Биг Брадър Фемили - 24.05 - 30.05 - Часът на истината!

• 59 113
  • 1 618
  •   1
Отговори
# 555
Най - вероятно за незаконна проституция. Е, преди да  влезе в къщата на ББ, дано Кънчев да я попита. newsm78

# 556
Момичета,да помоля за линк към предаването снощи? Теглих ги до сега от торент-сайт,но последните две предавания няма сийд .На друго място някъде? От чужбина да е възможно.
Благодаря предварително  bouquet

# 557
  • Куциндрел
Чудя се на хората като Калина, които умрат да си показват драмите по ТВ. Малка слава, предизвикваща съжаление.  Tired

# 558
Няма как да не я попитат...Да видим какво ще каже  Rolling Eyes Но щях да изтърва купата със салатата снощи като я видях!  Shocked А Антоний хич не си поплюва!

# 559
  • На морето!
И аз го изпуснах, разчитах на репортерите от темата  Blush
Някакви драми с бюджетите не стават ли? ДиЕ остовиха ли пари, нали бяха заможни или успяха да ги пръснат за 2 дни?

# 560
Nenna, ти написа това:
И изобщо всички големи чистници се оказахте, всички възмутени от хигиената на Давид. Много модерно ми се струва, че стана да се възмущаваме от хигиената на Давид.

А аз това:
И да - чистници сме, а на теб ако ти е трудно да го разбереш, значи не си по-различна от Палавейска. Най-нормалното нещо е човек с елементарни хигиенни навици да се възмути от ДиЕ относно хигиената и на двамата. Единия се къпе само в неделя, а другия само облича и съблича дрехи и ги пере веднъж в месеца  Sick

Та къде видя обида?

А относно краката на Веселин - човека обича да ходи бос, да не говорим, че е и здравословно. Но не се храни с краката си, нито пък мръсните му стъпала разнасят миризми както на не къпал се с дни човек и носещ непрани дрехи.
Хората в Америка си лягат с обувките по леглата.....

# 561
Доколкото разбрах от момичета в темата, предаванията се качват в сайта на Нова, само че малко по-късно през деня  Peace
Иначе снощи имаше надвикване между защитниците (главни врякащи бяха Кали и Стела Богомилова).
Обвинението на Качанови беше в паразитизъм (Давидко не знаеше какво значи и НК му обясни  Laughing) и в лъжа с цел облагодетелстване
паразитизмът беше, че ядат за сметка на останалите, а не вършат нищо и поспиват до късно.
Лъжата, в която ги обвиниха беше, че твърдят, че детенцето им е болно и има нужда от операция, за която пък трябват пари. Това лично мое мнение не беш много честно, защото те никога не са твърдяли такова нещо, а някакъв жълт вестник (май Уикенд) и беше тъпо да ги обвиняват точно в това.
За паразитизма предполагам се сещата какви кадри даваха  Wink
За Антоний и Цура даваха откъси как той й говори като на животно и се кара, защо не му донесла кафето  Shocked
Много грозни думи изсипа върху нея по различни поводи.
После Цура каза, че било нормално "мъж като него" (каквото и да значи) да изневерява  Shocked
Кали пък се изцели, че нейният приятел също й казал, че ще и фрасне един в мутрата, ама иначе бил много интелигентен  Shocked
Един вид не видя нищо странно или възмутително.
После дадоха запис с любовницата, която лееше сълзи и сополи и говореше научен наизуст прочуствен текст (ама изобщо не се спираше да помисли, според мен определено четеше от някъде)
изкара Антоний едва ли не страхотен добър самарянин, който бил готов да помогне на всеки, каза, че била готова дори да влезе в къщата. Абе, призоваваше драгия зрител да го подкрепи. Поиска прошка от Цура.
Цура каза, че на Антоний няма какво да се прощава, мъж като него било нормално да изневери, а на любовницата също, защото тя какво била виновна.
Накрая в последните 30 сек. Цура каза, че няма да говорят, а го целуна доста демонстративно, което отсрани поне на мен ми изглеждаше малко смешно и изкуствено.
Ами това беше в общи линии, извинявам се за дългия пост

# 562
Момичета, извинявайте ,че ще питам,но не сьм чела всичко от вчера.Тази Калина кога ще влиза?Днес или в Четвьртьк?

# 563

Хората в Америка си лягат с обувките по леглата.....

Да, по филмите и хора с ниска хигиенна и друга култура.

# 564
  • София
сега на ред е да разнищим Калинка- малинка  Mr. Green
та кво била 3 г. в румънски затвор за проституция или наркотици,
и 3 години от затвора голяма лИбоФ ще да е  с бакалов брат Laughing

# 565
Шефчето, то всъщност не стана ясно накрая тя ще влиза ли изобщо или не

# 566
После Цура каза, че било нормално "мъж като него" (каквото и да значи) да изневерява  Shocked

Има предвид, че един толкова добре изглеждащ мъж няма как да не изневерява!  ooooh!

На мен друго ми е интересно - откъде разбраха за Калина? Нали въпросите в Цената на истината са кажи-речи породени от разговори в къщата...  newsm78

# 567
  • София
      Ето го предаването от снощи.

Заповядайте!

# 568
Nenna ,благодаря ти.

# 569
е , за проституция не вкарват в затвора ,
такава голяма присъда ...да не е за наркотици ?

Общи условия

Активация на акаунт