Биг Брадър Фемили - 24.05 - 30.05 - Часът на истината!

• 59 208
  • 1 618
  •   1
Отговори
# 480
Аз ще се радвам, ако  Качанови си осигурят някои добре платени участия. И това ще е шансът , за който и двамата говореха. Ще имат възможност да изкарат пари и ако са си взели поука да си оправят живота. Ако не са- не мога да ги мисля и тях.

# 481
О, Бианка, не си прави труда.
Нито едните, нито другите ставаха за гледане  Peace

# 482
Друг освен Кали говори ли така?
Беше доста изсмукано от пръстите и фалшиво.
Че как - любовницата му, сестрите му, Патрашкова, че и жена му Цанка Mr. Green

Стига бе, Патрашкова каза ли такова нещо?
Другите са ясни, какво друго им остава.

# 483
Кали тази вечер ни заля с
много дълбокомислени реплики,
но една ме втрещи:
Ми то и моят мъж ми вика,
че ще ми отвърти главата, а
аз съм с НАЙ-интелигентния
мъж на света. Shocked

Ей сега като отида да го
заплаша Горския да му отвъртя
главата.
Ми все пак аз съм най-инИлигентната hahaha

# 484
Оф, какво е това постоянно обвинение че Качанови били използвани! Семейството им добре си почина от дете, работа, за яденене да не говорим- Давид го искат за рекламен салам на .,,Бони'. Нора си отспа, видя Банско, намери тати, пак поспа...та кой кого използва не разбрах аз ?!

Joy  Joy   Joy    от сърце!

# 485
Оф, какво е това постоянно обвинение че Качанови били използвани! Семейството им добре си почина от дете, работа, за яденене да не говорим- Давид го искат за рекламен салам на .,,Бони'. Нора си отспа, видя Банско, намери тати, пак поспа...та кой кого използва не разбрах аз ?!
Малко ги поизползваха, но те са знаели къде отиват.Това с ''Бони''ще е хита на сезона hahaha

# 486
но една ме втрещи:
мъж на света. Shocked

Ей сега като отида да го
главата.

Joy Joy Joy
Като те гледам на снимката, ако му пернеш един десен прав, вЕрно ще му отвъртиш главата  Heart Eyes Joy

# 487
  • Ænima/Albuquerque

И пак дремна...  hahaha

# 488
Достатъчно ли ще е да ти кажа, че се обърна към Цанка с молба да я научи как да си запази мъжа 20 години???
Въх!
Че и ох! hahaha

Всеки път, като реша, че не си заслужава да се измъчвам и да ги гледам, като се зачета в темата, оставам с впечатление, че съм изпуснала много.
Ама така. Тук винаги е по-интересно. Laughing

# 489
но една ме втрещи:
мъж на света. Shocked

Ей сега като отида да го
главата.

Да, това беше най-запомнящата и се реплика! За нейно съжаление.
Голяма смешка е Кали! Недоразумение някакво.

# 490
  • София
Стига бе, Патрашкова каза ли такова нещо?
Другите са ясни, какво друго им остава.

Не съм убедена, че го е казала, не гледах през цялото време, хвърлях по едно око и едно ухо Mr. Green
Ама май си беше съгласна с тая постановка на нещата и каза нещо в този смисъл за Антонио - че бил преуспял..нещо такова.

Бианке, не е вярно, че Аксиния е най-реализираната ПЕВИЦА от формата. Стана най-популярното медийно лице, нищо повече.
Дидо стана вокалист на Д2. Приятелката му Вики пее доста, има група, освен това беше и водеща в едно радио. Онази, дребничката, забравих й името, също пее яко по клубове и даже имаше някакво парче с клип.

# 491
  • Варна/Лондон
Аз чух, че любовницата е осъдена на 11 МЕСЕЦА, не на 11 години
Те змиите са глухи, няма проблем. 11години е вярното.

# 492
  • Ænima/Albuquerque

Онази, дребничката, забравих й името, също пее яко по клубове и даже имаше някакво парче с клип.

Вяра!
Имам честта да я познавам лично и смея да твърдя,че е невероятен глас,уникален талант и страхотен човек!
Пее в няколко заведения,всяка седмица ходя да си я слушам,работи здраво,записва песни,прави клипове,дори подгря Тиесто.

# 493
Вяра е дребничката ,
Марин е в Швейцария , Ивайло се ожени за онази Платино ли й беше името ...
и на мен това ми беше най-интересното от тия формати ..

# 494
  • София
Дидо и другите съвсем ги бях забравила. За добро или лошо, все още важи правилото "щом не е давано по телевизията, значи не се е случило".

Общи условия

Активация на акаунт