Биг Брадър Фемили - 24.05 - 30.05 - Часът на истината!

• 59 110
  • 1 618
  •   1
Отговори
# 600
АЗ изобщо не знам за каква болест на детенцето им говорите,нито пък да какви каишки-явно са спекулирали нещо.

# 601
  • София
Превъртях набързо снощното предаване.а Ей, тази Кали вече съвсем изкука! Човек не може да избяга от миналото си, да знаете! Кали, колкото и да се напъва ще продължава да живее по същия начин - като певачка-самотна майка, която попада на неподходящи мъже. А това, че Антоний всъщност нищо лошо не правел като говори така на жена си, защото не й е посягал ееееее, то, и ВИсИлин така.

А Елеонора и Давид са си нагли. Нагло и подигравателно гледаха и обвинителите, и защитниците си! Чак им завидях по едно време на спокойствието. Имаше една приказка навремето, че някой толкова спокойно се държал, сякаш сърцето му било увито в лайна, че и те бяха същата работа.

А любовницата, в един момент помислих, че е наета за ролята. Това момиче не говореше със свои думи! Абсурд! Ако е вярна историята на живота й, че на 16 е трябвало да се върти на кола и т.н., просто няма как да се изразява толкова гладко и точно по този начин! Няма начин! Като я слушах за присъдата се сетих за един сериал, който бяха пуснали скоро по НГ - арестувани зад граница.

# 602
  • София
  То Е и Д изобщо не говореха за детето, камо ли за заболяване...

# 603
Оххх, Елеонора иска да учи, забележете, Дизайнерство!
Joy дизайнерство
Ами тя няма завършено средно образование, какво дизайнерство ще записва!?!?!?!?!?!

Иначе за мен това НЕ Е най лошия биг брадър.
ЩОм като ми е привлякъл вниманието съвсем спонтанно да го гледам!
А има брадъри които пак съвесем спонтанно не са ме заинтригували.....

# 604
Кали се държа вчера, като махаленска циганка, заядлива и нахална. ooooh!

# 605
Изгонването на ДиЕ си беше чиста проба манипулация по операция чисти ръце на Наглите николовци....
много се разсмърдя работата и те решиха няма ДиЕ няма проблем

# 606
Ами тогава защо ги обвиниха в лъжа и поредните смъртни грехове!?

Стефанови най-големите мърди ще излязат май. Днес детето пак с гледачка. Толкова ли пък не можаха да използват поне това безсмислено плужене в къщата, та да му се порадват и позанимават с него!
Той по цял ден или лежи и гледа в тавана, или играе шах. Тя най-много да се завърти в кухнята за час и после изчезва от хоризонта. Спи ли, какво прави? Гласовете им не се чуват, освен когато се засегнаха на лоши родители. Но дори и това не им попречи пак да си хвърлят детето на друг да го гледа.

Уф Sick:

Цитат
Генчеви за любовницата
2010, 25.05, 13:34

След завръщането си в къщата на Big Brother family Антоний се възхищаваше на всеотдайната защита на любовницата си.

Цура беше ядосана, че в очите на хората е прекалено мълчалива, търпелива и примирена с всичко, което Антоний й причинява. Мъжът й я посъветва да не се поддава на моментни настроения и емоции. Домакинята трябвало да се радва, че са показали колко истинско им е семейството, с добрите и лошите му страни.

Малко по-късно Цанка сподели с Big Brother, че единственото, което изпитва към Калина е съжаление, защото тя винаги ще бъде само любовницата, жената на второто място.

Какви други изповеди направи пред Big Brother Цанка, гледайте дейли епизода ни, за да разберете.

Тази жена вярно не е у ред ooooh!

Последна редакция: вт, 25 май 2010, 13:46 от птица

# 607
Кали се държа вчера, като махаленска циганка, заядлива и нахална. ooooh!

А на мен ми хареса много. Харесва ми начина й на мислене и изказване. Евала, че не се остави на Стела. А тя "милата" ... каква беше тази фризура, какви бяха тия бижута... каква беше тази епоха  doh

Сега с две думи за Генчеви от мен - определено не е мой тип този човек, но определено бих имала за какво да си говоря с него /ако се налага разбира се/. И защо трябва да го упрекваме, че имал стотици връзки и не`нам си ко! Че ако не й отърваше на Цура да го е разкарала. Но тя усеща, че той я обича, а той усеща, че му е позволено да прави каквото си иска... Абе живота си е негов, бе! Не че ги разбирам, но не ми дреме и не съм им съдник. Права беше като каза Кали, че един измислен съд съди истинския живот на двама души.
А за това, че Генчеви пребориха Качанови - много съм доволна. Ако ще и Борянчето да се беше върнала и тя да ги изкара от играта пак щях да съм доволна.
Май станаха повече от две думи  Laughing

Изгонването на ДиЕ си беше чиста проба манипулация по операция чисти ръце на Наглите николовци....
много се разсмърдя работата и те решиха няма ДиЕ няма проблем

Мдааа. Сега ще се разсмърди още повече и накрая ще вземат да ги изкарат всички от къщата  Crazy

# 608
 Сега ше е интересно. Останаха три от старите и три от новите семейства. Досещате ли се вече как ще протекат елиминациите? 50 - 50. Старите ще номинират новите, а новите старите. newsm78

# 609
Аз мисля, че Ицката вече ще излее гнева си в/у бедния нещастен Гробар  Mr. Green

# 610
Цитат

Малко по-късно Цанка сподели с Big Brother, че единственото, което изпитва към Калина е съжаление, защото тя винаги ще бъде само любовницата, жената на второто място.
quote]
Тази жена вярно не е у ред ooooh!

PeaceИзобщо даже не е наред...Тя се заби като кърлеж в идеята,че другата е втората,че Тончо винаги при нея ще се връща,много я обича и т.н/на сестрите глупостите/ и изобщо не си дава сметка,че тя е смешната и за съжаление,а не Калина.Не си дава сметка,че ако той има дете от друга,по-млада жена,може и Цура да стане втората,че даже и от списъка на Тони може да отпадне.

# 611
А любовницата, в един момент помислих, че е наета за ролята. Това момиче не говореше със свои думи! Абсурд! Ако е вярна историята на живота й, че на 16 е трябвало да се върти на кола и т.н., просто няма как да се изразява толкова гладко и точно по този начин! Няма начин!

Абсолютно !!

http://www.vbox7.com/play:8b47649f

Някак си не ми се връзва изповедта с призива да го спасят за да може и тя да влезне в къщата .... много познато  Thinking и то отскоро  Whistling

п.п. Това е първия ми пост в темите за ББФ   ... включих се имено защото снощи мелодрамата ми дойде в повече ... а и с този клип сглобен от 100 кадъра ... със саундрак .... а бе ... мани.

# 612
След "Забранена любов" и "Стъклен дом", си имаме и трети български сериал.  Mr. Green Mr. Green Mr. Green За друго не ми се коментира - то се вижда. Mr. Green

# 613
Аз първо гледах Калина без звук- приспивах детето и наистина изглеждаше като наета актриса, но пък същевременно у Антоний забелязах вълнение и моментни реакции на думите й, така че реших, че може пък да не е игра.  Rolling Eyes

# 614
След "Забранена любов" и "Стъклен дом", си имаме и трети български сериал.  Mr. Green Mr. Green Mr. Green За друго не ми се коментира - то се вижда. Mr. Green
Аз пък не виждам нищо общо!
За едното знам само от реклами и ми се вижда супер изкуствено и напудрено и за това не съм проявила интерес!
А другото си е 100% натурално такъв какъвто е живота!

Общи условия

Активация на акаунт