти като гламав главата и да не гледа клиента докато го анализира/съветва.

Сигурно за да не го изплаши със силиконовите джуки насреща му  Joy

# 657
Те са си пари на ДиД и е честно да си получат поне за бавачка, на Елеонора козметичните процедури са и по-важни и нямаше да е лошо ака парите са нейни, но те не са Naughty
Цанка ми е много смотана и нямам нерви да я гледам, какво се прави на много важна като е толкова дебилна.Няма грам самоуважение.

# 658
  • София
[/quote]

И на мен това ми направи много силно впечатление.

А за парите на Качанови - ами прав е Давид - да не иска да дава за гледачка.Той го каза - аз съм си направил сметката , като не мога да си гледам детето.И че няма нищо против да даде 240 лв. за храна - както  и направи.

Айде де , голям стандарт - няма що! Учили били , работили , изкарвали пари , позволявали си гледачка.ОК !
Ама сега каква друга работа имат , та не могат да си гледат детето?!

# 659
Парите не са нито на ДиД,нито наа ЕиД.На ББ са.Промениха правилата и ДиД трчбва да се съобразят

Общи условия

Активация на акаунт