Биг Брадър Фемили - 24.05 - 30.05 - Часът на истината!

• 58 978
  • 1 618
  •   1
Отговори
# 825
  • Абсурдистан
Ана Владимирова ми прилича на Ам-Гъл:

# 826
Чипев е невероятно прост.

# 827
Да загубиш дете е най-страшната
трагедия. Cry
Мир на праха му!

# 828
  • Абсурдистан
 Cry

# 829
  • out of space
Как се е самоубило детето на Цура?
Скочило е пред тях от балкона, поне аз така разбрах от изповедта на А.

Господи......  Shocked

# 830
Съгласна съм с теб. И сега мързеливците и лентяите веднага се устремиха да прахосват чужди пари,защото е така. Много тъпа тактика от страна ББ със смяната на тези бюджети. Целта ще е нулева каквато и да е тя. Ясно е че търтеите в къщата ще започнат да "пукат" пари,като невидели. За бавачката съм съгласна. След като Стефанови могат да си го позволят защо да не се възползват. По тази логика цяла Америка и Европа (западна) са неспособни семейства и родители ,защото използват услугите на бавачки. Peace
оле-оле... я, излезте от филма, моля.  в ББ всички пари са "чужди" т.е. не са ги извадили от кредитната карта на Добринчо, нъл тъй?  Стефанови само доказаха, че са гьонсурати и грам не им дреме, че рахатлъка, на който са свикнали сега другите трябва да им го осигуряват. на този етап услугите на бавачка не са някакви нужди от първа необходимост, каквото е храната да речем  и след като двамата нямат абсолютно никакви ангажименти в момента,  спокойно можеха да се лишат от нея като сами да си гледат детето и улеснят останалите... да, ама не и  този който каза, че Диана май не е много добра майка или нещо подобно (не помня точно кой и какво) изглежда е бил напълно прав

# 831
Тони коментира ,че ДиД не са добри родители.

# 832
Да загубиш дете е най-страшната
трагедия. Cry
Мир на праха му!
Flowers Rose Flowers Rose

# 833
  • Варна/Лондон
А добри ли са? ooooh!

# 834
А добри ли са? ooooh!
Незнам,не съм аз човекът които ще ги съди...Най-вероятно като всеки един родител искат най-доброто за детето си.Не ги познавам за да преценя какви родители са.Просто се подразних,че нямат пари ,а не искат да се откажат от удобствата с които  са свикнали.

# 835
За година и половина едва ли може да се дават квалификации какви родители са.

# 836
Всеки да си харчи парите за каквото иска, няма защо да се преструват на грижовни родители след като не са, да им дават парите за да има мир и любов.

# 837
  • Пловдив
Извинявам се ако е коментирано вече, но нямам нъзможност да следя постоянно темата - разбра ли се защо Калина е била в затвора?

# 838
В прах текст никой не е дал инфо за затвора.
Явно Корни е номинирала Кузмови.
Диана дано се поразчупи малко или някой да и покаже как да се опита да изиграе героинята си , защото от това което видях се отчаях. Никаква емоция.

Вечна памет на починалото детенце! Flowers Rose

Не ми е работа , но днес като гледах съкрушените родители и сълзите в очите им/Да пази Господ/ си мислех за Антоний. Защо продължава да живее по този начин? Както и да е.

# 839
Само на мен ли ми се струва, че Цурата май не е много умна? newsm78

Общи условия

Активация на акаунт