Биг Брадър Фемили - 24.05 - 30.05 - Часът на истината!

• 59 208
  • 1 618
  •   1
Отговори
# 255
  • София
Абе четат от ББФ нашия форум, като се сетя че питах де е Стела Богомилова?
Кали в желанието си да се покаже начетена и съвременна изпадна в тотална тъпотия. Че като нямаше какво да каже прибегна до най тъпата реплика "И твоя мъж го прави!"Пфу........... А ако и моя е като Антоний хич и няма да искам да ми е в къщата. Не мога да и се начудя на тая Цанка?! Колко ли трябва да си смачкан, безволев и инертен та да си доволен от такова положение. Изневерявала била, тройки да бе един път на купон сигурно са се напили та в калабалъка и тя минала по реда си. Че тя и да изневери не и стиска!

# 256
Гузен негонен бяга...НК само повтаря  иронично,че всичко е нагласено,ама няма нужда ние отдавна го разбрахме тва..

# 257
НК се оправдава май Thinking
дали няма да шитнат Генчеви,че да се докажат колко са честни  newsm78

# 258
Тази Цанка е много противна и проста жена ooooh!!Очаквах Антоний да се защити по-добре, но като гледам досега само Ицо успя да защити семейството си достойно!

# 259
Моят пък мъж не ми казва, че ще ми разбие мутрата, дали това не значи, че не ме обича достатъчно...или пък най-вероятно просто не е никакъв мъж. Чудя се дали да го сменям за някой мачо, докато съм млада  newsm78 Ако може да е женен, че да мога през сълзи да искам прошка от жена му  newsm45
Драма, драма!!!

# 260
  • Ænima/Albuquerque
Тая Стела да вземе да онемее един път завинаги!!!  #Cussing out
Главата ми кънти от нея!
Аз на МУТЕ я гледам

Това е спасението!

Гузен негонен бяга...НК само повтаря  иронично,че всичко е нагласено,ама няма нужда ние отдавна го разбрахме тва..

Да бе,повтори го 4 пъти от началото на лайфа!

# 261
Аз нямам фаворити. Най-малкото зло са Кузмови сякаш. При тях поне няма скрито, покрито.

# 262
Само не мога да разбера защо всички говорят хорово. Не са по-убедителни като се прекъсват и крещят колкото им глас държи, особено Стела, не млъкна, врещи като че ли е на селския мегдан. Няма какво да се лъжем и защитата и обвинението вземат пари за този цирк, а ББ отдавна е решил кое семейство да остане  Mr. Green

# 263
Обикновено излизат първите обвиняеми. Сега ще разберем дали се спазва  Peace

# 264
Не съм фен на Качанови, но много, ама много ми се иска днес да излязат Генчеви. Една причина не мога да намеря, за да останат.
Този човек с вид на отракан пияница и женичката му, която счита за нормално да я  обиждат и псуват, защото не донесла кафе на мъжа си, нормално да й изневеряват, не показа емоция дори и като видя любовницата на мъжа си

# 265
Патрашкова е суперрррррррр

# 266
  • при моите деца .....
От всички обвинители - харесах само Патрашкова....

От всички обвиняеми - най-добре се представи Елеонора. Поне знае кога да не говори глупости.

# 267
  • София
Aма любовницата от аутокю ли четеше???
Щото че репликите й бяха предварително написани, ясно, ама дали ги беше запомнила, или си ги четеше? Аз залагам на четенето...
И тази покъртителна самоотверженост - Ако го спасите/ха-ха/, готова съм да вляза в къщата...
МА, моме, та ти мило и драго би дала...
Егати, тая Цанка само това й липсва - да се разхожда изгората на Антоний край нея.

А Антоний е доста гнусничък. Тоя тип ми е безкрайно познат - някакви чичковци, дето го раздават психолози, изслушват жените, говорят им глупости...аре, нЕма нужда...

Давид, тоя плужек нещастен...
Да си ходят и двамата!!!
Покрай Давид захаресвах Елеонора...
Покрай Антоний, ще взема да харесам и Цанка...

Все ми е тая кой ще излезе, мъжете са ми противни. И двамата.

# 268
Хахахахаха!
Кой е спонсора на държавата на Златиките?

# 269
  • Ænima/Albuquerque
Аз се чудя как Стела успява да надвика и публиката!  Shocked

Общи условия

Активация на акаунт