Биг Брадър Фемили - 24.05 - 30.05 - Часът на истината!

• 59 103
  • 1 618
  •   1
Отговори
# 570
  • София
  Сега гледам Калина и се чудя, какво ли е направил Антоний, за да я измъкне от затвора и да не е с 11-годишна присъда вече? И каква музика само са пуснали, мани,мани!

# 571
е , за проституция не вкарват в затвора ,
такава голяма присъда ...да не е за наркотици ?
Вкарват за сводничество!

# 572
Нещо нямам сили да изгледам записа от вчера. Досадно ми.
Обаче ми се струва, че и двете двойки знаят как ще се развият събитията и какво ги очаква.

Добре, де, тази Калина, ако е на 23, кога са се обичали с Антоний, кога е била в Рувъния, кога е влизала и излизала от затвора, кога пак са се намерили, кога Цанка е разбрала, че и сестричките са в течение?
Еййй, какъв богат и пренаситен със събития и емоции живот имат някои хора Mr. Green

# 573
Nenna ,Тайна, благодаря ви  Hug
Тук нямам българска телевизия и главно от темата се осведомявам,а също тегля всеки епизод.
Благодаря на всички за репортажите,анализите и мненията!
Както се казва- "Нека най-достойният да спечели!" Моите фаворити вече ги няма в къщата  Sad

# 574
То достойни там няма, всичките са бъгнати отнякъде, ама поне най-приемливите.

# 575
Елеонора и Мухльо са при Гала! Ей, това момиче и то не се преоблече! Цяло предаване изкара с двата леопардови "екипа"!

# 576
  • на пясъка при черупките от миди
Дават ги сега в На Кафе Simple Smile Сега да видим и нови бисери. Peace

# 577
айде наглостта продължава при Гала  ooooh!

# 578
  • София
  Винаги съм си имала по някой фаворит, този път нямам и не мога да си избера!

# 579
Не гледах снощи...доволна съм, че най-после Давид е навън и няма да му гледаме физиономията и наглото държание. Ще потърся от снощи да видя лайфа, не целия...ще ми се да видя реакцията му, като става ясно, че те са аут! Sunglasses

# 580
Абе, Мухльо, както му казвате, се оказа, че работи на 2 места. Попаднах на разговор между него, Ицо и Колев миналата седмица. Та такива ми ти работи.

# 581
  • София
 Бъгси, по-нагоре съм дала линк с предаването, даже е удобно за гледане, защото е на части!Може да не гледаш всичко. Аз например гледах само 4-тата част.

# 582
Мерси, Тайна, и аз това ще направя Peace

# 583
Оххх, Елеонора иска да учи, забележете, Дизайнерство!

# 584
Като Елена на Миро, кво  Wink

Общи условия

Активация на акаунт