Биг Брадър Фемили - 24.05 - 30.05 - Часът на истината!

• 59 088
  • 1 618
  •   1
Отговори
# 630
  • София
Преди няколко страници имаше изказвания, че Кали учи психология. Сигурна съм, че не е психология, а философия Simple Smile В един и същи факултет са, но са различни специалности.

# 631
Анаморф, сега ме хвърли в размисъл и ще почна да го следя моичкия.  newsm48
Не знам Норето в кое списание ще се снима, ама има голямо желание.
Ха ха нИдей моля те си вкарвай излишни филми и да го прави,какво ти дреме, ти винаги ще си първата,нали така казала Цанчету Mr. Green

# 632
Аз пък не виждам нищо общо!

Общото е че и при едните и при другите, актьорите не са съвсем убедителни и им личи изкуствената игра. Mr. Green Разбирай го както искаш... Whistling
За мен, когато сценаристите, а не зрителите, определят развоя на събитията, тогава имаме сериал, а не риалити шоу. Mr. Green С което не твърдя, че шоуто е лошо и безинтересно де, I'm just saying... Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Изкуствената игра в биг брадър фемили е толкова .....колкото е и в самия реален живот. Всеки човек понякога си нахлузва социална маска когато му е изгодно.....

Кое е сценарий?
Има ли Антоний любовница? Има!
Има ли Цанка Самоубило се дете? Има!
Има ли Елеонора свекърва с която не са в добри отношения? Има
Познавала ли е Елеонора тоя Ники-готвача? Познавала го е!
Имала ли е Елеонора неизвестен баща и сега намерен?  Имала е
Има ли ли Елеонора мъж който НЕ обича , но го съжалява и за това му отпуска понякога по нещо ? Има!
Депресирана  и истеричка ли е сашка??? ДА такава е!
.....и т. н.
Аз не виждам изкуствени неща.

А ако вчера бяха излязли Генчеви , а не Качанови..пак щеше да се коментира че вота е нагласен.
При всички случаи вота все щеше да е нагласен според зрителите.

Последна редакция: вт, 25 май 2010, 19:23 от Явора.

# 633
 Е, много ясно. Вотът винаги е нагласен! Mr. Green

# 634
  • Варна/Лондон
Да му направят на Тупарев една ЦИ и ще се разбере мистерията около вота и други неща. Ама ние да задаваме въпросите! Mr. Green

# 635
Да му направят на Тупарев една ЦИ и ще се разбере мистерията около вота и други неща. Ама ние да задаваме въпросите! Mr. Green
Joy

# 636
PeaceАЗ съм ЗА Laughing

# 637
Ама какъв богат мъж е Антоний, вие пък Laughing Дошъл в София да си търси прехраната през 2001 г., когато сестра му стана мис. Той - работник в строителството, Цура - сервитьорка някъде си.
Кога забогатя, кога фалира, та дойде и в ББ!?
Богат или успял човек със сериозен бизнес ще има ли време да отдели 2-3 месеца, за да се търкаля по дюшеците на ББ, помислете малко!
Дори и да е имал по-паричен период, докато се е отърквал около "зетя" (спонсора на Ивайла) и да е погребал от кацата с мед, било е за малко и доникъде.
Не му се връзвайте на приказките - Антоний е по-прошляк и от най-изпадналите там.
А си мисля, че и цялата фемили чака на него. Ни миската просперира в момента, а пък чистещата чакри дизайнерка - хич.
Е браво ,някой да го каже в прав текст ,стегнато и систематизирано ,че то големи фантазии ,голям Крес го помислиха някои.Антоний не 5 ,а 105 любовници ще има ,не защото е богат ,а защото е от мъжете"разбирам те скъпо мое момиче,ти толкова много заслужаваш....",дърт омайник с дар слово...

# 638
И Антоний както го виждам май не  е имал жена/приятелка/любовница  сравнително стабилни здравомислещи и силни жени. Антоний надали е имал някога жена която да е със сравнително здрава чувствителност.
Той може да вирее май само при душевно слаба жена, за да изпъкне достатъчно добре!!!

Не че е кой знае колко силна, но за БИГ БРадър фемили е сравнително по силна жена от другите Диана. При жена като нея май няма да може да вирее.

# 639
И аз мисля,че е напълно реално и нормално това с Антоний да имал и има любовници,няма по-богат мъж,който да няма,аз такъв не познавам,затова катосе жениш за такъв си претегляш плюсовете и минусите от това.Аз затова си взех обикновенно момче,и пак и моя се опита по едно време да ми върти номера въпреки,че съм убавица Joy,какво да очакваме от Тонката.
На Калина,Николов и е написал сценария да звучи драматично,по това което тя му е разказала и така,не виждам кой знае какъв сериал,все реални нормално случващи се неща.
Фаворити нямам,може би предпочитам Ицо и Корнелия да са финалистите,макар Корнито да ми е адски неприятна.
E добре де Ицо си има бизнес, добре са финансово пък излезе, че не изневерява. Така че теорията ти, че всички богати мъже изневеряват, не е вярна. Аз например познавам мъже, които са много добре финансово, но не изневеряват колкото и наивно да ти звучи. И защо трябва да изневеряват ако си харесват и обичат жените. Според мен курвалъка си ходи по хората независимо богати или бедни. Ей например Ленориния татко. Уж скъсан джоб, уж грозноват, а как е чукал млади девойки по хижите докато жена му бременна го чака вкъщи.

# 640
# 641
  • Варна
Ама какъв богат мъж е Антоний, вие пък Laughing Дошъл в София да си търси прехраната през 2001 г., когато сестра му стана мис. Той - работник в строителството, Цура - сервитьорка някъде си.

Глупости! Антоний си живее в Приселци - населено място близо до Варна. Какво е правил през 2001 не знам, но сега къщата му хич не ми прилича да е като на общ работник в строителството, живеещ със сервитьорка.

# 642
В Приселци има много хубави къщи, няма общо със запуснатите селца.

# 643
Ама те в тоя сезон все сервитьорки са ги сбрали  Wink

# 644
Ивайла в ЦИ каза ,че Антотий е в строителния бизнес но сега и той бил засегнат от кризата.Та явно строи някое обектче с наета бригада и изкарва да кажем прилични пари,но не е богаташ за какъвто се опитват да го изкарат.

Общи условия

Активация на акаунт