Биг Брадър Фемили - 24.05 - 30.05 - Часът на истината!

• 58 994
  • 1 618
  •   1
Отговори
# 810
 Joy Joy Joy  Че се и развихриха накрая hahaha

Сашето обаче доста се е поналяла. То вярно голямо лежане и мързелуване 2 месеца, но на нея сякаш най-много й се е отразило.
И страшна истеричка е. Чак дразни, като се развика.

И утре пак няма да ги номинират.
Щели по семейства да са номинациите.

# 811
Някой може ли да ми каже защо
срещу Елеонора всички бучаха, че
не барала нищо, а Сашка освен да пуши,
да гледа в една точка или да вика:
Ареееее стига беееееееее.
Махай се от тука бееееееее и т.н.?
Не съм я видяла да взима участие в нещо,
но никой не я караше да мие тоалетни и
подобни.

# 812
Сашка няма никакъв шанс заради Павлинчо. Абе защо му викат Паоло? Хич не му отива .
Защото е по му отива на имиджа Joy

# 813
Цура излиза....Калина влиза  ooooh!

# 814
  • Sofia
Брак с хаймана  Joy Joy Joy

# 815
Ееее що не ги оставиха и двете вътре....то така къде е интригата.

# 816
Те пък щото бедните са мизерствали - бяха си на издръжка при богатите.Ядоха,пиха и се веселиха.Цигарите не им паднаха от устите,за прически им даваха,децата им хранеха.Така че нищо толкова не се е променило...

Съгласна съм с теб. И сега мързеливците и лентяите веднага се устремиха да прахосват чужди пари,защото е така. Много тъпа тактика от страна ББ със смяната на тези бюджети. Целта ще е нулева каквато и да е тя. Ясно е че търтеите в къщата ще започнат да "пукат" пари,като невидели. За бавачката съм съгласна. След като Стефанови могат да си го позволят защо да не се възползват. По тази логика цяла Америка и Европа (западна) са неспособни семейства и родители ,защото използват услугите на бавачки. Peace

# 817
Диана не е много артистична и няма да се справи с ролята Naughty

# 818
  • out of space
Как се е самоубило детето на Цура?

# 819
Колко време е минало от трагедията?  Sad

# 820
Преди 6 год. се е самоубило.

# 821
  • Варна/Лондон
Те пък щото бедните са мизерствали - бяха си на издръжка при богатите.Ядоха,пиха и се веселиха.Цигарите не им паднаха от устите,за прически им даваха,децата им хранеха.Така че нищо толкова не се е променило...

Съгласна съм с теб. И сега мързеливците и лентяите веднага се устремиха да прахосват чужди пари,защото е така. Много тъпа тактика от страна ББ със смяната на тези бюджети. Целта ще е нулева каквато и да е тя. Ясно е че търтеите в къщата ще започнат да "пукат" пари,като невидели. За бавачката съм съгласна. След като Стефанови могат да си го позволят защо да не се възползват. По тази логика цяла Америка и Европа (западна) са неспособни семейства и родители ,защото използват услугите на бавачки. Peace
За ББФ говорим и за това, че ДиД  не са толкова заети там.
Имаме представа как е в Европа и Америка.... Wink

# 822
Днес се навършват шест години от смъртта на детето на семейство Генчеви. Съквартирантите са съпричастни към болката на Цанка и Антоний.

Всички запалиха по свещичка на Двора мълчаливо.

Едно от най-страшните неща е да надживееш детето си.

пп скочил е от балкона

# 823
  • Варна/Лондон
Как се е самоубило детето на Цура?
Скочило е пред тях от балкона, поне аз така разбрах от изповедта на А.

# 824
Много истерична тая Сашка.

Общи условия

Активация на акаунт