Биг Брадър Фемили - 24.05 - 30.05 - Часът на истината!

• 59 120
  • 1 618
  •   1
Отговори
# 525
Момичета, докоснах се до Давид.  Mr. Green /добре, че имах мокри кърпички и се дизинфекцирах след това Laughing/

# 526
  • Варна/Лондон
Момичета, докоснах се до Давид.  Mr. Green /добре, че имах мокри кърпички и се дизинфекцирах след това Laughing/
Дезинфекцирай клавиатурата, излез от форума,  душче,  и пак влез, че да не пренесеш спори у темата. Mr. Green

# 527
 В
Момичета, докоснах се до Давид.  Mr. Green /добре, че имах мокри кърпички и се дизинфекцирах след това Laughing/
Дезинфекцирай клавиатурата, излез от форума,  душче,  и пак влез, че да не пренесеш спори у темата. Mr. Green

На мен ми поомръзна да дъвчим хигиената на Давид, а на вас?

# 528
  • Варна/Лондон
Тц. Какво ти се дъвче на теб?

# 529
Не  мога да разбера защо толкова се нхвърляте върху Качанови. От всичкото нагоре те изнесоха на гърба си цялото предаване. А и с какво са заслужили Генчеви да останат. Аз мисля, че трябва да спечели някое бедно семейство. И ако семейство като Генчеви са пример за подръжание на българското общество, то аз съм ужасена-мъжът да е изневерявал на жена си 50 пъти и да има любовна връзка с друга жена, а жената да е подтисната и да не смее да каже нищо. Това ли е истинското семейство?

Много просто - завистта на грозните жени към по-красивите явно е безгранична.
Предпочитат Цура, защото не ги засенчва. А това, че Антоний се държи брутално с нея, не ги засяга.

# 530
Генчеви що така не бяха изненадани от любовницата, сякаш вече  бяха гледали по няколко пъти записа?

# 531
 newsm44 Оооо, най-накрай на Качанови се сложи край  newsm44
Толкова ограничени и плитки...В последните секунди на сцената това нещастно момче не спираше да си отваря устата и да ръси "остроумия". Бил забавен, бил правил шоу ...  doh Кой, бе  Shocked Ох, спирам да коментирам, камък ми падна от шията  Mr. Green

# 532
Не  мога да разбера защо толкова се нхвърляте върху Качанови. От всичкото нагоре те изнесоха на гърба си цялото предаване. А и с какво са заслужили Генчеви да останат. Аз мисля, че трябва да спечели някое бедно семейство. И ако семейство като Генчеви са пример за подръжание на българското общество, то аз съм ужасена-мъжът да е изневерявал на жена си 50 пъти и да има любовна връзка с друга жена, а жената да е подтисната и да не смее да каже нищо. Това ли е истинското семейство?

Много просто - завистта на грозните жени към по-красивите явно е безгранична.

Мдаааа, той щото и давид един красавец, напрао ще се пръсна от злоба. ooooh!

# 533
На Генчев любовницата хубава ли е, че не гледах. Верно ли, че искала да влиза в шоуто?

# 534
Вяра и аз я харесвам.
Бягство към победата също.
И не искам никой да спечели, не могат ли да направят нещо като на изборите- ако няма определен брой гласували да няма победител  Mr. Green
Изтървах голяма част от лайфа, включително любовницата, проспах Е и Д при И и А, и това, ако е живот  Rolling Eyes

# 535
Снощи след като бяха заспали децата извикаха Веселин и Ели в изповедалнята за доста дълго време. Другите тази сутрин се майтапят с тях, че са ги били закарали в тайната стаичка. Гробарят разказва, че са ги викнали ЕиД за нещо като годеж или сватба. Каза че сигурно са ги викнали заради Норчето, защото ако е зависело от Давид са щели да викнат Ицо и Корни. Но Качанов шоу продължавало. Mr. Green - Не съм сигурна дали Веселин се майтапи или казва истината. Laughing

# 536
dancing  Малко късно идвам, но да изкажа радостта си. Най-накрая Качанови са вън. Ура, днес е двоен празник  dancing
Само от любопитство,но да попитам-кой от двата празника за теб е по-големия или са наравно Mr. Green

Абе и аз си мислих, че знам отговорът на въпроса. Обаче като се замисля задълбочено и почвам да се обърквам  hahaha  Joy  Joy  Joy

# 537
  • София
Предпочитам да гледам как си бърка в носа Давид, отколкото- как се попипва Бакала и  да му слушам простотиите.  Що си мислите ,че Бакалови разполагат с парички навън ? Въобще не ми изглеждат на подобни, по скоро ми се струва,че са си зле от финансова гл.точка. 
Предпочитам да гледам подмолните игри на Антоний, отколкото бъркането в носа и други дупки на Давид.

# 538
Предпочитам да гледам как си бърка в носа Давид, отколкото- как се попипва Бакала и  да му слушам простотиите.  Що си мислите ,че Бакалови разполагат с парички навън ? Въобще не ми изглеждат на подобни, по скоро ми се струва,че са си зле от финансова гл.точка.  
Предпочитам да гледам подмолните игри на Антоний, отколкото бъркането в носа и други дупки на Давид.

А ти бъркането в носа кога точно го гледаш (като изключим снощи, когато тези моменти умишлено бяха събрани). Защото аз през деня гледам по Диема и нямам спомени да съм го виждала

И изобщо всички големи чистници се оказахте, всички възмутени от хигиената на Давид. Много модерно ми се струва, че стана да се възмущаваме от хигиената на Давид.
Не си спомням да е имало много възмутени от черните крака (даже и във визитката  Shocked) на гробаря, даже напротив, той ни е много симпатичен, пък давидко ни отблъсквал заради хигиената си.
Да не говорим, че Гробаря повече от 2 месеца изкара само с 2 чифта гащи  Sick
Ама неее, хигиената на давид е толкова ужасна, да го махнем  ooooh!

# 539
Nenna, защо ти пречи всяко мнение, което е различно от твоето?! Това си е чисто заяждане!!!

Общи условия

Активация на акаунт