Биг Брадър Фемили - 24.05 - 30.05 - Часът на истината!

• 59 025
  • 1 618
  •   1
Отговори
# 750
Сигурно в четвъртък ще влезе на лайфа.

А ще ги пуснат ли в тайната стая  с мачото  Mr. Green
И Цурето да се включи,тя нали е по тройките  Laughing

# 751
Сигурно в четвъртък ще влезе на лайфа.

А ще ги пуснат ли в тайната стая  с мачото  Mr. Green
И Цурето да се включи,тя нали е по тройките  Laughing

Joy Joy

# 752
кой ще влиза в четвъртък?

# 753
Любовницата на Антоний-Калина по известна с партизанското име Карла.

# 754
да беееееее  Shocked и защо ще го причиняват това на Цанка или и тук има добре режисиран цирк?

# 755
да беееееее  Shocked и защо ще го причиняват това на Цанка или и тук има добре режисиран цирк?
започнаха да правят интриги с Цветанови, продължиха с Качанови, сега взеха под прицел Генчеви  ooooh! нещо обаче не им се получават нещата на продуцентите

Последна редакция: ср, 26 май 2010, 17:40 от неземната*

# 756
това от Ники Николов не съм го очаквала  ooooh! не беше такъв човек  Crossing Arms

# 757
Ами гаврят се с хората,цедят им драмите и ги изхвърлят от играта.Тъжно,но който се е хванал на хорото ще играе до края пък ако ще и да излезе без капчица достойнство от това шоу Confused

# 758
за съжаление, е точно така  Peace

# 759
  • Куциндрел
Аз се чудя откъде намират информация за всичко това и за ЦИ.  Rolling Eyes
Чудя се и външните хора как се навиват да се пиздят по ТВ ooooh!

# 760
Напълно подкрепям Птица в думите й.
Аз го казах и по-рано-не ги разбирам Диана и мъжа и -имат достатъчно време да се погрижат за детето си,да го опознаят ,а снощният им проблем беше от къде ще вземат пари за детегледачна.Явно са много заети да си почиват и детето не е на първо място!Да в тежест им е !И това ме дразни-Като не смяташ да се грижиш за него ,защо сте го раждали?! Sick

# 761
много е грозно  ooooh! вярно, че шоуто е цирк и зрелища, но трябва и граници, тази помия вече много ни заля  ooooh! не мисля, че се харесва, то на човек му идва вече твърде много

# 762
аз само не разбрах момчето на колко години е било?

# 763
Аз го казах и по-рано-не ги разбирам Диана и мъжа и -имат достатъчно време да се погрижат за детето си,да го опознаят ,а снощният им проблем беше от къде ще вземат пари за детегледачна.Явно са много заети да си почиват и детето не е на първо място!Да в тежест им е !И това ме дразни-Като не смяташ да се грижиш за него ,защо сте го раждали?! Sick
Те като Качанови, не им пука с какво ще го хранят, а прически, гледачки и други екстри...

# 764
Те като Качанови, не им пука с какво ще го хранят, а прически, гледачки и други екстри...
Никога Диана не е хранила детето си с джънк,напротив прави му кашички и подходящи за него храни  и то го храни в режим,а не когато й скимне Peace

Общи условия

Активация на акаунт