Биг Брадър Фемили - 24.05 - 30.05 - Часът на истината!

• 59 120
  • 1 618
  •   1
Отговори
# 540
Не гледах тези дни ББ, но като ви чета, то големи циркове май са били.

Жалко за Качанчетата. Между двете двойки, те определено ми бяха по-симпатични и заслужаващи да останат.

Какви подмолни игри от Антоний ви се привиждат - още на втория ден си изчерпа репертоара, човечецът. Жалка работа е той, видя се, че за нищо не става и само пушилка вдига. Застаряващ мръсен коцкар, с вид на крайгаров пияница и продънен джоб, дето дава мило и драго да го понапълни.
Строителен импресарио Rolling Eyes Кикот Mr. Green

# 541
Не гледах тези дни ББ, но като ви чета, то големи циркове май са били.

Жалко за Качанчетата. Между двете двойки, те определено ми бяха по-симпатични и заслужаващи да останат.

Какви подмолни игри от Антоний ви се привиждат - още на втория ден си изчерпа репертоара, човечецът. Жалка работа е той, видя се, че за нищо не става и само пушилка вдига. Застаряващ мръсен коцкар, с вид на крайгаров пияница и продънен джоб, дето дава мило и драго да го понапълни.
Строителен импресарио Rolling Eyes Кикот Mr. Green

Много добре казано.  Peace

# 542
Nenna, защо ти пречи всяко мнение, което е различно от твоето?! Това си е чисто заяждане!!!

Не е заяждане, казвам си аз пък моето мнение, защо го приемаш като заяждане?
Просто всеки път като отворя форума, все някой коментира хигиената на давид и се възмущава и то с цветущи епитети като сопол, плазмодий и такива красоти. Даже сега като излязаха, пак тази хигиена на Давид нищим.
Казвам си мнението, че според мен Гробаря е с не по-малко лоша хигиена, но не среща такива подигравки.
Просто мнението ми е различно, не виждам защо го приемаш като заяждане

Птица, и според мен много точно казано  Peace

# 543
На Давид, ако му беше само хигиената - да го преглътнеш. Според мен е жалък, лъжец, крадец, лентяй и дребен паразит. Другото е само черешката на тортата.

# 544
Антоний за строителен импресарио ли се е представил Crazy Какво означава това Crazy

# 545
На Генчев любовницата хубава ли е, че не гледах. Верно ли, че искала да влиза в шоуто?

Единодушно я обявихме за копие на Цура на млади години, та си прави сметката Mr. Green. Но пък какъв прочувствен текст и бяха спретнали сестри Бакалови и колко артистично си го прочете от аутокюто не е истина-има талант това момиче. Жалко, че не го е развила, но пък и 11години в румънски затвор..... явно не е имала време.

# 546
Nenna, и аз мислех, че това с хигиената на Давид се преувеличава, докато преди около седмица не го видях да си чопли между пръстите на краката и след това премина към лицето... По принцип не съм гнуслива, но това ми дойде в повече. Sick Гробарят поне започна чат-пат да ходи с маратонки, но Давид не съм го виждала да си мие често ръцете, а пипаше доста из кухнята и хладилника. Предполагам, че заради това повечето хора го коментират именно него.

# 547
Nenna , не е важно човек колко чифта гащи има, а колко са чисти. Ели не е оставила Весо неизпран за разлика от Елеонора.
И да - чистници сме, а на теб ако ти е трудно да го разбереш, значи не си по-различна от Палавейска. Най-нормалното нещо е човек с елементарни хигиенни навици да се възмути от ДиЕ относно хигиената и на двамата. Единия се къпе само в неделя, а другия само облича и съблича дрехи и ги пере веднъж в месеца  Sick

А добро утро на всички!
Доволна съм от развоя на събитията. И понеже не съм писала тия дни, да се изкажа за ЦИ на ВиЕ. Точно това си и мислех, че е Веселин и с нищо не ме изненада. Веселушко-точно си пасват с Ели и са ми мн.готини. Ицо стратега чак сега видя кой е истинската му конкуренция. Интересно как досега не се беше усетил.

# 548
  • София
   С тоя затвор ме заинтригувахте! Я разкажете малко по-подробно,че не ми се гледа целия епизод. Praynig

# 549
  • София
Противен ми е Давид,във всичко ми е противен. За мен той е малко,комплексирано човече,видял своя звезден миг.
Антоний продължава да си играе неговите игри и да прави опити да подбутва хората в определена посока,даже и за вас да е прозрачен,вътре някой продължават да го слушат в захлас.

# 550
na_ga я по-леко с определенията ако обичаш  Naughty
Много насериозно си се взела, не ми коментирай аз приличам ли на Палавейска или не. Спри се като някой ментор все да се изкажваш на лична основа  Sick
Пак не можеш да се въздържиш да обидиш  ooooh!
Казах, че на всяка страница през пост чета възмущение за хигиената на давид, а за тази на веселин почти нищо не виждам, която с тези черни крака по мебелите на мен лично ми идва в повече
И на мен ми се струва, че на Давид му куца хигиената, но това не значи, че е единствен там
Гледам ти харесва Веселин, явно обичаш да ходиш с черни крака у вас (приятно ли е да се правят такива лични сравнения, какво ще кажеш)

Както каза Руми, Давид има доста други недостатъци, които да се изтъкнат като причина защо не го харесваме, да беше само хигиената ...

Последна редакция: вт, 25 май 2010, 10:00 от Nenna

# 551
Да кажа аз за Калинчето - изкара в затвора около 3 годинки някъде...В момента е на около 23...

# 552
Само 3 години ли е била? За какво?

# 553
Да кажа аз за Калинчето - изкара в затвора около 3 годинки някъде...В момента е на около 23...

Това прозвуча сякаш я познаваш. Ще споделиш ли малко подробности  Flutter  Grinning

# 554
Да, 100% не е цялата присъда, но или за проституция, или за наркотици, или за кражба...

Общи условия

Активация на акаунт