Биг Брадър Фемили - 24.05 - 30.05 - Часът на истината!

• 59 964
  • 1 618
  •   1
Отговори
# 30
Прекрасна идея!
И на тяхно място да влязат Азис и мъжът му!    Joy

# 31
Мерси !
Всички искаме да излезнат довечера ДиЕ , НО НЯМАААААААААа
те са на финала на 7.6. / защото Николовците се интересуват от печалбата на СМС и и , на финала е най-голямото гласуване ..../
От печалбарска гледна точка на финала са те , а дали ще гушнат наградите ...всичко си зависи от феновете им  Mr. Green- Най-интересни за гласуване откъм парични постъпления СМС са
ДиЕ- Sick
Колеви  Peace
Нептун и Траверса му Mr. Green
Гробарови Rolling Eyes
това са семействата на последната права и тук вече ще бъде решено от зрителите кой кога напуска - между 22.30ч и 23.30ч.

# 32
Аз мисля, че Антоний си тръгва довечера.

Наистина на фона на всички вътре ми допадат най- много Кузмови и възрастното семейство.

Това, че Ицо повтаря като грамофонна плоча, че бил изгонил и двете не е вярно. На масата седеше
само Корнелия, и той на нея и каза да не яде. Тя стана и си тръгна. Ама Ицо си мисли, че като повтори една
лъжа 200 пъти и ще промени истината. Нека покажат пак кадрите, но и пред него. Ама съм сигурна, че дори
и тогава ще извади от сто кладенеца вода, за да се изкара пак прав!   Confused
Не искам да спечелят те, нито пък Качанови!

# 33
довечера влиза любовницата на Антоний

# 34
  • Ænima/Albuquerque

От какъв зор?!? Shocked Shocked Shocked

# 35
  • София
Вярно, бе, май имаше нещо на рекламата за довечера! Но е възможно не да влезе, а само да се яви на лайфа. Ако е вярно, Качанови артисват.

# 36

Олеееееее #Shocked

# 37

ей аман от развален телефон казаха в рекламата "Довечера в студиото ще бъде жената която винаги ще бъде номер 2
не че ще влиза а че ще коментира !!!

# 38
Ще видим колко верен ще излезе слуха за апартамента, колкото и за болния от СПИН  Mr. Green

# 39

ей аман от развален телефон казаха в рекламата "Довечера в студиото ще бъде жената която винаги ще бъде номер 2
не че ще влиза а че ще коментира !!!

влиза в шоуто по безпрецедентен начин................и това казаха,както и,че ще се изповяда Crazy

# 40
Качанови да си ходят.

# 41
  • София
и стринката на Елеонора

# 42
и стринката на Елеонора
и това чух,ама си мълча  Joy

# 43
  • София
вече разбрах защо Антоний в началото имаше пристрастия към Елеонора. Неговата любовница Калина ужасно много прилича на Нора, ама ужасно, като сестри са!

# 44
вече разбрах защо Антоний в началото имаше пристрастия към Елеонора. Неговата любовница Калина ужасно много прилича на Нора, ама ужасно, като сестри са!
Повече би й подхождало да се казва Клеопатра, в тоз аристократичен порядък...
А някъде има ли нейни снимки, гугъл не показва на първо ровене.

Общи условия

Активация на акаунт