Биг Брадър Фемили - 24.05 - 30.05 - Часът на истината!

• 59 162
  • 1 618
  •   1
Отговори
# 465
Кали, докато си беше просто 'другаркара певица Кали', беше много симпатично парче. Свежа една такава. Откак взе да учи, нещо и мръдна в дъскореда.
Право или психология учи?

# 466
Кали, докато си беше просто 'другаркара певица Кали', беше много симпатично парче. Свежа една такава. Откак взе да учи, нещо и мръдна в дъскореда.
Право или психология учи?

психо....то си личи

# 467
Стар Академи беше това между Биг Брадър и Мюзик Айдъл, нали?
Дето само един сезон направиха и край.
И аз много го харесвам, идеално ми е!

Антоний не ми харесва, обаче към Давид вече бях развила алергия  Crossing Arms

# 468
  • тъгата в мен
Да не говорим,че откакто има участие и в театрален спектакъл се е вживяла явно и в ролята на актриса...

# 469
  • Ænima/Albuquerque

Откак взе да учи, нещо и мръдна в дъскореда.

Мръдна не-ами направо се премести...

# 470
  • София
Друг освен Кали говори ли така?
Беше доста изсмукано от пръстите и фалшиво.
Че как - любовницата му, сестрите му, Патрашкова, че и жена му Цанка Mr. Green

# 471
  • София
Психология - любимото на манекенки и певачки! Ужас! И като всеки новобранец се изживява като Фройд.

Като казахте Стар академи, забелязахте ли какво се случи? Първият изгонен беше точно Аксиния. Аз тогава много се изненадах, защото според мен беше идеалният кандидат - хубава, отракана, добре пее. Обаче се оказа, че тя спечели най-много от всички участници и нейната кариера е видима. Може да не е някаква безумно известна, но е на мегдана. А другите дори не ги помня кои бяха. Победителят нито се чува, нито се вижда.

# 472
  • София
Психология - любимото на манекенки и певачки! Ужас! И като всеки новобранец се изживява като Фройд.
Нормално! След като изчетоха целия Куелю Mr. Green

# 473

Откак взе да учи, нещо и мръдна в дъскореда.

Мръдна не-ами направо се премести...
И взе да излиза и от консервната кутия Sick

# 474
От 10 минути се мъча да  измисля нещо, което ми харесва в Антоний-е няма такова. Може би е бил симпатичен физически, преди да заприлича на изпаднал алкохолик.

# 475
Стар Академи беше това между Биг Брадър и Мюзик Айдъл, нали?
Същото, да.
Казаха ми, че нещо нерантабилно им излязъл този формат и за това не повторили. Не ми е много достоверен източника обаче. Grinning

Ще ме накарате да си го дръпна, за да я видя какви ги наговорила Кали.

# 476
Кали е на път да ме откаже и от театъра!

# 477
  • Варна/Лондон
Оф, какво е това постоянно обвинение че Качанови били използвани! Семейството им добре си почина от дете, работа, за яденене да не говорим- Давид го искат за рекламен салам на .,,Бони'. Нора си отспа, видя Банско, намери тати, пак поспа...та кой кого използва не разбрах аз ?!

# 478
  • София
Ще ме накарате да си го дръпна, за да я видя какви ги наговорила Кали.
Ако не си убедена в спокойствието на стомаха си, по-добре недей!!!
Рискуваш да се издрайфаш Mr. Green

Достатъчно ли ще е да ти кажа, че се обърна към Цанка с молба да я научи как да си запази мъжа 20 години???

# 479
Първият изгонен беше точно Аксиния. Аз тогава много се изненадах, защото според мен беше идеалният кандидат - хубава, отракана, добре пее. Обаче се оказа, че тя спечели най-много от всички участници и нейната кариера е видима. Може да не е някаква безумно известна, но е на мегдана. А другите дори не ги помня кои бяха. Победителят нито се чува, нито се вижда.

Винаги, когато видя Аксиния, се сещам как обясняваше, че музика се прави със сърце, а не с пищни форми и разголване. И тя никога, ама никога нямало да заложи на тази формула, за да пробие в музикалния бранш. Laughing
Факт е обаче, че от всички участници във формата, тя се реализира най-добре.

Общи условия

Активация на акаунт