Биг Брадър Фемили - 24.05 - 30.05 - Часът на истината!

• 59 129
  • 1 618
  •   1
Отговори
# 510
  • Ænima/Albuquerque

Ще кажа само, че следващите изгонени ще са сем. Генчеви.

Такива са и моите подозрения.

# 511
Тогаз на въпроса-Не ми харесва Антонииий с тая оредяла косица и набола брадица.....

# 512
Оф, какво е това постоянно обвинение че Качанови били използвани! Семейството им добре си почина от дете, работа, за яденене да не говорим- Давид го искат за рекламен салам на .,,Бони'. Нора си отспа, видя Банско, намери тати, пак поспа...та кой кого използва не разбрах аз ?!

И пак дремна...  hahaha
 Ако е вярно,че тоз мърлъо го искат да рекламира някакъв салам,не бих хапнала никога повече от този продукт. Тази фирма съгурно иска да фалира.

# 513
  • Варна/Лондон

Е, то лесно като е твърдо да прави топчета, но момчто си прояви фантазията с рядкото сополи...Ми то къде да го замажеш, да държи, да не те видят, да не седне някой на него...Абе да ви кажа ако разпродават мебелите от ББФ, аз съм пас, па ако ще и за 1лв да е ...

Как се смея с теб!  Joy Joy Joy
Слънце си ти!  bouquet  bouquet  bouquet
Бъркане в носа и винце му е майката... Joy
Гледам ги при И&А, коментират, че аспирацията в залата е усилена за по лесно проветрение, защото не могът да остановят дали Давид се е насрал/ дето са го изгоноли/ , или така си мирише.

# 514
  • Ænima/Albuquerque
Стига бе!  Joy Joy Joy
Кажи какво си приказват,че на Принца му започна сериала  Tired

# 515
  • Варна/Лондон
Оф, какво е това постоянно обвинение че Качанови били използвани! Семейството им добре си почина от дете, работа, за яденене да не говорим- Давид го искат за рекламен салам на .,,Бони'. Нора си отспа, видя Банско, намери тати, пак поспа...та кой кого използва не разбрах аз ?!

И пак дремна...  hahaha
 Ако е вярно,че тоз мъо го искат да рекламира някакъв салам,не бих хапнала никога повече от този продукт. Тази фирма съгурно иска да фалира.
Не е верно, просто е заприличал на малотраен колбас та очаква оферти...

# 516
 Ако е вярно,че тоз мърлъо го искат да рекламира някакъв салам,не бих хапнала никога повече от този продукт. Тази фирма съгурно иска да фалира.
[/quote]

Еее, хайде, чак пък толкова  Tired

# 517
Покрай Генчеви забравихме Стефанови  Mr. Green

Дано не дадат наградата на никого  Mr. Green Всички ще са с пръст в устата  Mr. Green

# 518
За мен тези двамата/Д и Е/ наистина много се развиха в предаването или поне е така в моите очи. При влизането им в къщата ми бяха супер неприятни, а ето тази вечер при И и А -направо симпатични. Стискам им палци да се оправят, независимо дали заедно или поотделно.

# 519
Честно, някой харесва ли Антонио???

Сценаристите харесаха историята му!

бе, къде харесали, къде дописали ... все  нещо такова ще да е  Rolling Eyes

# 520
Покрай Генчеви забравихме Стефанови  Mr. Green

Дано не дадат наградата на никого  Mr. Green Всички ще са с пръст в устата  Mr. Green

Стефанови и Колеви най-много ще спечелят според мен от Качан шоу и сагата на Генчеви. Седят си тихичко, никой не им обръща внимание, не се занимава да им вади кирливите ризи и ще се промъкнат не само до финала, но най-вероятно Колеви ще спечелят.
Днес Нора каза, че не харесва Трифонови,А Давид обратното. Обаче поискаха само нейното мнение по -подробно. Защо не попитаха и Давид какво точно харесва в тяхната двойка? Или сценарият за Трифонови е само да ги критикуваме и да слушаме смешните коментари на ББ за тях.

# 521
Тамъъъън се почувстваха богати с новия бюджет и .

Трябваше по-рано да го направят това с бюджетите, за да е интересно.  Naughty

# 522
 dancing  Малко късно идвам, но да изкажа радостта си. Най-накрая Качанови са вън. Ура, днес е двоен празник  dancing

Антоний от самото началото ми беше противен, сега още повече. Но Цурка ме втрещи с целувката  Shocked Не трабваше да я виждам, стана ми гадно...

Кали е един от онези хора, които нищо не са ти направили, но са ти адски противни. Подозирам, че няма връзка с главния.
А Патрашкова както винаги беше уникална. Удоволствие е да я слушаш  Hug

Все още продължавам да съм за Кузмови  newsm56  Освен, ако няма някакъв начин, никой да не спечели  Mr. Green

Като си говорите за формати, на мен много ми харесваше Бягство към победата, дали няма да има втори сезон  Blush

# 523
dancing  Малко късно идвам, но да изкажа радостта си. Най-накрая Качанови са вън. Ура, днес е двоен празник  dancing

Само от любопитство,но да попитам-кой от двата празника за теб е по-големия или са наравно Mr. Green

# 524
Спомняте ли си миналата година,когато Бакалова беше във Вип? Имаше едно писмо от майка и към Аня Пенчева, абсолютно същия стил като днешното. Едно към едно. Явно Бакалови си имат писарушка на щат.
 Яд ме е ,че излязоха Качанови . Най-красивият и най -умният много ме дразни. Предпочитам да гледам как си бърка в носа Давид, отколкото- как се попипва Бакала и  да му слушам простотиите.  Що си мислите ,че Бакалови разполагат с парички навън ? Въобще не ми изглеждат на подобни, по скоро ми се струва,че са си зле от финансова гл.точка. 

Общи условия

Активация на акаунт