Биг Брадър Фемили - 24.05 - 30.05 - Часът на истината!

• 59 119
  • 1 618
  •   1
Отговори
# 615
Те в сериалите драмите ги взимат от живота.

# 616
Ако е вярна историята на живота й, че на 16 е трябвало да се върти на кола и т.н., просто няма как да се изразява толкова гладко и точно по този начин!

Да, вярна е!  Rolling Eyes Това, което каза си е 100% истина... но наистина думите не бяха писани лично от нея, но мисля, че мислите й бяха точно пресъздадени!

# 617
Аз пък не виждам нищо общо!

Общото е че и при едните и при другите, актьорите не са съвсем убедителни и им личи изкуствената игра. Mr. Green Разбирай го както искаш... Whistling
За мен, когато сценаристите, а не зрителите, определят развоя на събитията, тогава имаме сериал, а не риалити шоу. Mr. Green С което не твърдя, че шоуто е лошо и безинтересно де, I'm just saying... Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 618
Йееееееееееее!  newsm44 newsm44 newsm44 smile3501 smile3501 smile3501 Качанови са вън! Най-после!

# 619
Аз първо гледах Калина без звук- приспивах детето и наистина изглеждаше като наета актриса, но пък същевременно у Антоний забелязах вълнение и моментни реакции на думите й, така че реших, че може пък да не е играRolling Eyes

Мдааа ! Калинката може и да е истинската Калина но за представлението ... как да го кажа ... ред сълзи ... ред сополи ... а после ... ама той Давид никакъв мъж ... а Антоний толкова ми е помогнал ...  и хоп .. от сълзите ни помен  Thinking  .. даааа не е игра  Naughty .. никак  Naughty но да ми кажат че сама се е навила .. не !

# 620
 Сутринта гледах Давид и Елеонора при Гала. Само как нападаха Давид, пък защитаваха Елеонора, която изобщо не е цвете за мирисане! Искала да учи и да се развива- да учи дизайнерство и да се снима, хаха, умрях от смях, голямо развитие, няма що! Тя, милата, няма никакъв вкус по отношение на облеклото, ама дизайнерка иска да става. Това ми напомня на тризначките, които искаха да учат PR. Сигурно се има за модна икона.
 И не знам защо толкова нападаха Давид. Той, както се оказа,  на две места работел даже. Едва ли не го изкараха, че няма никакво желание за развитие, пък Норка имала голямо такова. Виждам я и нея, че далеч няма да стигне.
 Аз продължавам да нямам фаворит този сезон на ББ. Не виждам кой е достоен да вземе наградата.

# 621
И аз мисля,че е напълно реално и нормално това с Антоний да имал и има любовници,няма по-богат мъж,който да няма,аз такъв не познавам,затова катосе жениш за такъв си претегляш плюсовете и минусите от това.Аз затова си взех обикновенно момче,и пак и моя се опита по едно време да ми върти номера въпреки,че съм убавица Joy,какво да очакваме от Тонката.
На Калина,Николов и е написал сценария да звучи драматично,по това което тя му е разказала и така,не виждам кой знае какъв сериал,все реални нормално случващи се неща.
Фаворити нямам,може би предпочитам Ицо и Корнелия да са финалистите,макар Корнито да ми е адски неприятна.

# 622
И аз мисля,че е напълно реално и нормално това с Антоний да имал и има любовници,няма по-богат мъж,който да няма,аз такъв не познавам.

Има, има, такъв съм си взела!  Laughing  Grinning Grinning
Все пак Антоний не е някакъв милионер, може да разполага с повечко средства, но не е супер богат.
Не мисля, че мъжете с повечко възможности задължително изневеряват и имат по 5-6 любовници. Общо взето си е до мъж, и без пари да е , ако си е женкар ще изневерява.

# 623
На мен любовницата-Калина ми прилича на младо копие на Цура.

# 624
И на мен ми прилича.

# 625
в момента, в който се появи любовница на Генчев и каза, че ще влезне в къщата знаех, че Качанови вече са изпята песен. Идва времето на друг сюжет да бъде разнищен и предложен на драгия зрител!

# 626
Ама какъв богат мъж е Антоний, вие пък Laughing Дошъл в София да си търси прехраната през 2001 г., когато сестра му стана мис. Той - работник в строителството, Цура - сервитьорка някъде си.
Кога забогатя, кога фалира, та дойде и в ББ!?
Богат или успял човек със сериозен бизнес ще има ли време да отдели 2-3 месеца, за да се търкаля по дюшеците на ББ, помислете малко!
Дори и да е имал по-паричен период, докато се е отърквал около "зетя" (спонсора на Ивайла) и да е погребал от кацата с мед, било е за малко и доникъде.
Не му се връзвайте на приказките - Антоний е по-прошляк и от най-изпадналите там.
А си мисля, че и цялата фемили чака на него. Ни миската просперира в момента, а пък чистещата чакри дизайнерка - хич.

# 627
Абе то всички жени са сигурни,че техния мъж никога не изневерява и няма да им изневери,ама блажени са вярващите...
Лично познавам няколко такива,единият от които не си знае парите  наистина вече,жена му всеки път като се засечем,и сме се заговорили на такава тема,тя ми споделя,как нейният бил толкова добричък,само нея гледал,никога не би и изневерил и не го е правил,била по сигурна от 100 процента.И на мен ми става много кофти,защото съм го виждала 2 пъти с различни жени по кафенетата да си говори сладки приказки,а и той самия си е споделял със съпруга ми за завоеванията.
Друг пример,преуспял сериозен мъж с добър и голям бизнес,съпруга и две дечица,ходи разцъква в квартира наета за това, по обяд в работния ден със служителка от неговата фирма,последния го засякох в квартала с мадамата,как слизат от скъпата му кола флиртувайки и се качват в една кооперация,чак аз се опулих, ShockedНикога не бих предположила,че изневерява и доколкото разбрах и жена му така си мисли Mr. Green
Така,че който иска да си заравя главата в пясъка и да вярва,че е незаменим,аз не мисля да летя толкова нагоре в розовите облаци Laughing
Но стига толкова спам...
Елеонорчето сега кое списание ще я снима Joy,да изкара някой лев и да сложи силикон и тя,че е много фИЕшън така hahaha
А и да Вие откъде знаете Антонко колко пари има,да не би да сте му гледали в банковата сметка,като вземете да се изхърляте така,ще кажете ,че с очите си видяхте.Може и да е прошляк,хич и не ме брига,ама не мога  да се изкавам никога на 100 процента,като не познавам човека и не ми е показал банковата си сметка Wink

Последна редакция: вт, 25 май 2010, 16:09 от анаморф

# 628
  • Абсурдистан
Изчаках си чакалото с това влизане на Калинка.
Някой разбра ли кога ще е?

# 629
 Анаморф, сега ме хвърли в размисъл и ще почна да го следя моичкия.  newsm48
Не знам Норето в кое списание ще се снима, ама има голямо желание.

Общи условия

Активация на акаунт